349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Dedigi bisey oyle yaktiki canimi. "en kotusu ne biliyomusun burda hayat yavas geciyo ama disarda akip geciyo"
Benim icin akmiyo askim emin ol akmiyo dedim.
Unutmuyosun beni dimi dedi.
Geldiginde goruceksin neler yasadigimi dedim.(tabi o sira sesimde kaymaya basladi yavas yavas)
Aglama koparirim yanaklarini dedi. Gulustuk falan ama uzuldum

Kızlar ara ara topiginize bakıyorum.
Böyle yapmayın lütfen.
Hem kendinize hem sevgililerinize yazık.
Güçlü durun onlara tek destek verecek olanlar sizlersiniz.
152 ye çok diyorsunuz ya biz 460 dan başladık daha 342 deyiz düşünün inan çok şanslısınız.
Kendinizi böyle yapıp yıpratmayın.
Bu durumu kabul edin o zaman iyi olacaksınız.
Askere gittiler ve allahın izniyle gelecekler.
Aşıda her askere giden vuruluyor canım öyle ağır korkunç birşey değil

Denizcim arasaydın hemen geri arayabiliyorsun belki kartı falan bitmiştir

Canım zaman geçmiyor tabi geçermi ama inşallah bakıcazki geçmiş 5 ay gelmiş bakarım Allahım inşallah

Allah yardımcınız olsun canım sizinde Ama bakmayın bize sizde böyleydiniz eminim Kim ne derse desin ilk zamanlar illaki yaşıcaz bu acıyı...En başta alışkanlıklarımız birden değişti,yaşam şeklimiz değişti..Adapte olcaz inşallah zamanla bize

Nehircim darlanma bu aralar bende ayniyim hatta bazi yazdiklarimi okuyorum kk da bir iki saat once yazdiklaimi bunu benmi yazdim yaa diyorum:)

Benim sevgilim korkmaz guyada belli korkmus cok aciyomus falan diyo:)

Benim askerimde dün vuruldu galiba zhd arkadaşımız öyle dmeişti ben sormayı unuttum inan canım herkes aynıdır tabide ben sesini duyunca heycandanmı şaşkınlıktanmı aklımdan uçuyor sormam gerekenler hatta durup durup aynı şeyleri bile sorabiiliyorum sonra kapatınca geliyor aklıma çok üzülüyorum

sinemcim nie böle oldu ki( hemen aradım açılıo saniye geçio görüom ama onun sesi gelmioo.ankaradakilerde böle bi sıkıntı mı var ben geri arayamıorum.

Canım benim Allahım yardımcınız olsun zaman çabuk geçsinde kısa zamanda kavuşursunuz inşallah doğru söylüyorsun güçlü olmak zorundayız onlarda bizden destek alıcaklar artık ağlamıyorum bende dahada güçlenicez inşallah

sinemcim nie böle oldu ki( hemen aradım açılıo saniye geçio görüom ama onun sesi gelmioo.ankaradakilerde böle bi sıkıntı mı var ben geri arayamıorum.

Canım safa dediki 4 telefon var biri bozukmuş sesi kesik kesik gelior ama onda sıra olmadığı için safa ondan arıyor arada.S dün onunda kartı bitti kapandı ben geri aradım ama çalmamış belki seninkide bozuk olandan aramış olabilir:S

Canım askeriyenin kapısına bıraktım.Ankaradan İstanbula dönerken otobüste ağladım o kadardı.
Olay durumu kabul etmenizde bitiyor.
Yapmayın böyle askerde ve gelecek.
Tabiki özliyceksiniz.
Çoğunuzın ki zaten tehlikeli bölgeler değil allaha şükür içiniz rahat olsun.
Diğer aşıymış yemekmiş ve temizlikmiş bunlar askerliğin kuralları.
Hepsi aynından geçiyor.
İlk başlarda adepta sorunları yaşıyorlar 1 ay geçsin bunlara alışacaklar.
Alışmama gibi bir durumları yok alışmak zorundalar.
Sizde kendinizi böyle yıprtamayın durumu kabul edin.
Sonra yavaş yavaş alışacaksınız inanın
Unutmak değil alışacaksınız.Yine özliyeceksiniz ağır bascak hasret keşke yanımda olsaydınız diyeceksiniz.Ama durumu kabul edeceksiniz

Aynen aynen gerci simdi simdi acilmaya basladim biraz yavastan. Nasilsin iyimisin usuyomusun aman hastalanma seni cok seviyorum cok ozledim. Derken zaman doluyo soracaklarim zaten coktan ucmus gitmis. Bundan sonra not alicam valla. Sende oyle yap bence canim

Onunla telefonda konuşurken tabi telefonu kapatınca dayanammıyorum artık duramıyorumda durdurabilene aşk olsun

merhaba herkese, swetty_18 nişanlın aradı mı bugün ,sayfalar çok geriye dönüp bakmaya çalıştım bulamadım,henüz eşim aramadı da dün hafta sonu daha rahat olur demişti bakalım kulaklar telefona odaklanmış vaziyette beklemedeyim.

güzel bi yazı sizlerle paylaşmak istedim kızlar ;

kim söylediyse, ne güzel söylemiş: ''uykun bir türlü gelmiyorsa; uyumaya çalıştığın yer, uyanmak istediğin yer değildir.''

Canım içimden geçeni okudun dün akşam diyordum not alayım ben diye aynı şekilde konuşmaya başladım bende nasılsın hastalığın nasıl özledim demeye yelteniyorum gözlerim doluyor söylemedim henüz seni çok seviyorum herzaman kapatırken birde Allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…