sinem ve sudem özellikle sorum size. hangi numaradan arıo yarenleriniz sizi, sizlerin onlara geri döndüğünüz numara var mı? varsa biz de bi deneyelim dedik.az önce aradı yine CANIM 2.çavuş bölüğündeymiş.siz de bi tam öğrenseniz,onları arayabildiğiniz numaralar varsa eğer yazarmısınız?
Kizlar bizim yemin toreni 28 Aralik. iki gun sonra da usta birligine gidecek. sizin yemin toreni 4 ocak falan diyosunuz yani usta birligine daha gec gidecekler dimi
Çok şükür canım usta birliğinde daha rahat olucaklar inşallah şuanda sıkı eğitim görüyorlar yemin töreninden dolayı
teşekkür ederim,bende dün akşam görüştüm aynısını söyledi,rahat ararım diyince sabahtan arar diye kurdum kafamda:)benimki de sizinle aynı yerde canım zaten oranın adı öyle sanırım
4ocak canım acemiliğide 28ocakta falan bitiyor sanırsam aynı yerde zatende ama acemilik bitsin biranönce çarşı izinleri olsun hem daha rahat olacaklarına inanıyorum
Canım sen yazdığımı okudunmu? Dedim ya 4 telefon varmış 1 i bozukmuş bende aradım geçen bende çalıyor ama safa çalmadı dedi... Belki bozuk telefondur özelden yaz bir numarayı istiyorsan :/
Adacım öyle söylüyorlarda orada askerlik yapan 1-2 kişide canımı sıktı ordan kurtulmak için gün sayacaksınız şartlar kötü soğukta eğitim zor bilmem ne diye sinir oluyorum
misterioUgur ben 1 kere kapattıktan sonra aynı numarayı aradım cevap alamadım çok acıydı saf gibi baktım kaldım
benide aradı az önce gözbebeğim.lakin kızlar benm pazar bi pazartesida başka bi sınavım çıktı ben normalde pazar gitcektim o da biliodu ben p.teside bi sınav var onlarda yeni haber verdiler dedim gelemicen yaniiii dedi off öle bi ses tonuyla öyle bi umutsuzlukla södiki şimdi tüm moralim bozuldu off ben gitmek istiyorum ama sürekli bişeyler çıkıyoo ben ankarada yaşıyorum ama ist.da iş görüşmeleri ve kurumların sınavları oluo ve ben tam ank.ya gittiğimde yarın mülakat var gel derlerse napcaaam offf iki ucu boklu deynek((
Neden oyle yemin toreni 4 ocaksa o tarihte acemilikleri bitmesi gerekmiyor mu sonucta acemilikteki maksat torene hazirlamak. bizden bir ay sonra mi basliyor sizin usta birlik. cok enteresan
dün akşam 7 de konuştuk en songünde 1 kere arıyor. seninkide kütahyadaydı dimi ? nasılmış orası
evet bizlere çok ihtiyaçları var bana da öle gelio. ankarayı hiç bilimorum bi taraftan gel di bi taraftan nası geliceksin dioaşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık:)
canm jandarmamı erkek arkadasın ? bnmkıde kutahyada
havacı canım. senin ki jandarma mı
Ay benim sevgiliim aşidan korkaaar
Kızlar nasıl dayanıcaz bu işkenceye? yokluğu ne betermiş, her şey ne kadar da zor onsuz. Eve girince duvarla üstüme üstüme geliyor sanki, sanki maça gitti, arkadaşlarına gitti 1-2 saat sonra gelicek gibi geliyo, her ses duyduğumda sanki kapı açılıyomuş gibi geliyo. Dayanamıyorum artık, dayanamıyorum
evet jandarma ve tek jandarma benmkı sanırım orda
canım ankaraya gitme konusunda hiç bi sıkıntın olmasınnnn ankara çok basit bi yer karışık değil..keşke özel msj hakkımız olsa cep telefonumu verirdim arardın..ben gitmeye çalışcam p.tesi en geç salı çıkcam inş..telefonu kaparken aşkm çarşamba 12.30dan sonra gelebliosun unutmadın dimi dedi Allahım hep herşeyi o unuturdu yeri gelirdi buluşma saatimizi bile unuturdu bişeye dalardı şimdi bana soruo.ne kadar çaresiz olduğunu anladım(
Kızlar Uğurun bugün hızına yetişemiyorum sürekli arıyo darısı hepinizin başına inşallaah
canım ankaraya gitme konusunda hiç bi sıkıntın olmasınnnn ankara çok basit bi yer karışık değil..keşke özel msj hakkımız olsa cep telefonumu verirdim arardın..ben gitmeye çalışcam p.tesi en geç salı çıkcam inş..telefonu kaparken aşkm çarşamba 12.30dan sonra gelebliosun unutmadın dimi dedi Allahım hep herşeyi o unuturdu yeri gelirdi buluşma saatimizi bile unuturdu bişeye dalardı şimdi bana soruo.ne kadar çaresiz olduğunu anladım(
bilmiyorum kiyemin törenleri daha erken havacılardan sevin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?