owf hc gcmyo vakit çok zor ya gecer mi 5 ay
Sarjim bitmek uzere ve sarj aletimi bulamiyorum(
Arkadaşlar nasılsınız konuşabildinizmi askerlerinizle durumlar nasıl bugünüde bitirdik sayılır hadi bakalım inşallah geçsin böyle
Yeminden önce gitsekte görüşmek zor zaten canım yemine gidicem işte inşallah törene yetişemiyorum otobüs okadar erken götürmüyor uçaklada olmuyor aktarmalı aynı saate denk geliyor 1buçuk gibi ordayım 6 gibi tekrar binicem olsun 3 satte 4 saatte olsa görmüş olucam inşallah
Benimkide sadece persembe aramadi bide bugun daha bekliyorum 3-4 dk konusabiliyoruz. Benimki rahatina cok düşkün hic rahat degilim diyo. Yemekler icin eh iste dedi birde kahvaltida cay bile yok dedii.
çok zor geçiyor ya ağlıyorum hep offf
bende elimden geleni yapcm işte canım
Merhaba arkadaşlar ben geldim dişçideydim nasıl korktum dişçdeyken arar askerim açamassam diye tam çıktık dişçiden içine doğmuş sanki aradıdaha iyiydi sesi aynı eğitim yapmışlar dönmüşler sesi okadar iyi geldiki bana bütün sıkıntıları unutturuyor diş acımı bile geçiriyor
Canım ağlama neolursun zor gerçekten ama güçlü olmalıyız biz güçlü olursak onlarda bizden destek alıcaklar bak ben çok sulu gözlüyüm daha o gitmeden başladım haftalar öncesinden ağlamaya o telefon açtığındada ağladım ama baktım olmuyor böyle benden destek bekliyor orda zaten bozuk moraller moral bekliyor bizden askerlerimiz çok zor evet ama sabretmeliyiz acemilikten sonra rahatlıycaklar daha rahat arıyabilecekler inşallah
Bide bugün cumartesi 12'den sonra serbest sevdicegim bunu bilip aramadigini gormek offfbide ben sormustum sira cok fazla olmuyo telefon cok ama vakit olmuyo dedi e bugun vaktide var..
sanki nefes alamıyorum onsuz. çok kötü ya çok zormuş. o aradığında mutlu görünmeye çalışıyorum ama sonrasında başlıyorum ağlamaya. Allah hepimize yardım etsin. acemiliği 11 ocakta biteceko kadar uzun geliyor ki bu bana
Sarjim bitmek uzere ve sarj aletimi bulamiyorum(
Canım evet nefes alamıyoruz bir dakika konuşabilmek için ağlıyoruz dualar okuyoruz sırf iyi olsunlar diye ama konuştuğunda iyi olduğunu bunlarında geçiçeğinden bahset ondan sonra bende kapattığımda ağlıyorum napalımama emin ol artık böyle konuşakonuşa onlarında sesleri düzelicek ve bizde bukadar yıpratmamış olucaz kendimizi inşallah
kız oralı mısın yoksam?? ben trabzonluyum databi o zaman uçak mantıklı
inşallah canım ya alışmak istiyorum artık bu duruma
Aaayy çok mutlu oldum şimdi :)) Trabzonluyum
ZHD eşinle konuştunmu canım nasılmış orası ben soruyorumda belki üzmemek için pek bişey söylemiyordur diyorum ama daha iyidi bugün sevdigimin sesi eğitim yapmışlar gene bu soğuktta dışarda komutanlar arada espride yapıyor diyolarmışki siz düzgün yapın bizde sizi sıkmayalım inşallah iyilerdir ya birkaç kişi yüzünden sil baştan oluyormuş işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?