Tatlım hemşerimiyiz yoksa bende eskişehirliyim :)
Benimkide aradı bugün öğlende. Resmen sabır eğitimi diyor. Birde günlük tutuyormuş benim için. Bende yazıyorum onsuz geçen günlerimi..
Birde kızlar telefon kartlarını siz alın sevdiğiniz aradığında üzerindeki şifreyi verin askerinize. Yazabilirse yazsın. Orda kantinde pahalı oluyormuş hemde sıra beklemek zor tabi. Biz kart biterse öyle yaparız diye konuşmuştuk. Eğer o şekilde yapılabilirseniz postayla uğraşmayın biran önce konuşun sevdiceklerinizle
Seninki hergun arayabiliyomu şartlari nasilmiş biz cok uzun konusamiyoruz pek bisey ogrenemiyorum
selamlar 13.45 te aradı sonra 14.50 aradı ,yemin törenini konuştuk geleyim dedim o gelme alışamıyorum zaten dedi yine ağlayacağız yine ayrılayacağız dedi alışmaya çalışayım dedi daha sonra gelirsin dedi,offf üzüntü çöktü yine,zaten kapatırken çabucak kapattı hiç boş bırakmıyorlar dedi,bir daha ki aradığında yine ısrar edeceğim geleyim diye üzmekte istemiyorum gerçi öyle yazdırdı değiştirilemezmiş
eşimle konuştum sabah kalkınca kar var gibi oluyor ama öyle kar yok dedi :44:
canımm yaa yalnız kalmak zor...benim annemler geldi Allah'tan Rabbim yardımcımız olsun...
ankaranın gözünü seveyimankara çook basit bir şehir canım nerde oturuyorsun? istanbuldaysan otobüs uçaktan mantıklı olur
az önce aradı canımın içiiiranzası cam kenarındaymış safranbolu manzaralı güzel diyor ben de karar verdim her ay doktor kontrolümden sonra gidicem yanına alıcam bebişimi de karnıma hooop babamızın yanına
arıyo canım valla cok rahatm ddi ama ztn ck rahatna düskün dğldi ondn zrlanmadı cok ymeklerde güzel komtnlrda ck ıyı ddı ama braz knsuyrz snra bnim sesm kesk kesik gdyo hatlar bozuk bde cok knstrmylr ama olsun buda yetyo bunada şükür
aşkım aradı
Nasillarmis napmislar bugun
Trabzondayim canim otobusle gelmem ucakla gelecegim :)
Canim amasyadaydi dimi esin?ben hic konusamdim bugun.ne guzel sen konusmussunben yemin töreninden sonra aileler giderse o gun cikabiliyorlar diye biliyorum..izne cikcak nisanlim dayanamiyorum dedi
Bi benim aşkimdan haber yok(
Canim benim aricak insallah sabirli ol ya sana diyorum ama ben sabah konusmus olmama ragmen bile oyle sabirsizimki bir an once arasin istiyorum
Bugün boşmuydun dedim hayır yine yoğunduk dedi.Aşı olmamış.Çok iyiyim hiç üzülme dedi.Sadece çok soğuk dedi.Bere,eldiven,boyunluk falan aldık dikkat ediyorum merak etme dedi.
Benimkide sadece persembe aramadi bide bugun daha bekliyorum 3-4 dk konusabiliyoruz. Benimki rahatina cok düşkün hic rahat degilim diyo. Yemekler icin eh iste dedi birde kahvaltida cay bile yok dedii.
Takmalarina izin veriyolarmiymis? Vermiyolar diye okumustum. Kantindenmi almislar. Ayy acaba benim askim almismidir??? Ufff ya biz 3 4 saatligine bir yere gitmistik 1 ay once onda bile ellerimiz usudu diye bi yerden bulup eldiven almisti ikimize(
evet amasya da,boş kulübe bulmuş ordan aradı,sıra var o yüzden arayamamıştır nişanlın,iyilermiş komutanlarımız iyi dedi siz okumuş adamlarsınız diyorlarmış sadece çok ayakta kalmaktan şikayet etti,hiç boş vakit kalmıyormuş kaldığı an konuşmak için sıraya giriyorlarmış,kantinde de sıra oluyormuş kart için, o önceden almıştı onları bitirmedim daha dedi,birazdan arar nişanlın sıradadır büyük ihtimal,kartta almışsa belki ondan gecikmiştir,inşallah sende konuşursun
Bilmiyorumki canım onları kullanıyorum,dikkat ediyorum kendime dedi.Şimdi izin vermeselerde aşkım bana söylemezki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?