cnm yaa aramıyo benimki off.söledi ama yarım yamalak benim de kafam karıstı 2. taburu 2. birlik 3. tümen mi öle bşydi hatrlıorm sadece
bugün hala aramadı ama keşke daha sık arayabilse
aynen canım aklım hep onda görüşemedik daha:26:
Herkes aranmiş yabenim daha telefonum calmadiii
canıımm belkı uzun konusabılmek ıcın sonlarda aramayı dusunuyodurr..benmkı eger arkasında sıra varsa 1 2 dk knsp kapatıyo..bugun oyle dedı sıranın btmesını beklıyorum daha uzun konsmak ıcın dedı..uzulme sen arycaktr muhakkak
canım aynı o zmana benimkide 2.tabur 2.bölük:) ama tümenini bilmioyoruym ben...
Askerde oldugunu bile bile ne senaryolar kuruyorum(
Hep boyle dedikten sonra ariyo canim:) calar birazdan merak etme
Bide bugün cumartesi 12'den sonra serbest sevdicegim bunu bilip aramadigini gormek offfbide ben sormustum sira cok fazla olmuyo telefon cok ama vakit olmuyo dedi e bugun vaktide var..
canım bnde etimesgutta oturuyorum..malesef yakın degıl
Hadi yaa. peki kac saatim gider yolda
yanı havaalanından kızılay 1 1.5 saat kadar surer..kızılaydan etımesgtta 1 saat otobus beklemen vs dahıl 1 saatte orda olrsun canm..ama aştiden gelırsen taksıyle armadaya gıdersın 5 lira yazıyo,ordan etimesgut otobslerı gecer yarım saatte olursun sevdıcegının yanında
bende öyle diyordum , keşke haftasonu gelmese diye , çünkü haftasonu evde bir başıma kalmak çook zoruma gidiyordu , ama lışıyorsun bi müddet sonra yani alışmaktan kastım artık o kadar çok acı çekmiyorsun , sende öğretmensin heralde , bende maraşta öğretmenim eşim polatlıda , 2 kere gittim evci izni verdiler ama başka vermiyorlar , sende mutlaka git yanına , evci çıkar , ilaç gibi geliyor inann ...[/QUOTE
yemin törenine gün sayıyorum yalnız bırakamam kocamı mutlaka gitmeye çalışıcam, bakalım usta birliği erzurum allah nasip ederse o zaman da gitmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?