349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bu sekilde yapınca, bizim aldıgımız karttan mı gidiyo kontur canım ?

Seninki hergun arayabiliyomu şartlari nasilmiş biz cok uzun konusamiyoruz pek bisey ogrenemiyorum

arıyo canım valla cok rahatm ddi ama ztn ck rahatna düskün dğldi ondn zrlanmadı cok ymeklerde güzel komtnlrda ck ıyı ddı ama braz knsuyrz snra bnim sesm kesk kesik gdyo hatlar bozuk bde cok knstrmylr ama olsun buda yetyo bunada şükür

Canim amasyadaydi dimi esin?ben hic konusamdim bugun.ne guzel sen konusmussunben yemin töreninden sonra aileler giderse o gun cikabiliyorlar diye biliyorum..izne cikcak nisanlim dayanamiyorum dedi

Trabzondayim canim otobusle gelmem ucakla gelecegim :)

Benimkide sadece persembe aramadi bide bugun daha bekliyorum 3-4 dk konusabiliyoruz. Benimki rahatina cok düşkün hic rahat degilim diyo. Yemekler icin eh iste dedi birde kahvaltida cay bile yok dedii.

az önce yine aradı 10 dk konuştuk çok şükür :) işler güçler dizisini bile izlemiş,çok severiz o diziyi izlemeyi:)dışarda ayakta kalmak yoruyormuş,yağmur yağsa çıkarmazlar de mi dedim yok dedi kıyafetler su geçirmez türden dışardayız ıslanmıyoruz,yemin töreni için konuştuk üzülme dedi sadece 1 gün yol iznim dedi alışayım dedi gittiğim yer kötü olursa orda izin kullanırım dedi,şu anda da mutluyum, ruh halinden ruh haline koşuyorum:)

Canim amasyadaydi dimi esin?ben hic konusamdim bugun.ne guzel sen konusmussunben yemin töreninden sonra aileler giderse o gun cikabiliyorlar diye biliyorum..izne cikcak nisanlim dayanamiyorum dedi

evet amasya da,boş kulübe bulmuş ordan aradı,sıra var o yüzden arayamamıştır nişanlın,iyilermiş komutanlarımız iyi dedi siz okumuş adamlarsınız diyorlarmış sadece çok ayakta kalmaktan şikayet etti,hiç boş vakit kalmıyormuş kaldığı an konuşmak için sıraya giriyorlarmış,kantinde de sıra oluyormuş kart için, o önceden almıştı onları bitirmedim daha dedi,birazdan arar nişanlın sıradadır büyük ihtimal,kartta almışsa belki ondan gecikmiştir,inşallah sende konuşursun

Bugün boşmuydun dedim hayır yine yoğunduk dedi.Aşı olmamış.Çok iyiyim hiç üzülme dedi.Sadece çok soğuk dedi.Bere,eldiven,boyunluk falan aldık dikkat ediyorum merak etme dedi.

Takmalarina izin veriyolarmiymis? Vermiyolar diye okumustum. Kantindenmi almislar. Ayy acaba benim askim almismidir??? Ufff ya biz 3 4 saatligine bir yere gitmistik 1 ay once onda bile ellerimiz usudu diye bi yerden bulup eldiven almisti ikimize(

Takmalarina izin veriyolarmiymis? Vermiyolar diye okumustum. Kantindenmi almislar. Ayy acaba benim askim almismidir??? Ufff ya biz 3 4 saatligine bir yere gitmistik 1 ay once onda bile ellerimiz usudu diye bi yerden bulup eldiven almisti ikimize(

Bilmiyorumki canım onları kullanıyorum,dikkat ediyorum kendime dedi.Şimdi izin vermeselerde aşkım bana söylemezki

Cok tesekkur ederim canim verdigin bilgiler icin..Hergun konusuyorduk bugun daha hic konusamayinca merak ettim acikcasiama rahati yerinde olsunda...ayni boluktedirler belkii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…