Benim resmen beynimi yıkıyo arkadaşlarım. Yol izni 2-3 gun ankaraya gelicek sevdicegim,e haliyle misafir olucak ziyaretlerdir bilmem ne falan yanima gelemeyebilir diyorum o zaman gelmezse bas tekmeyi diyolarbence anlayisli olmaliyim, onun elinde olan bisey degil misafirleri kovucak hali yok sonucta oyle degil mi kizlaarr ??
Kesinlikle inanmiyorum kimse onun ve benim aramdaki iliskiyi bilemezki, birincisi sevmeyen bir adam bir bucuk sene benim nazimi kaprisimi cekmez beni arkasinda birakip gitmez, ama surekli sureekli bunlari duymak canimi sıkıyo insani şupheye duşuruyolar, kimseye anlatamiyorum kimse bilmiyo anlamiyo daraliyorum bende.Ya sen buraya ilk yazmaya basladigindan beri hep varsa yoksa ailenin dedikleri arkadaslarinin dedikleri. beynimi yikiyorlar ne demek sen mantikli dusunecek yastasin onun bunun doldurusuna gelmek bu kadar kolay mi tika artik kulaklarini ve mutluluguna kostek olmak isteyen arkadaslarinla da mesafeni koru. sevdigin adama laf soylettirme senin tek derdin sevdigin adam olsun birak o ne demis bu ne demis.
Kesinlikle inanmiyorum kimse onun ve benim aramdaki iliskiyi bilemezki, birincisi sevmeyen bir adam bir bucuk sene benim nazimi kaprisimi cekmez beni arkasinda birakip gitmez, ama surekli sureekli bunlari duymak canimi sıkıyo insani şupheye duşuruyolar, kimseye anlatamiyorum kimse bilmiyo anlamiyo daraliyorum bende.
Benimkide aradı bugün öğlende. Resmen sabır eğitimi diyor. Birde günlük tutuyormuş benim için. Bende yazıyorum onsuz geçen günlerimi..
Birde kızlar telefon kartlarını siz alın sevdiğiniz aradığında üzerindeki şifreyi verin askerinize. Yazabilirse yazsın. Orda kantinde pahalı oluyormuş hemde sıra beklemek zor tabi. Biz kart biterse öyle yaparız diye konuşmuştuk. Eğer o şekilde yapılabilirseniz postayla uğraşmayın biran önce konuşun sevdiceklerinizle
nasıl canım anlamadım?kart olmadan şifreyle konuşabiliyorlar mı?
canım biz gitmeden almıştık kartları hani cep telefonları için olan kontör kartları var ya onun gibiydi. Yaldızlı bi alan var onu kazıyormuşsun altından şifresi çıkıyormuş. Sevdiceğimin dediğine göre ankesörlüde önce o şifreyi tuşluyorlarmış sonra ardından arayacakları numarayı tuşlayıp öyle arıyorlarmış.
canım biz gitmeden almıştık kartları hani cep telefonları için olan kontör kartları var ya onun gibiydi. Yaldızlı bi alan var onu kazıyormuşsun altından şifresi çıkıyormuş. Sevdiceğimin dediğine göre ankesörlüde önce o şifreyi tuşluyorlarmış sonra ardından arayacakları numarayı tuşlayıp öyle arıyorlarmış.
Henüz bunu hic konusmadikk, ailesi ile tanismiyorum ben, gel derse gidicem. Orda tanismami istemeyebilirde, bilemedim..
Aaa nasil oluyo nerden almistiniz ismi neydi hatirliyomusun
tamam canım ben de bi sorayım.Teşekkür ederim.Hep sevgilim arıyor,ben de bir şeyler yapmak istiyorum.
hımmm hayırlısı olsun canım bizde eskişehirden gidicez ama umarım çok kar fln olmazda bişi çıkmaz gidelirzz çok istiyorum yemin ettiğini görmeyi
hımmm hayırlısı olsun canım bizde eskişehirden gidicez ama umarım çok kar fln olmazda bişi çıkmaz gidelirzz çok istiyorum yemin ettiğini görmeyi
Sabah sevdiğimin sesiyle uyanmayı özlemişimÇok soğukmuş kar yağıyormuş hasta olmuş askerim Allahım sen koru yarabbim güç kuvvet ver Ağlamadım ağlamak yok bizim sesimizden alıcaklar desteği güçlü olmalıyım.
Doğru diyorsun canım ama işte şeyede bağlı biraz oyalanacak şeylerinin olmasına... Ben mesela dersane okul olduğunda hadi derse vermeye çalışıyorum kendimi zaman geçiyor da ,Gel görki akşam eve gelince tek başıma kalıyorum bide, zOr oluyor baya..kOrkuyorum falan... Ama dediğin gibi kabullendim durumu:/ uSTALIKDA DAHA RAHAT OLCAK BİLİYORUM...
Ankarayla ilgili sorularimi sorabilir miyim :) benimki usta birligini ankarada yapicak :)
bi kere aradı dahada aramadı
içimden de pek bişi yapmak gelmio :26:
kütahya soğuk muymuş bilgisi olan varmı kızçeler :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?