349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Merhaba arkadaşlar ben geldim dişçideydim nasıl korktum dişçdeyken arar askerim açamassam diye tam çıktık dişçiden içine doğmuş sanki aradı daha iyiydi sesi aynı eğitim yapmışlar dönmüşler sesi okadar iyi geldiki bana bütün sıkıntıları unutturuyor diş acımı bile geçiriyor

Arkadaşlar nasılsınız konuşabildinizmi askerlerinizle durumlar nasıl bugünüde bitirdik sayılır hadi bakalım inşallah geçsin böyle

bende elimden geleni yapcm işte canım

çok zor geçiyor ya ağlıyorum hep offf

Canım ağlama neolursun zor gerçekten ama güçlü olmalıyız biz güçlü olursak onlarda bizden destek alıcaklar bak ben çok sulu gözlüyüm daha o gitmeden başladım haftalar öncesinden ağlamaya o telefon açtığındada ağladım ama baktım olmuyor böyle benden destek bekliyor orda zaten bozuk moraller moral bekliyor bizden askerlerimiz çok zor evet ama sabretmeliyiz acemilikten sonra rahatlıycaklar daha rahat arıyabilecekler inşallah

konuştum canım ben de iyiyim dedi soğukmuş ben yeminden sonra her ay giderim artık

sanki nefes alamıyorum onsuz. çok kötü ya çok zormuş. o aradığında mutlu görünmeye çalışıyorum ama sonrasında başlıyorum ağlamaya. Allah hepimize yardım etsin. acemiliği 11 ocakta bitecek o kadar uzun geliyor ki bu bana

Bide bugün cumartesi 12'den sonra serbest sevdicegim bunu bilip aramadigini gormek offf bide ben sormustum sira cok fazla olmuyo telefon cok ama vakit olmuyo dedi e bugun vaktide var..

Canım aradımı askerin bilmiyorum ama bizimkiler eğitimden 4buçuk gibi gelmişlerdi bugünde eğitim var yemin töreninden dolayı yetiştirmek için hafta sonlarıda oluyormuş tatlım lütfen kendini üzme ayrıca sana diyen arkadaşlarınada bence artık karışmamalarını senin güveninde sevgininde sonsuz olduğunu belirt yoksa canını sıkarlar

Canım evet nefes alamıyoruz bir dakika konuşabilmek için ağlıyoruz dualar okuyoruz sırf iyi olsunlar diye ama konuştuğunda iyi olduğunu bunlarında geçiçeğinden bahset ondan sonra bende kapattığımda ağlıyorum napalım ama emin ol artık böyle konuşakonuşa onlarında sesleri düzelicek ve bizde bukadar yıpratmamış olucaz kendimizi inşallah

inşallah canım ya alışmak istiyorum artık bu duruma

ZHD eşinle konuştunmu canım nasılmış orası ben soruyorumda belki üzmemek için pek bişey söylemiyordur diyorum ama daha iyidi bugün sevdigimin sesi eğitim yapmışlar gene bu soğuktta dışarda komutanlar arada espride yapıyor diyolarmışki siz düzgün yapın bizde sizi sıkmayalım inşallah iyilerdir ya birkaç kişi yüzünden sil baştan oluyormuş işte

Aaayy çok mutlu oldum şimdi :)) Trabzonluyum

vuhuuuu hemşerim yaa

valla canım konuştum ama eğitim falan onlardan bahsetmiyor akşam banyo yaptık dedi içimden dedim "ohooo ben nilden öğrendimki banyo günü olduğunu" iyiyim diyor bilemiyorumki

valla canım konuştum ama eğitim falan onlardan bahsetmiyor akşam banyo yaptık dedi içimden dedim "ohooo ben nilden öğrendimki banyo günü olduğunu" iyiyim diyor bilemiyorumki [/QUOTE]

İnşallah iyilerdir canım Birbirimizden haber alıyoruz napalım birleştiriyoruz böyle bende heycandan herşeyi soramıyorum okadar zamandada herşeyi konuşulmuyor tabi birleştirip biz oluşturcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…