349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ya sen buraya ilk yazmaya basladigindan beri hep varsa yoksa ailenin dedikleri arkadaslarinin dedikleri. beynimi yikiyorlar ne demek sen mantikli dusunecek yastasin onun bunun doldurusuna gelmek bu kadar kolay mi tika artik kulaklarini ve mutluluguna kostek olmak isteyen arkadaslarinla da mesafeni koru. sevdigin adama laf soylettirme senin tek derdin sevdigin adam olsun birak o ne demis bu ne demis.

Benimkide aradı bugün öğlende. Resmen sabır eğitimi diyor. Birde günlük tutuyormuş benim için. Bende yazıyorum onsuz geçen günlerimi..
Birde kızlar telefon kartlarını siz alın sevdiğiniz aradığında üzerindeki şifreyi verin askerinize. Yazabilirse yazsın. Orda kantinde pahalı oluyormuş hemde sıra beklemek zor tabi. Biz kart biterse öyle yaparız diye konuşmuştuk. Eğer o şekilde yapılabilirseniz postayla uğraşmayın biran önce konuşun sevdiceklerinizle

Kesinlikle inanmiyorum kimse onun ve benim aramdaki iliskiyi bilemezki, birincisi sevmeyen bir adam bir bucuk sene benim nazimi kaprisimi cekmez beni arkasinda birakip gitmez, ama surekli sureekli bunlari duymak canimi sıkıyo insani şupheye duşuruyolar, kimseye anlatamiyorum kimse bilmiyo anlamiyo daraliyorum bende.

Canım senin kararlı bir şekilde durman lazım. Çünkü insanların ağzı durmuyor malesef. kimsenin kafanı karıştırmasına izin verme. Birisi birşey dediğinde dik dur ve onu çok sevdiğini, aranızda olanlara sizden başka kimsenin karışamayacağını net bir şekilde söylemelisin. Senin kötü olman askerini de etkileyecektir. Eminim onun üzülmesini de istemezsin. Sevdiğimiz gelene kadar tüm zorluklarla tek başımıza mücadele etmeye çalışıcaz tatlım.

nasıl canım anlamadım?kart olmadan şifreyle konuşabiliyorlar mı?

nasıl canım anlamadım?kart olmadan şifreyle konuşabiliyorlar mı?

canım biz gitmeden almıştık kartları hani cep telefonları için olan kontör kartları var ya onun gibiydi. Yaldızlı bi alan var onu kazıyormuşsun altından şifresi çıkıyormuş. Sevdiceğimin dediğine göre ankesörlüde önce o şifreyi tuşluyorlarmış sonra ardından arayacakları numarayı tuşlayıp öyle arıyorlarmış.

Aaa nasil oluyo nerden almistiniz ismi neydi hatirliyomusun

tamam canım ben de bi sorayım.Teşekkür ederim.Hep sevgilim arıyor,ben de bir şeyler yapmak istiyorum.

Aaa nasil oluyo nerden almistiniz ismi neydi hatirliyomusun

tamam canım ben de bi sorayım.Teşekkür ederim.Hep sevgilim arıyor,ben de bir şeyler yapmak istiyorum.

Askeri malzeme satılan yerden almıştı benimki. Baktım şimdi adına TTKart mış. Telekomlarda da varmış. İnternetten araştırınca çıkıyor özellikleri. Rica ederim yardımcı olabilirsem ne mutlu :)

hımmm hayırlısı olsun canım bizde eskişehirden gidicez ama umarım çok kar fln olmazda bişi çıkmaz gidelirzz çok istiyorum yemin ettiğini görmeyi

Seninki hergun arayabiliyomu şartlari nasilmiş biz cok uzun konusamiyoruz pek bisey ogrenemiyorum

Aksami bekleyemiyorum askim bi arasa bi duysam iyi oldugunu kizlar buraya yazamazsam catlarim heralde. Valla iyiki varsiniz

mrb canlarım...az önce gene konuştum aşkmla..napcaksın şimdi dedim sorma ya bildiğin ne kadar amelelik varsa yapıoz dedi..eğitimdeydik birden sen sen gel dedi gittik mutfağı falan temizleyip bulaşık yerleştirdik.şimdi yemek yicez sonra tekrar sayılcaz sonra hangi uzman gelip bizi alır götürürse ona göre gitcez peşinden dedi.acemi olduğumuz için bizde serbestlik olayı yok kim peşine takarsa alıp götürüo soruda soramıyosun dedi.ararmısın tekrar dedim beklenti yaratmayım aşkm ama eğer işim olmazsa arıcam dedi......kızlar niye aramıyon diye falan sormayın gerçekten kim ne derse onu yaptırıyo..tv izledin mi kantin falan gittin mi dedim..20dk bi yemek arası var ordada keyifleri gelip açarlarsa bakıon sonra zaten çıkıyon, kantin desen yüzünü görmedik sırasına girsen iştimaya çağırıyolar dedi..bi de burası çok büyük bi yer telefon diye gidip kayboluyolar her dakka sayılıyoz dedi..inanın çok rezil durumdalar.koptukları an bize geliyolar.ne kendinizi ne onu suçlayınn

eşimle konuştum sabah kalkınca kar var gibi oluyor ama öyle kar yok dedi :44:

canımm yaa yalnız kalmak zor... benim annemler geldi Allah'tan Rabbim yardımcımız olsun...

Ankarayla ilgili sorularimi sorabilir miyim :) benimki usta birligini ankarada yapicak :)

ankaranın gözünü seveyim ankara çook basit bir şehir canım nerde oturuyorsun? istanbuldaysan otobüs uçaktan mantıklı olur
az önce aradı canımın içiii ranzası cam kenarındaymış safranbolu manzaralı güzel diyor ben de karar verdim her ay doktor kontrolümden sonra gidicem yanına alıcam bebişimi de karnıma hooop babamızın yanına

mevlana ne demiş 3 şeyi kötü günlerinizde deneyin:dostunuzu,eşinizi ve sabrınızı....biz sabrımızı deniyoz Allah yüzümüzü kara çıkartmasınn

askeri kütahyada olanlar aradı şimdi iyiymiş. 9dk konuştuk. 2.bölükteymiş. biraz eğitim yapmışlar bugün. konuşurken ağlamadım bu sefer ama kapatınca ağladım hemen

bi kere aradı dahada aramadı
içimden de pek bişi yapmak gelmio :26:
kütahya soğuk muymuş bilgisi olan varmı kızçeler :26::26:

selamlar 13.45 te aradı sonra 14.50 aradı ,yemin törenini konuştuk geleyim dedim o gelme alışamıyorum zaten dedi yine ağlayacağız yine ayrılayacağız dedi alışmaya çalışayım dedi daha sonra gelirsin dedi,offf üzüntü çöktü yine,zaten kapatırken çabucak kapattı hiç boş bırakmıyorlar dedi,bir daha ki aradığında yine ısrar edeceğim geleyim diye üzmekte istemiyorum gerçi öyle yazdırdı değiştirilemezmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…