benmkide orda işte acemi:))...havaalanı ankaranın hiçbiyerine yakın değil uzak canm ama havaş arabaları gelir kızılaya kadar sende hemen orda kızılay meydanda güvenpark var orda milyonlaaaarcaaa otobüs dolmuş var sor bitine etimesgut askeriye diye herkes aynı yeri gösterir ki zaten bi sürü otobüs dolmuş 5dk.da bi oraya gider..ve dolmuş tam sevdiceğini alan kapının önünde bırakır senii..sanada koşup ona sarılmak kalır:))........eğer otobüsle gelcem diyosanda AŞTİ yani terminalde inersin..bi üst kata çıkarsın ANKARAY var metro..onla kızılayda inersin...güvenpark metro çıkışı var ordan çık yine otobüsleri dolmuşları görürsün canmm..
Kafam sürekli onda, bugün kocamsız ilk cumartesi. Ne bişey yiyebiliyorum, ne temizlik yapabiliyorum, içimden bi şey yapmak gelmiyo.Önceden haftasonu gelsin diye beklerken bugün o kadar zor geldi ki işe gitmek daha iyi dedim. En azından okulda çocuklarla zaman biraz geçiyo. Allah hepimize sabır versin daha 4. gün koskoca 5 ay nasıl geçer, yokluğuna nasıl dayanırım bilmiyorum.
Hah süper kizilaya nasil gidecegimi biliyorum bana sadece dolmusa binmek kaliyo cok sevindim :)) cok sagol canim :)
hiç stres yapma canm ankara en düzenli şehirdir.askeri mantık vardır aslında birazda:))...kendni kaybetmek istesen bile kaybolmazsın ankarada çünkü tüm yollar ve tüm arabalar kızılaya gider:))......ben daha kahvaltı yapmadım yaa gece 4te yattım yatarkende keşke sabah arasada ne yatıon kız daha dese dedim saat 12de aradı ben seni bekliom burda sen rahat uyu diye ama maşallah sende baya rahat uyuyon dedi:))...ben kaçar görüşürz sonra canlarım.....ha bu arada kızlar hepiniz Ayet'l-Kürsi okuyun hem onları hem sizi korur bu dua.
benimki bgn aramadı en son dün gece 8de konustuk 20 dk fln ama bgn hiç aramadı merak ettim
benimki bgn aramadı en son dün gece 8de konustuk 20 dk fln ama bgn hiç aramadı merak ettim
Sevgilimle konuştum eğitimler zorlamıormuş.Ama ayakları çok ağrıormuş botlardan dolayı çok sert ve ağırmış.Bu yüzden ayakları şişiyormuş morarmış gibi ağrıyormuş.O yüzden bana krem araştır dedi.yarın dayısı ziyerete gidecek onlar getiriverir dedi.İnternetten baktım buldum bitane.Sizin de bildiğiniz varsa bi krem yardımcı olabilr misinz kızlar.. Bide bugün sabah kahvaltısında krem peynir yumurta zeytin bide gofret varmış..Ama sıra gelene kadar bitmiş gofret alamamışlar.Ne bileyim normalde insan üzülmez alt tarafı gofret ama çok üzüldüm sevgilime yaa( O önemsemiyo ama benm içim acıdı çok duygusal oldum valla gittiğinden beri... canım benim hiç kıyamam ayklarıda ağrıomuş zaten...
Firsat bulamamistir canim yoksa arardi mutlaka
Yoğunluktan arıyamamış olabilir canım fırsatıda olmamıştır haftasonlarıda eğitimleri devam ediyormuş yemin törenine yetişmesi için
Canım yemin törenine kadar çok zorlanıcaklar benim askerimde çok yorgun ayakları kötü aldığımız mantar kremleri bepanthen kremlerini vermemişlerki hep almıştık budurumlar için içeri sokmuyorlar offAllahım yardımcıları olsun
Canım bizimkinde (Manisa da ) izin vermişler götürdüğü herşeyi alabildi yanına. O da bepanthol götürdü ama bir işe yaramamış...Allah hepsine güç kuvvet versin,sabır versin..
Canım bizimkinde (Manisa da ) izin vermişler götürdüğü herşeyi alabildi yanına. O da bepanthol götürdü ama bir işe yaramamış...Allah hepsine güç kuvvet versin,sabır versin..
Etimesgutta canim. havaalanina yakin mi orasi?
hmm olablir cnm bir arasa iim dese kapasa yete bana
bgn aradı mı seninki cnm
İnşallah canım arar belki öğlen yemeğinde fırsatı olursa çok zor çok 1 dakika sesini duymak için nekadar ağlarmışım bunu öğrendim daha neler öğrenicem bu askerlikte
Evet aradı canım..Yazdım zaten sana yukarıda görmedin galiba..Bugün haftasonu olduğu için bize pek birşey yaptırmıyolar dedi.O yüzden biraz uzun konuştuk.Anons yapılıordu hep ziyaretçisi gelenlerin isimlerini söylüyolardı duydum telefondan:) Şu an pek sıkmıyolarmış heralde pazartesiden sonra tam anlamıyla başlar dedi.Ama dediğim gibi seninkinin bölüğünde ki çavuş eğitim yaptıyo olabilir yoğun olabilir bugünde o yüzden arama fırsatı bulamamıştır daha..Hangi bölük olduğunu öğrendnmi sen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?