- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kızlar Uğurun bugün hızına yetişemiyorum sürekli arıyo darısı hepinizin başına inşallaah
ayyy maşallah maşalllahhh Allah bozmasınnn:))....nası sıra buluomuş canım?nası rahatlamış,nerdeydi?
Gizem ne güzel canım çok sevindim amin inşallah herkesin askeri arasın bol bol
inş 4 ocak olurda sevıncm yarım kalmaz
Ve ankaranin insani o kadar iyi ki bi keresinde adama yol sordum beni hem trene kadar goturdu hemde biletin parasini o odedi bana izin vermedi oyle mahcup oldumki yolda meyve ikram edenler de cabasi :) baskentimi cok seviyorum
yok canım kütahyaya gitmiştim ben. kayseride yaşıyorum şuan. kayseri daha soğuk kütahyadan. erkek arkadaşımda öyle dedi. eğitim karacılara göre daha kolay. koşma mekik çekme falan yok. biride forumlarda 55 kiloydum 70 kilo olarak bitirdim askerliği demişti kütahyada :)
kesinlikle ben ankaranın taşına kurban olayım:)))...o kadar saygılı ki insanlar.ben istanbula geldiğimde resmen psikopat oluyorum
Samsunda canim sira oluyomus ama saat birbucuga kadar bosuz herkese sira geliyo dedi zaten oyle kalabalik sira yokmus her boslugunda arayabiliyo cok sukur :)
4 ocakmış galiba canım öyle duymuştum
DertliKurabiye sen bugün görüşebildin mi peki,ben hala bekliyorum da aramasını
Canim sen ankarada mi yasiyosun?
Zaten forumları okuyunca neşe doluyor insanbi yerdede şey diyodu havacılar bugün ne yesem diye düşünürsünüz başkada hiç bir derdiniz olmaz hatta sen kaç kilo aldın beni geçtin muhabbetleri olur şimdiden askerliği bitmiş sayın diyodu bakalım artık biz neler duyacağız
canım bizimkilerin yemin töreni 4 ocaktaymışş gidicekmisin kastamonuya yemn töreninde
evet canım ankarada yaşıyorum 5 yıl önce okul için gittim arkadaşlarla ev tuttuk kopamadık ankaradan:))..şimdide iş maratonu başladı.bi çok kurumun merkezi ist.da olduğu için burda mülakatlarımız oluo.
Ankarayla ilgili sorularimi sorabilir miyim :) benimki usta birligini ankarada yapicak :)
tabiki sor:)) ...nerede usta birliği?
benim kocamda hastaneye gitmekten korkan bi adamdı ama aşıyı çatır çatır olmuş , gıkını çıkarmamışş
oooff ooofff seni çok iyi anlıyorum arkadaşım , evli olarak askere göndermek o kadar zormuşki anlatamam , benim 4 ayı geçkin süredir bi uyku düzenim yok malesef , gurbet ellerde , tek başımayım , malesef ailemden yanıma gelebilecek kimselerde yoktu , o yüzden başımın çaresine bakmayı öğrendim , her gece bütün ışıkları açarak uydum ve halende öyle uyuyorum , sabaha 6.50de dersim başlamasına rağmen 2lere 3lere kadar uyuyamıyorum
Allah hepinizin yardımcısı olsun yarenler , ama evli , çocuklu yada hamile olanların sabrını daha fazla versinn ...
sıkıntı etmeyin canlarr , üzmeyin tatlı canınızı , üzmeyin sevdiceklerinizi , onlarla tartışmaya hiç mi hiç girmeyin çünkü hakkaten çok zor şartlar altındalar , Rabbimize dua edin sağ salim gittikleri gibi dönsünler , tez zamandaa ....
Etimesgutta canim. havaalanina yakin mi orasi?
bugün hala aramadı ama keşke daha sık arayabilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?