dün akşam 7 de konuştuk en songünde 1 kere arıyor. seninkide kütahyadaydı dimi ? nasılmış orası
bizde 8 gibi konuştuk bazen sabah akşam arıyo ama 1 dakika konuşabiliyoz detaylara girmedi hiç yani nasıl bi yer bilmiyorum. İyiyim diyo o kadar üzilmiyim diye yapıyo bence :26: yemekler iyi diyo daha eğitime başlamamışlar bölüğü belli değil sen neler biliyorsun:26::26:
Canım 2 ayrı telefondan aradı beni 2sinide kaydettim ama ankesörlü olduğu için başında durmaları gere k ulaşabilmen için birliğin numarasını bilmiyorum:S Seninkiyle benimki aynı yerde muhtemelen diye tahmin ediyorum:S 1. alay 2. tabur 2. bölükde..
Bende çok özledim canım inşallah işten izin alabilirsem günü birlik gidip gelicem törene yetişememde 3-4 saatte olsa görücem zannedersem acemiliklerini tamamlayana kadar çarşı izni yok ozamana dayanamam
biz arayalım die çağrı atıolar ya ,o seni çaldırıp aradıktan sonra kapatıp,ardından senin hiç aradığın oldu mu peki canım?çünkü ben kapattırdım bi kez ben arayım die,telefonu acıo,senın sesin geldi dio ama onun sesi gelmio
Rüyamda sevdiğimi ziyarete gitmiştim konuştuk beni alnımdan öperken telefon çaldı ve uyandım saat yedi, arayan meleğimdi. Ben hayatımda hiç böyle güzel uyanmamıştım.
bizde 8 gibi konuştuk bazen sabah akşam arıyo ama 1 dakika konuşabiliyoz detaylara girmedi hiç yani nasıl bi yer bilmiyorum. İyiyim diyo o kadar üzilmiyim diye yapıyo bence :26: yemekler iyi diyo daha eğitime başlamamışlar bölüğü belli değil sen neler biliyorsun:26::26:
bizde canım 2,3 dakika ancak konuşabiliyoruz. 2.bölükteymiş. eğitime pazartesi başlayacaklarmış. 11 ocak yemin töreni galiba dedi ama tam emin değil oda.
bende sınavda olsa okulda olsa inşallah gitcem yemin törenine..pzrtsiyede bi mektup yazıp göndercm.ama daha önce gidemicem..okul cok yogun
Canım çok sevindim bende rüyamda gördüm sevdiğimi sonra uyandım 5 dakika kalmadı aradı
Çok şükür iki gündür günde 3 kez arıyo 15-20dk kadar konuşuyoruz
canım hayır henüz aramadı..Bende beklıyorumm aramasını.dun aksam konustuk en son.yarın rahat olurum ama sıra cok oluyor telefonlarda dedı..o yuzden telas yapma..arars a haber verırım
Forumlarda okudum 2.bölük iyi demişler yani banyoya yemekhaneye yakınmış. Banada 12 ocak olur dedi ama emin değil tabi. Eğitime başlayınca nasıl olacak bakalım
harika yagerçi süre ne olursa olsun insan ne konuşacağını ne diyeceğini unutuyor dün ağladım zaten konuşamadık
Ne güzel bişey bu ya çok şükür arayabiliyolar canım :)
benide aradı az önce gözbebeğim.lakin kızlar benm pazar bi pazartesida başka bi sınavım çıktı ben normalde pazar gitcektim o da biliodu ben p.teside bi sınav var onlarda yeni haber verdiler dedim gelemicen yaniiii dedi off öle bi ses tonuyla öyle bi umutsuzlukla södiki şimdi tüm moralim bozuldu off ben gitmek istiyorum ama sürekli bişeyler çıkıyoo ben ankarada yaşıyorum ama ist.da iş görüşmeleri ve kurumların sınavları oluo ve ben tam ank.ya gittiğimde yarın mülakat var gel derlerse napcaaam offf iki ucu boklu deynek((
evet oda öyle dedi bölüğü rahatmış. cuma günü oluyor yemin törenleri canım. eğitimde çok bir şey yapmayacaklar canım havacıların eğitimi kolay ve rahat :)
Kapattiktan sonra insanin aklina geliyoya o cok kotu geri de arayamiyosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?