349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

şimdi benm askerimde aradıı..6 dk konustuk cok ıyıymıs sabah 8 gbı uyanmslar 12ye kdar spor yapmşlar snra yemek sonra serbestlermıs dus flan alıp dınlenıcez dedı..yemin törenied 4 ocaktaymıs gelıceksın dımı dedıı kaçarmı hıccc dedımm guldu,dımdık ayakta durman burda benıde rahatlatıyo dedı..ağlamıyosun bana destek oluyosun bıkez daha doğru ınsanın sen olduğuna emın oldum burda dedıı..safak 20 dedım yemın törenını sayarak :) sen nesın yaa nasıl moralımı duzelttın dedıı,hadı bıde annemı arayım dedı kapattık oyle cok mutluyum kızlaarr darısı sızee ınsallah :)

kızlar sevgılınızın yanında olunn,aglamayın guclu konusun moral verın nden aramıyosun etmıyosun vs dye hesap sormayınn..benden once aasker sozlusunu aradı ağlayarak kapattı nden aramıyosun askere gıdınce byle olacagnı blıyodum benı ne kdar sevdıgını gosterdın flan demıs kız..fırsatımız olsa neden aramayalım dyo sakın oyle bsey yapma bana askım yıkılırım yoksa dedı..üzmeyın onlarıı ıkınızede eziyet olmasın askerlık..

Herkes aranmiş ya benim daha telefonum calmadiii

canıımm belkı uzun konusabılmek ıcın sonlarda aramayı dusunuyodurr..benmkı eger arkasında sıra varsa 1 2 dk knsp kapatıyo..bugun oyle dedı sıranın btmesını beklıyorum daha uzun konsmak ıcın dedı..uzulme sen arycaktr muhakkak

Askerde oldugunu bile bile ne senaryolar kuruyorum (

Bide bugün cumartesi 12'den sonra serbest sevdicegim bunu bilip aramadigini gormek offf bide ben sormustum sira cok fazla olmuyo telefon cok ama vakit olmuyo dedi e bugun vaktide var..

Askerde oldugunu bile bile ne senaryolar kuruyorum (

aa hayr canım kendını yıpratmaktan baska bısey degl buu..o senı aramak ıstemezmı hıııc..ama cok zor onlar ıcınn bız yıne burdayız dsardayız aılemzn yanındayız bde onların acısından dusunn..sen uzme onuda kendnıde

Bide bugün cumartesi 12'den sonra serbest sevdicegim bunu bilip aramadigini gormek offf bide ben sormustum sira cok fazla olmuyo telefon cok ama vakit olmuyo dedi e bugun vaktide var..

Bende dun oyle okumustum burda. Bu sabah konustuk. Sordum oyle mi diye. Yok egitim yok ama kayit isleri var alaya kayit bugun yapiliyo asi falanda olcaz aksam ancak ararim dedi.

Hadi yaa. peki kac saatim gider yolda

yanı havaalanından kızılay 1 1.5 saat kadar surer..kızılaydan etımesgtta 1 saat otobus beklemen vs dahıl 1 saatte orda olrsun canm..ama aştiden gelırsen taksıyle armadaya gıdersın 5 lira yazıyo,ordan etimesgut otobslerı gecer yarım saatte olursun sevdıcegının yanında

Son düzenleme:
Benim resmen beynimi yıkıyo arkadaşlarım. Yol izni 2-3 gun ankaraya gelicek sevdicegim,e haliyle misafir olucak ziyaretlerdir bilmem ne falan yanima gelemeyebilir diyorum o zaman gelmezse bas tekmeyi diyolar bence anlayisli olmaliyim, onun elinde olan bisey degil misafirleri kovucak hali yok sonucta oyle degil mi kizlaarr ??

O zaman oyle yaparim canim vaktimin yollarda gecmesini istemiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…