349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

dün akşam 7 de konuştuk en son günde 1 kere arıyor. seninkide kütahyadaydı dimi ? nasılmış orası

bizde 8 gibi konuştuk bazen sabah akşam arıyo ama 1 dakika konuşabiliyoz detaylara girmedi hiç yani nasıl bi yer bilmiyorum. İyiyim diyo o kadar üzilmiyim diye yapıyo bence :26: yemekler iyi diyo daha eğitime başlamamışlar bölüğü belli değil sen neler biliyorsun:26::26:

bizde canım 2,3 dakika ancak konuşabiliyoruz. 2.bölükteymiş. eğitime pazartesi başlayacaklarmış. 11 ocak yemin töreni galiba dedi ama tam emin değil oda.

biz arayalım die çağrı atıolar ya ,o seni çaldırıp aradıktan sonra kapatıp,ardından senin hiç aradığın oldu mu peki canım?çünkü ben kapattırdım bi kez ben arayım die,telefonu acıo,senın sesin geldi dio ama onun sesi gelmio

Rüyamda sevdiğimi ziyarete gitmiştim konuştuk beni alnımdan öperken telefon çaldı ve uyandım saat yedi, arayan meleğimdi. Ben hayatımda hiç böyle güzel uyanmamıştım.

Bende çok özledim canım inşallah işten izin alabilirsem günü birlik gidip gelicem törene yetişememde 3-4 saatte olsa görücem zannedersem acemiliklerini tamamlayana kadar çarşı izni yok ozamana dayanamam

bende sınavda olsa okulda olsa inşallah gitcem yemin törenine..pzrtsiyede bi mektup yazıp göndercm.ama daha önce gidemicem..okul cok yogun

Canım sen yazdığımı okudunmu? Dedim ya 4 telefon varmış 1 i bozukmuş bende aradım geçen bende çalıyor ama safa çalmadı dedi... Belki bozuk telefondur özelden yaz bir numarayı istiyorsan :/

Çok şükür iki gündür günde 3 kez arıyo 15-20dk kadar konuşuyoruz

bizde canım 2,3 dakika ancak konuşabiliyoruz. 2.bölükteymiş. eğitime pazartesi başlayacaklarmış. 11 ocak yemin töreni galiba dedi ama tam emin değil oda.

Forumlarda okudum 2.bölük iyi demişler yani banyoya yemekhaneye yakınmış. Banada 12 ocak olur dedi ama emin değil tabi. Eğitime başlayınca nasıl olacak bakalım

bende sınavda olsa okulda olsa inşallah gitcem yemin törenine..pzrtsiyede bi mektup yazıp göndercm.ama daha önce gidemicem..okul cok yogun

Yeminden önce gitsekte görüşmek zor zaten canım yemine gidicem işte inşallah törene yetişemiyorum otobüs okadar erken götürmüyor uçaklada olmuyor aktarmalı aynı saate denk geliyor 1buçuk gibi ordayım 6 gibi tekrar binicem olsun 3 satte 4 saatte olsa görmüş olucam inşallah

canım hayır henüz aramadı..Bende beklıyorumm aramasını.dun aksam konustuk en son.yarın rahat olurum ama sıra cok oluyor telefonlarda dedı..o yuzden telas yapma..arars a haber verırım

teşekkür ederim,bende dün akşam görüştüm aynısını söyledi,rahat ararım diyince sabahtan arar diye kurdum kafamda:)benimki de sizinle aynı yerde canım zaten oranın adı öyle sanırım

Kizlar bizim yemin toreni 28 Aralik. iki gun sonra da usta birligine gidecek. sizin yemin toreni 4 ocak falan diyosunuz yani usta birligine daha gec gidecekler dimi

Forumlarda okudum 2.bölük iyi demişler yani banyoya yemekhaneye yakınmış. Banada 12 ocak olur dedi ama emin değil tabi. Eğitime başlayınca nasıl olacak bakalım

evet oda öyle dedi bölüğü rahatmış. cuma günü oluyor yemin törenleri canım. eğitimde çok bir şey yapmayacaklar canım havacıların eğitimi kolay ve rahat :)

benide aradı az önce gözbebeğim.lakin kızlar benm pazar bi pazartesida başka bi sınavım çıktı ben normalde pazar gitcektim o da biliodu ben p.teside bi sınav var onlarda yeni haber verdiler dedim gelemicen yaniiii dedi off öle bi ses tonuyla öyle bi umutsuzlukla södiki şimdi tüm moralim bozuldu off ben gitmek istiyorum ama sürekli bişeyler çıkıyoo ben ankarada yaşıyorum ama ist.da iş görüşmeleri ve kurumların sınavları oluo ve ben tam ank.ya gittiğimde yarın mülakat var gel derlerse napcaaam offf iki ucu boklu deynek((

Ah be nasil uzulmustur.

Son düzenleme:
evet oda öyle dedi bölüğü rahatmış. cuma günü oluyor yemin törenleri canım. eğitimde çok bir şey yapmayacaklar canım havacıların eğitimi kolay ve rahat :)

Kapattiktan sonra insanin aklina geliyoya o cok kotu geri de arayamiyosun :)

Adacım öyle söylüyorlarda orada askerlik yapan 1-2 kişide canımı sıktı ordan kurtulmak için gün sayacaksınız şartlar kötü soğukta eğitim zor bilmem ne diye sinir oluyorum
misterioUgur ben 1 kere kapattıktan sonra aynı numarayı aradım cevap alamadım çok acıydı saf gibi baktım kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…