349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ve ankaranin insani o kadar iyi ki bi keresinde adama yol sordum beni hem trene kadar goturdu hemde biletin parasini o odedi bana izin vermedi oyle mahcup oldumki yolda meyve ikram edenler de cabasi :) baskentimi cok seviyorum

kesinlikle ben ankaranın taşına kurban olayım:)))...o kadar saygılı ki insanlar.ben istanbula geldiğimde resmen psikopat oluyorum

Zaten forumları okuyunca neşe doluyor insan bi yerdede şey diyodu havacılar bugün ne yesem diye düşünürsünüz başkada hiç bir derdiniz olmaz hatta sen kaç kilo aldın beni geçtin muhabbetleri olur şimdiden askerliği bitmiş sayın diyodu bakalım artık biz neler duyacağız

bugün hala aramadı ama keşke daha sık arayabilse

Kafam sürekli onda, bugün kocamsız ilk cumartesi. Ne bişey yiyebiliyorum, ne temizlik yapabiliyorum, içimden bi şey yapmak gelmiyo.Önceden haftasonu gelsin diye beklerken bugün o kadar zor geldi ki işe gitmek daha iyi dedim. En azından okulda çocuklarla zaman biraz geçiyo. Allah hepimize sabır versin daha 4. gün koskoca 5 ay nasıl geçer, yokluğuna nasıl dayanırım bilmiyorum.

Etimesgutta canim. havaalanina yakin mi orasi?

benmkide orda işte acemi:))...havaalanı ankaranın hiçbiyerine yakın değil uzak canm ama havaş arabaları gelir kızılaya kadar sende hemen orda kızılay meydanda güvenpark var orda milyonlaaaarcaaa otobüs dolmuş var sor bitine etimesgut askeriye diye herkes aynı yeri gösterir ki zaten bi sürü otobüs dolmuş 5dk.da bi oraya gider..ve dolmuş tam sevdiceğini alan kapının önünde bırakır senii..sanada koşup ona sarılmak kalır:))........eğer otobüsle gelcem diyosanda AŞTİ yani terminalde inersin..bi üst kata çıkarsın ANKARAY var metro..onla kızılayda inersin...güvenpark metro çıkışı var ordan çık yine otobüsleri dolmuşları görürsün canmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…