geri ara o numarayı canım sen ara diye atmıştır çağrı belki de
Ay benim sevgiliim aşidan korkaaar
Hay Allahım ya aşıyı anlamadım iyice sıyırttım artık
günaydın kızlar. gece gözüme saat kçta uyku girdi bilemiorum, dön dön uyuyamadım yaşimdi az önce sevdiceğim aradı,daha dorusu çağrı attı kapattı hemen neden öyle olduki çok üzüldüm:'( bi kerecik çaldı açamadan kapadı.birimi çağırdı acaba nldu yine arasa keşkeee
geri ara o numarayı canım sen ara diye atmıştır çağrı belki de
Dedigi bisey oyle yaktiki canimi. "en kotusu ne biliyomusun burda hayat yavas geciyo ama disarda akip geciyo"
Benim icin akmiyo askim emin ol akmiyo dedim.
Unutmuyosun beni dimi dedi.
Geldiginde goruceksin neler yasadigimi dedim.(tabi o sira sesimde kaymaya basladi yavas yavas)
Aglama koparirim yanaklarini dedi. Gulustuk falan ama uzuldum
Kızlar ara ara topiginize bakıyorum.
Böyle yapmayın lütfen.
Hem kendinize hem sevgililerinize yazık.
Güçlü durun onlara tek destek verecek olanlar sizlersiniz.
152 ye çok diyorsunuz ya biz 460 dan başladık daha 342 deyiz düşünün inan çok şanslısınız.
Kendinizi böyle yapıp yıpratmayın.
Bu durumu kabul edin o zaman iyi olacaksınız.
Askere gittiler ve allahın izniyle gelecekler.
Aşıda her askere giden vuruluyor canım öyle ağır korkunç birşey değil
Nehircim darlanma bu aralar bende ayniyim hatta bazi yazdiklarimi okuyorum kk da bir iki saat once yazdiklaimi bunu benmi yazdim yaa diyorum:)
Benim sevgilim korkmaz guyada belli korkmus cok aciyomus falan diyo:)
evet canım geri sen ara,biz de öyle yapıyoruz amasya kodlu numara arayınca ben hemen meşgule atıp arıyorum
Kızlar ara ara topiginize bakıyorum.
Böyle yapmayın lütfen.
Hem kendinize hem sevgililerinize yazık.
Güçlü durun onlara tek destek verecek olanlar sizlersiniz.
152 ye çok diyorsunuz ya biz 460 dan başladık daha 342 deyiz düşünün inan çok şanslısınız.
Kendinizi böyle yapıp yıpratmayın.
Bu durumu kabul edin o zaman iyi olacaksınız.
Askere gittiler ve allahın izniyle gelecekler.
Aşıda her askere giden vuruluyor canım öyle ağır korkunç birşey değil
sinemcim nie böle oldu ki( hemen aradım açılıo saniye geçio görüom ama onun sesi gelmioo.ankaradakilerde böle bi sıkıntı mı var ben geri arayamıorum.
Allah yardımcınız olsun canım sizindeAma bakmayın bize sizde böyleydiniz eminim Kim ne derse desin ilk zamanlar illaki yaşıcaz bu acıyı...En başta alışkanlıklarımız birden değişti,yaşam şeklimiz değişti..Adapte olcaz inşallah zamanla bize
Benim askerimde dün vuruldu galiba zhd arkadaşımız öyle dmeişti ben sormayı unuttum inan canım herkes aynıdır tabide ben sesini duyunca heycandanmı şaşkınlıktanmı aklımdan uçuyor sormam gerekenler hatta durup durup aynı şeyleri bile sorabiiliyorum sonra kapatınca geliyor aklıma çok üzülüyorum
Canım benim Allahım yardımcınız olsun zaman çabuk geçsinde kısa zamanda kavuşursunuz inşallah doğru söylüyorsun güçlü olmak zorundayız onlarda bizden destek alıcaklar artık ağlamıyorum bende dahada güçlenicez inşallah
Aynen aynen gerci simdi simdi acilmaya basladim biraz yavastan. Nasilsin iyimisin usuyomusun aman hastalanma seni cok seviyorum cok ozledim. Derken zaman doluyo soracaklarim zaten coktan ucmus gitmis. Bundan sonra not alicam valla. Sende oyle yap bence canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?