349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tatlım o kadar değişioki numaraları aradığı..ben hiç aramadım.çünkü arkadan ses geliyo ve kimsenn hakkına girmek istemiyorum..bize biçileni konuşuoz canm napalım..

Kizlar bizim yemin toreni 28 Aralik. iki gun sonra da usta birligine gidecek. sizin yemin toreni 4 ocak falan diyosunuz yani usta birligine daha gec gidecekler dimi

4ocak canım acemiliğide 28ocakta falan bitiyor sanırsam aynı yerde zatende ama acemilik bitsin biranönce çarşı izinleri olsun hem daha rahat olacaklarına inanıyorum

teşekkür ederim,bende dün akşam görüştüm aynısını söyledi,rahat ararım diyince sabahtan arar diye kurdum kafamda:)benimki de sizinle aynı yerde canım zaten oranın adı öyle sanırım

hiç önemli degil..Böyle konuusp ögrendıkce insan rahatlıyoor..bende aynı seyleri söyleyince kafamda sabah arar dıye kurdum ama sıra cok galıba..aramadı daha..:44:

4ocak canım acemiliğide 28ocakta falan bitiyor sanırsam aynı yerde zatende ama acemilik bitsin biranönce çarşı izinleri olsun hem daha rahat olacaklarına inanıyorum

Neden oyle yemin toreni 4 ocaksa o tarihte acemilikleri bitmesi gerekmiyor mu sonucta acemilikteki maksat torene hazirlamak. bizden bir ay sonra mi basliyor sizin usta birlik. cok enteresan

yok canım kütahyaya gitmiştim ben. kayseride yaşıyorum şuan. kayseri daha soğuk kütahyadan. erkek arkadaşımda öyle dedi. eğitim karacılara göre daha kolay. koşma mekik çekme falan yok. biride forumlarda 55 kiloydum 70 kilo olarak bitirdim askerliği demişti kütahyada :)

evet bizlere çok ihtiyaçları var bana da öle gelio. ankarayı hiç bilimorum bi taraftan gel di bi taraftan nası geliceksin dio aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık:)

Neden oyle yemin toreni 4 ocaksa o tarihte acemilikleri bitmesi gerekmiyor mu sonucta acemilikteki maksat torene hazirlamak. bizden bir ay sonra mi basliyor sizin usta birlik. cok enteresan

Anlamadımki canım bende yeminden sonra bitmiyor devam ediyor sanırsam bir geçsinde yemin töreni anlaşılır herşey okadar karışıkki tarihler falan :44:

evet bizlere çok ihtiyaçları var bana da öle gelio. ankarayı hiç bilimorum bi taraftan gel di bi taraftan nası geliceksin dio aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık:)

canım ankaraya gitme konusunda hiç bi sıkıntın olmasınnnn ankara çok basit bi yer karışık değil..keşke özel msj hakkımız olsa cep telefonumu verirdim arardın..ben gitmeye çalışcam p.tesi en geç salı çıkcam inş..telefonu kaparken aşkm çarşamba 12.30dan sonra gelebliosun unutmadın dimi dedi Allahım hep herşeyi o unuturdu yeri gelirdi buluşma saatimizi bile unuturdu bişeye dalardı şimdi bana soruo.ne kadar çaresiz olduğunu anladım(

Ay benim sevgiliim aşidan korkaaar

benim kocamda hastaneye gitmekten korkan bi adamdı ama aşıyı çatır çatır olmuş , gıkını çıkarmamışş

oooff ooofff seni çok iyi anlıyorum arkadaşım , evli olarak askere göndermek o kadar zormuşki anlatamam , benim 4 ayı geçkin süredir bi uyku düzenim yok malesef , gurbet ellerde , tek başımayım , malesef ailemden yanıma gelebilecek kimselerde yoktu , o yüzden başımın çaresine bakmayı öğrendim , her gece bütün ışıkları açarak uydum ve halende öyle uyuyorum , sabaha 6.50de dersim başlamasına rağmen 2lere 3lere kadar uyuyamıyorum

Allah hepinizin yardımcısı olsun yarenler , ama evli , çocuklu yada hamile olanların sabrını daha fazla versinn ...

sıkıntı etmeyin canlarr , üzmeyin tatlı canınızı , üzmeyin sevdiceklerinizi , onlarla tartışmaya hiç mi hiç girmeyin çünkü hakkaten çok zor şartlar altındalar , Rabbimize dua edin sağ salim gittikleri gibi dönsünler , tez zamandaa ....

Ve ankaranin insani o kadar iyi ki bi keresinde adama yol sordum beni hem trene kadar goturdu hemde biletin parasini o odedi bana izin vermedi oyle mahcup oldumki yolda meyve ikram edenler de cabasi :) baskentimi cok seviyorum

evet özel mesj hakkımızz ne zaman başlıcak ya?! kolay diolar ama bilmediğim için tabi yinede tedirgin edio. sudem cnm ama sen git bence an azından çarşamba gitgel günübirlik.zor olucak ama 2-3 satt onları görmeye değer herşey,telefonda konusurken değişik bi his geçio bana da, gel gel gelllll die bi ses duyuyorum sanki.. hem ziyarte gittiğimizde o gün işttimadan muaf oluolarmış.. öyle duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…