Hala aramadi vakti yok demekki yoksa mutlaka arardi ama cok ozledim
Cok yogunlar demekki canim insallah arar
Hala aramadi vakti yok demekki yoksa mutlaka arardi ama cok ozledim
kızz ah da etmedim ki ben sana nazar etmişim ama demekki üzüldüm bak şimdi
Ailesini herseyden ustte tutar halbuki. ilk gun kardesini aradim ugur hic aramadi sizi aradi mi cok merak ediyorum dedim merak etme iyidir o hem zaten bes ay dedi. :/
şimdi yaşadıklarınızı evlenmeden yaşıyordum kızlar.sizi çok iyi anlıyorum insan nefes alırken bile zorlanıyor bazen hasretten4 sene ayrı şehirlerde hasret hasret hasret... öyleki okullar bittiğinde artık bir de askerliği beklemeye tahammülümüz kalmadı evlendik 14 ay hiç ayrılmadan ayrılık için enerji depoladık şimdi siz kadar yıkılmadım hem alıştırmıştım kendimi hem de önceki hasretten tecrübeliyim zaman geçerken yavaş gibi geliyor da geçtikten sonra BİTTİ GİTTİİİİ diyeceğiz inşallah telefonda ağlamayın kızlar tutmaya çalışın kendinizi onlar için çook daha zor özgürlükleri kısıtlı şartları sıkıntılı şimdi dik durup sahip çıkma sırası bizlerde askerden gelsinler tüm nazınızı kaprisinizi çektirirsiniz eee hayat müşterek sonuçta şimdi yük bizde hadi bakalım askerler dik duruyoruz moral bozmuyoruz
arkadaşlar benim erkek ark ımın usta birliği kıbrısa cıktı nette biraz arastrdm 2 3 ay arayamayanlar bile varmıs.ben netcem nasıl haberleşcem yaaa1 gün aramayınca kötü oluorm nasıl dayancam.bana bir yol gösterin
Canım benim arkadaşımda kıbrısda yapıyor..Bizim hatlar orda çekmiyor zaten.. Onlar askerlerle toplaşıp 2 hat almışlardı ondan arıyorlar sevdikleri falan..
:) arasi simdi herseyimmmm cok iyi geliyodu sesi. Beni merak etme cok iyiyim dedim.
Beni cok dusunmeye baslamis. Aklimdan cikmiyosun deli gibi ozledim. İzin kullanip gelicem yeminden sonra 3 4 gun dedi. Tabi dunyalar benim oldu:)
ya ben napcam peki konusamassam hiçtel sorunu nasıl çözcez offf cok zor yaa
ya ben napcam peki konusamassam hiçtel sorunu nasıl çözcez offf cok zor yaa
Canım yarın arkadaşım çarşı iznine çıkınca sorayım ben vardır bi çaresi sınıfı neydi seninkinin..Bizim arkadaşın manitası yok belki ondan önemsememiştir :S
Cok sevindim canim adina benimki hic aramadi bugün hala bekliyorumm(
canım ben özel mesaj atamıyorum.. iletişim sorunu benide çok düşündürüyor.kıbrıs çıktığında o kadar çok sevinmiştimki ama internetten hiç iyi şeyler okumadımçok moralim bozuk.ben hafta içi turkcelle felan konuşmya gitcem.telefon sokması lazım.. hattını dış aramalara açtırması lazım..ama işte telefon sokmakta risk.. herşey gidince belli olacak..ilk zamanlar belki hiç haber alamyaız ( of bilmiyorum.. bizim bi arkadaşımız var kıbrısta onunla felan konuşcam bi çözüm bulursam sana da haber veririm
Tamam canım ilk fırsatta bulup bilgilendircem seni merak etme ama vardır illaki bir yöntemikıbrıs ktbk k.lığı yazıyor. jeoloji müh.liği bitirdi. ya cok kokuyorum kantinde ankesörlü tel kartı rahat bulunabiliomuymus onu da sorar mısın cnm bazısı 2 3 ay arayamamıs ben ölürüm meraktan tel nasıl sokcak ya yakalanırsa
Tamam canım ilk fırsatta bulup bilgilendircem seni merak etme ama vardır illaki bir yöntemi
ben de senin durumundayım şu an o kdr üzgünüm ki hep aglıorm midem bulanıyo artk üzüntüden.bana haber ver cnm cözüm bulursan nolurçok kötüyüm yaaa
Ama bu kadar mahvetme kendiniGüçlü olmak zorundayız yoksa hiç geçmez bu 5 ay..Askerliğin iyi tarafalığını görmeye çalşalım.Mesela biz gelince nişan yapcaz:)) bi engeldi önümüzde inşallah kalkıcak..Öyle böyle geçicek.. Vay be ne günlerdi diyeceğiz:)) o günlerde geldi geçti diyeceğiz.. Zaman hızlı geçiyor merak etme...
ya haklısın ama haber alamassak naparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?