İnşallah yemin töreninide acemiliğide hayırlısıyla atlatıp usta birliğe geçeriz canım orda daha çabuk ilerliycek sanki zaman enazından öyle umut edelim dimi
evet canım ..umut edelim dua edelm bol bol
Sevgilimin ailesi yemin torenine katilmayabilirmis. Ya cok sinirleniyorum ugur icin varsa yoksa ailesi ama onlar hicbir onemli gununde yaninda olmuyor gecen sene mezuniyetine bile buruk gitti bebegim benim herkesin ailesi orda ben gitmem dedi de zorla gonderdim. simdi de yemin torenine katilmiyolar hep bi tarafi eksik yarimin
Sevgilimin ailesi yemin torenine katilmayabilirmis. Ya cok sinirleniyorum ugur icin varsa yoksa ailesi ama onlar hicbir onemli gununde yaninda olmuyor gecen sene mezuniyetine bile buruk gitti bebegim benim herkesin ailesi orda ben gitmem dedi de zorla gonderdim. simdi de yemin torenine katilmiyolar hep bi tarafi eksik yarimin
Canım üzülme ailesininde işlerine göremi uymuyorki insan tabi istiyor yanında birilerini benim askeriminde gitmeyebilir ailesi yanına dedim ben gelicem herhalukarda inşallah sorun çıkmassa
kaç kere yaşanır ki bunlar yazıkabisi falan var mı?askerlik olayı sıradan geliyordur belki onlara :44:
Bende onu yalniz birakmam istedikleri zaman isten izin alabiliyorlar ustelik babasi bir ay boyunca izinli suan calismiyor
Allah Allah bu ailelere basitmi geliyor böyle özel günler yahu insanın böyle anlarda yanında olunmuycaksa yani nediyim moral olarka herşeyden önce aile sonuçta
bu sekilde yapınca, bizim aldıgımız karttan mı gidiyo kontur canım ?
arkadaşlar benim erkek ark ımın usta birliği kıbrısa cıktı nette biraz arastrdm 2 3 ay arayamayanlar bile varmıs.ben netcem nasıl haberleşcem yaaa1 gün aramayınca kötü oluorm nasıl dayancam.bana bir yol gösterin
arkadaşlar benim erkek ark ımın usta birliği kıbrısa cıktı nette biraz arastrdm 2 3 ay arayamayanlar bile varmıs.ben netcem nasıl haberleşcem yaaa1 gün aramayınca kötü oluorm nasıl dayancam.bana bir yol gösterin
Canim bu aramama olayi usta birligindekilere de oluyo muymus yoksa kibrista acemiligini yapanlar mi
Canim benim komşum şu an kibrista asker ve cok rahat hergun facede resimler paylaşiyo sohbetten saatlerce cikmiyo ve telefonuda yaninda.
türkiye de olmuyor.kıbrıstaki kartlar değişikmiş ondan.
ya cep tel tedarik edemezse ya da ben pek istemiorm yakalanır die korkuorm bilmiorm cok korkuorm ben ya..ya 2 3 ay haber alamazsam naparm ben
Hala aramadi vakti yok demekki yoksa mutlaka arardi ama cok ozledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?