canımm senn askerınde mı amasyada..benımkıdee amasyada :) cok sevındımm sımdı
Canım askeriyenin kapısına bıraktım.Ankaradan İstanbula dönerken otobüste ağladım o kadardı.
Olay durumu kabul etmenizde bitiyor.
Yapmayın böyle askerde ve gelecek.
Tabiki özliyceksiniz.
Çoğunuzın ki zaten tehlikeli bölgeler değil allaha şükür içiniz rahat olsun.
Diğer aşıymış yemekmiş ve temizlikmiş bunlar askerliğin kuralları.
Hepsi aynından geçiyor.
İlk başlarda adepta sorunları yaşıyorlar 1 ay geçsin bunlara alışacaklar.
Alışmama gibi bir durumları yok alışmak zorundalar.
Sizde kendinizi böyle yıprtamayın durumu kabul edin.
Sonra yavaş yavaş alışacaksınız inanın
Unutmak değil alışacaksınız.Yine özliyeceksiniz ağır bascak hasret keşke yanımda olsaydınız diyeceksiniz.Ama durumu kabul edeceksiniz
Onunla telefonda konuşurken tabi telefonu kapatınca dayanammıyorum artık duramıyorumda durdurabilene aşk olsun
Jandarmanin acemi egitimi daha uzun suruyo bunu biliyorum benimki 38 gun ama toreni bilmiyorum
Doğru diyorsun canım ama işte şeyede bağlı biraz oyalanacak şeylerinin olmasına... Ben mesela dersane okul olduğunda hadi derse vermeye çalışıyorum kendimi zaman geçiyor da ,Gel görki akşam eve gelince tek başıma kalıyorum bide, zOr oluyor baya..kOrkuyorum falan... Ama dediğin gibi kabullendim durumu:/ uSTALIKDA DAHA RAHAT OLCAK BİLİYORUM...
Canım içimden geçeni okudun dün akşam diyordum not alayım ben diye aynı şekilde konuşmaya başladım bende nasılsın hastalığın nasıl özledim demeye yelteniyorum gözlerim doluyor söylemedim henüz seni çok seviyorum herzaman kapatırken birde Allaha emanet ol
güzel bi yazı sizlerle paylaşmak istedim kızlar ;
kim söylediyse, ne güzel söylemiş: ''uykun bir türlü gelmiyorsa; uyumaya çalıştığın yer, uyanmak istediğin yer değildir.''
bir amasya daha bende çok sevindim:),eşim tersten çevirince numarayı arıyormuş demişti ama ben denemedim,geri aramayı denedim olmadı ,bir de o an heyecandan elim ayağıma dolanıyor ya benimevet canım geri sen ara,biz de öyle yapıyoruz amasya kodlu numara arayınca ben hemen meşgule atıp arıyorum
Canım kendini yıpratıyorsun.
Sanada yazık değil mi.
Bence siz şimdi yemin törenine konsatre olun.
Hatta yemin törenine ilk şafak sayın daha az daha iyi
Yemin törenine gitmenizi tavsiye ederim
Ya ben seyi merak ediyorum acaba onlar geldikten sonra bunlari hatirlayip gulecekmiyiz
benim erkek arkadaşımda kütahyadaa
sinem ve sudem özellikle sorum size. hangi numaradan arıo yarenleriniz sizi, sizlerin onlara geri döndüğünüz numara var mı? varsa biz de bi deneyelim dedik.az önce aradı yine CANIM 2.çavuş bölüğündeymiş.siz de bi tam öğrenseniz,onları arayabildiğiniz numaralar varsa eğer yazarmısınız?
merhaba herkese, swetty_18 nişanlın aradı mı bugün ,sayfalar çok geriye dönüp bakmaya çalıştım bulamadım,henüz eşim aramadı da dün hafta sonu daha rahat olur demişti bakalım kulaklar telefona odaklanmış vaziyette beklemedeyim.
adaaaa çok sevindim nasılsın görüşebilyomusunuz güle güle kavuşunn
:) evet canım, seninki tam olarak nerde benimki 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı'nda
Çok şükür canım bak 11 dakika konuşmuşsunuz hemde için rahatlamıştır bir nebzede olsa fırsat buldukça arıyorlar hepsi okadar yoğunki yemin törenine hazırlanıyorlar bizimde 4ocak tatlım
Al canım çok iyi olur dahada hesaplı.şimdi aklıma geldi sevdigimden almamışlardır inşallah herşeyini aldılarda onu sormayı unuttum almamaışlardır onu herhalde
bizimkide yemin töreni 4ocakmş ya..az kaldı öle özledmki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?