349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

şimdi yaşadıklarınızı evlenmeden yaşıyordum kızlar.sizi çok iyi anlıyorum insan nefes alırken bile zorlanıyor bazen hasretten 4 sene ayrı şehirlerde hasret hasret hasret... öyleki okullar bittiğinde artık bir de askerliği beklemeye tahammülümüz kalmadı evlendik 14 ay hiç ayrılmadan ayrılık için enerji depoladık şimdi siz kadar yıkılmadım hem alıştırmıştım kendimi hem de önceki hasretten tecrübeliyim zaman geçerken yavaş gibi geliyor da geçtikten sonra BİTTİ GİTTİİİİ diyeceğiz inşallah telefonda ağlamayın kızlar tutmaya çalışın kendinizi onlar için çook daha zor özgürlükleri kısıtlı şartları sıkıntılı şimdi dik durup sahip çıkma sırası bizlerde askerden gelsinler tüm nazınızı kaprisinizi çektirirsiniz eee hayat müşterek sonuçta şimdi yük bizde hadi bakalım askerler dik duruyoruz moral bozmuyoruz

Sevgilimin ailesi yemin torenine katilmayabilirmis. Ya cok sinirleniyorum ugur icin varsa yoksa ailesi ama onlar hicbir onemli gununde yaninda olmuyor gecen sene mezuniyetine bile buruk gitti bebegim benim herkesin ailesi orda ben gitmem dedi de zorla gonderdim. simdi de yemin torenine katilmiyolar hep bi tarafi eksik yarimin

Canım üzülme ailesininde işlerine göremi uymuyorki insan tabi istiyor yanında birilerini benim askeriminde gitmeyebilir ailesi yanına dedim ben gelicem herhalukarda inşallah sorun çıkmassa

kaç kere yaşanır ki bunlar yazık abisi falan var mı?askerlik olayı sıradan geliyordur belki onlara :44:

kaç kere yaşanır ki bunlar yazık abisi falan var mı?askerlik olayı sıradan geliyordur belki onlara :44:

Hayir canim ugur ilk cocuk. ama gereken onemi vermiyolar bugun tlfda konusurken arkadan anons sesi geliyodu askim bi dk dedi anonsu dinledi belki onun ziyaretcisi gelmistir diye. kiyamiyorum yaa

Bende onu yalniz birakmam istedikleri zaman isten izin alabiliyorlar ustelik babasi bir ay boyunca izinli suan calismiyor

Allah Allah bu ailelere basitmi geliyor böyle özel günler yahu insanın böyle anlarda yanında olunmuycaksa yani nediyim moral olarka herşeyden önce aile sonuçta

Allah Allah bu ailelere basitmi geliyor böyle özel günler yahu insanın böyle anlarda yanında olunmuycaksa yani nediyim moral olarka herşeyden önce aile sonuçta

Ailesini herseyden ustte tutar halbuki. ilk gun kardesini aradim ugur hic aramadi sizi aradi mi cok merak ediyorum dedim merak etme iyidir o hem zaten bes ay dedi. :/

arkadaşlar benim erkek ark ımın usta birliği kıbrısa cıktı nette biraz arastrdm 2 3 ay arayamayanlar bile varmıs.ben netcem nasıl haberleşcem yaaa 1 gün aramayınca kötü oluorm nasıl dayancam.bana bir yol gösterin

Canim bu aramama olayi usta birligindekilere de oluyo muymus yoksa kibrista acemiligini yapanlar mi

Canim benim komşum şu an kibrista asker ve cok rahat hergun facede resimler paylaşiyo sohbetten saatlerce cikmiyo ve telefonuda yaninda.

Canim bu aramama olayi usta birligindekilere de oluyo muymus yoksa kibrista acemiligini yapanlar mi

türkiye de olmuyor.kıbrıstaki kartlar değişikmiş ondan.
Canim benim komşum şu an kibrista asker ve cok rahat hergun facede resimler paylaşiyo sohbetten saatlerce cikmiyo ve telefonuda yaninda.

ya cep tel tedarik edemezse ya da ben pek istemiorm yakalanır die korkuorm bilmiorm cok korkuorm ben ya..ya 2 3 ay haber alamazsam naparm ben

dün arayamamış sevdiceğim bugün aradı 5 dakikaya yakın konuştuk, o bana sen ne yapıyorsun beni boşver diyor ben ona asıl sen ne yapıyorsun beni boşver diyorumyemin töreni 28 aralıkmış, az bir zaman var çok özledim onuuu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…