349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Allahıma şükür aradı 11 akika konuştuk yemin töreni ayın 4 ündeymiş

Çok şükür canım bak 11 dakika konuşmuşsunuz hemde için rahatlamıştır bir nebzede olsa fırsat buldukça arıyorlar hepsi okadar yoğunki yemin törenine hazırlanıyorlar bizimde 4ocak tatlım

Canim nerden bulabiliriz bu dakikali karti?cok iyiymis

Postaneden aldık canım biz askerlerin kullandığı dedik şifreli kart dediler şifreli bir kart verdiler 5 tllikte oluyor 10 tllik daha karlı ama biz 2 tane onlardan almıştık idare etsin diye bakalım inşallah bitmez hemen eğer dedikleri gibiys zaten günde enfazla 5 dkka konuaşabiliyor insan

Ben hala bekliyorum bu gece hic uyumadim 7 gibi yarim saat daldim ondada apartmandaki kizlarin sesiyle uyandim. Cok ozluyorum. Uyku uyumuyorum. Yemek yiyemiyorum aklima gelmiyo. Ancak arkadaslasrim hadi diyince yiyorum. Ve hatirlamiyorum bile o gun yeyip yemedigimi gunduzum geceme karismis tuhaf bi haldeyim. Allahim yardim et

Canım o kadar yoğun çalışıyorlarki sürekli dışarıdada hasta olmuş benim askerimde yeminden sonra rahatlıycaklar inşallah hafta sonları bile yoğunlarmış bende rüyalarımda hep sevdiğim gece sıçrıyorum yataktan başlıyorum ağlamaya sabah kalktıgımda alıyorum telefonunu elime başlıyorum ağlamaya halim kalmadı yemek aynı durumda

Buzz gibi ankara bu arada bugün -3 dereceydi.. Bi markete cikayim dedim buz kesiyodum nerdeyse, benimkide kastamonuda, orasida cok soguktur karadeniiz sonucta

canım benim askerimde safranboluda ve karabük dedik nerdeyse kastamonuda yani oralar çok soğuk çok Allahım yardımcıları olsun

b
Bizdee onlardan alalim o zaman.normal kart almistik biz..mektubun icine koyup gonderiyim o zaman

Bende bekliyorum, ac karnina kac tane sigara ictim hic bisi yiyemiyorum agzimin tadi yok, bugun 12'den sonra serbestler bildiğim, bazilarininki daha erkende olabilir, benim bebegimde aramadi daha. Cok ozledimm cook sarilip sarilip opmek istiyorum ya.

Al canım çok iyi olur dahada hesaplı.şimdi aklıma geldi sevdigimden almamışlardır inşallah herşeyini aldılarda onu sormayı unuttum almamaışlardır onu herhalde

Sanmiyorum canim..telefon karti sonucta bu..gerekli bisey yani..dier esyalari kendileri verdikleri icin aliyorlarmis ama telefon kartini vermiyolar,o yuzden almazlar diye dusunuyorum:18:

Bide hastalik derdi cikti ooooff off cok sogukmus ankarada( insallah kisa surede toparlar cok gecmis olsun canim

Sanmiyorum canim..telefon karti sonucta bu..gerekli bisey yani..dier esyalari kendileri verdikleri icin aliyorlarmis ama telefon kartini vermiyolar,o yuzden almazlar diye dusunuyorum:18:

Haklısın canım inşallah :18: meğer nekadar gereksiz şeylere takarmış insan kafasını oysaki 1 dakikalık sesini duyabilmek için neler verirmişim oyun oynuyor bazen fazla konuşmuyoruz diye ne diye triplere girermişim bu askerlik bizede çok şey öğreticek çok

Allahim insallah serbest olsunlarda bi duyayim guzel sesini

Bide hastalik derdi cikti ooooff off cok sogukmus ankarada( insallah kisa surede toparlar cok gecmis olsun canim

Sağol canım inşallah onlar için çok zor hava değişimi bilmediği hava koşullarında dışardalar sıcak birşeyler iç sürekli diyorum ama zamanımı oluyorki içiyorum kar etmiyor dedi ben tırnagının ucuna kıyamazken kıyıyorlar

Yakacam gezegeni yaa suc potansiyeli olustu bende gitti gideli. Bide boyle seyler duyunca acayip sinirleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…