349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bizim ki 11 ocakmış canım jandarmanın daha erken ozaman

Bize verilen kağıtta 21 aralık diyordu dedim çok erken böyle sonra öğrendik 4 ocak diye bakalım tam emin olamadım ama zhd arkadaşımızın eşide orda oda 4 ocak demiş ozaman kesinleşti gibi.Heryerde farklı herhalde canım çok tarih söyleniyor çünkü

evet canım her yerde farklı o zaman.

Kızlar nasıl dayanıcaz bu işkenceye? yokluğu ne betermiş, her şey ne kadar da zor onsuz. Eve girince duvarla üstüme üstüme geliyor sanki, sanki maça gitti, arkadaşlarına gitti 1-2 saat sonra gelicek gibi geliyo, her ses duyduğumda sanki kapı açılıyomuş gibi geliyo. Dayanamıyorum artık, dayanamıyorum

152 canım yaa :S Allahmı söylettiki:S Benimki dayanamıyor hasrete izin kullancak gibi benim şafak uzucak anlaşılan:S

Canım hasrette zor dayanamazsa anlayışla karşılıycaz napalım zor durumdalar orda şuan benim askerimde dese gelme yok kullanma diyemem 10gün fazladan beklemek zor ama napıcaksın

Canım çok zor Allahım yardımcımız olsun telefon her çaldığında yüreğim agzıma geliyor heycandan

Evlilerin hali daha zor Ben hep dedim evlendikten sonra gidersin diye ama iyikide şimdi gitmiş:S Hele bide bazıları hamile falan daha kötü valla

Canım hasrette zor dayanamazsa anlayışla karşılıycaz napalım zor durumdalar orda şuan benim askerimde dese gelme yok kullanma diyemem 10gün fazladan beklemek zor ama napıcaksın

Öyle canım ama izinde kullanırsa daha zor olur sanki hasrete alışmamız:S Onsuzlukda çok zor ama napcağımı bilemedim (

günaydın kızlar. gece gözüme saat kçta uyku girdi bilemiorum, dön dön uyuyamadım ya şimdi az önce sevdiceğim aradı,daha dorusu çağrı attı kapattı hemen neden öyle olduki çok üzüldüm:'( bi kerecik çaldı açamadan kapadı.birimi çağırdı acaba nldu yine arasa keşkeee

Ama serbestse daha fazla sira olucak tabii

Şu acemilikleri bitsin biran önce yoksa bu yürek dayanmıycak

Kizlar simdi aradi herseyim cok iyiyim dedi seside cok iyi geliyodu:) ilk defa bu kadar iyi geliyodu hatta. O kadar iyi hissediyorumki simdi. Ohh cok sukur ya. Asi olcaklarmia bugun aci veren bi asiymis soylentilere gore.
Beni kapatip annemi aradi:) annemde nasil sevindi beni ariyo diye:)) cok severler onlar birbirlerini

geri ara o numarayı canım sen ara diye atmıştır çağrı belki de

Senin araman için öyle yapmıştır.
Bazı telefonlar geri aramalı.
Kartı bitmiş olabilir.Çaldırmıştır sen ara diye

Canım çok sevindim iyi olmasına sesinin iyi gelmesine zamanla oturucak inşallah daha iyi olucaklar tek duam bu Asi nedir canım ilk defa duyuyorum

Ay benim sevgiliim aşidan korkaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…