349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Doğru diyorsun canım ama işte şeyede bağlı biraz oyalanacak şeylerinin olmasına... Ben mesela dersane okul olduğunda hadi derse vermeye çalışıyorum kendimi zaman geçiyor da ,Gel görki akşam eve gelince tek başıma kalıyorum bide, zOr oluyor baya..kOrkuyorum falan... Ama dediğin gibi kabullendim durumu:/ uSTALIKDA DAHA RAHAT OLCAK BİLİYORUM...

Onunla telefonda konuşurken tabi telefonu kapatınca dayanammıyorum artık duramıyorumda durdurabilene aşk olsun

Canım kendini yıpratıyorsun.
Sanada yazık değil mi.
Bence siz şimdi yemin törenine konsatre olun.
Hatta yemin törenine ilk şafak sayın daha az daha iyi
Yemin törenine gitmenizi tavsiye ederim

Zaten en çok geceleri insan hüzünleniyor.
Ustada evet daha rahat edeceksiniz.
İletişim sorununuzda böyle olmayacak

Ya ben seyi merak ediyorum acaba onlar geldikten sonra bunlari hatirlayip gulecekmiyiz

Canım kendini yıpratıyorsun.
Sanada yazık değil mi.
Bence siz şimdi yemin törenine konsatre olun.
Hatta yemin törenine ilk şafak sayın daha az daha iyi
Yemin törenine gitmenizi tavsiye ederim

Canım ona konsantre oldum biletlere falan bakıyorum ama otobüsle gitmem gerekicek ailesi gitmezse eğer oda saat 1buçukta orda olucam kaçırıcam töreni ama çarşı izni olursa bikaç saat görüp 6 da binip geri dönücem aileden dolayı mecburen hep günübirlik gidip bu şekilde dönücem acemiden sonrada orda havaalanı olmaması çok kötü oldu

sinem ve sudem özellikle sorum size. hangi numaradan arıo yarenleriniz sizi, sizlerin onlara geri döndüğünüz numara var mı? varsa biz de bi deneyelim dedik.az önce aradı yine CANIM 2.çavuş bölüğündeymiş.siz de bi tam öğrenseniz,onları arayabildiğiniz numaralar varsa eğer yazarmısınız?

Canım 2 ayrı telefondan aradı beni 2sinide kaydettim ama ankesörlü olduğu için başında durmaları gere k ulaşabilmen için birliğin numarasını bilmiyorum:S Seninkiyle benimki aynı yerde muhtemelen diye tahmin ediyorum:S 1. alay 2. tabur 2. bölükde..

canım hayır henüz aramadı..Bende beklıyorumm aramasını.dun aksam konustuk en son.yarın rahat olurum ama sıra cok oluyor telefonlarda dedı..o yuzden telas yapma..arars a haber verırım

bizimkide yemin töreni 4ocakmş ya..az kaldı öle özledmki

Bende çok özledim canım inşallah işten izin alabilirsem günü birlik gidip gelicem törene yetişememde 3-4 saatte olsa görücem zannedersem acemiliklerini tamamlayana kadar çarşı izni yok ozamana dayanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…