349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızz ah da etmedim ki ben sana nazar etmişim ama demekki üzüldüm bak şimdi

:) arasi simdi herseyimmmm cok iyi geliyodu sesi. Beni merak etme cok iyiyim dedim.
Beni cok dusunmeye baslamis. Aklimdan cikmiyosun deli gibi ozledim. İzin kullanip gelicem yeminden sonra 3 4 gun dedi. Tabi dunyalar benim oldu:)

Ailesini herseyden ustte tutar halbuki. ilk gun kardesini aradim ugur hic aramadi sizi aradi mi cok merak ediyorum dedim merak etme iyidir o hem zaten bes ay dedi. :/

Tavıra bakarmısın ya beş ay sanki beş sene yapması gerekiyor askerlik sonuçta insan bide o duruma üzülür canım çok iyi anlıyorum seni

Nasılsınız bacılar:) Ben bugün daha iyiyim sanki alışıyormuyum ne:) Bide iyi olduğunu bilmek rahatlatıyor.. Hiç arayamaz kötü olur diye düşünmüştüm ama korktuğumuz gibi olmadı...Engelimiz kalkıyor diye düşünüyoruz ve olumlu bakıyoruz:) Artık hiç dertt yapmıcam inşallah:)

Tamda hamileyken senin durumun daha zor canım yaa( Keşke önce gitseydi demiyormusun :/

Canım benim arkadaşımda kıbrısda yapıyor..Bizim hatlar orda çekmiyor zaten.. Onlar askerlerle toplaşıp 2 hat almışlardı ondan arıyorlar sevdikleri falan..

Son düzenleme:
:) arasi simdi herseyimmmm cok iyi geliyodu sesi. Beni merak etme cok iyiyim dedim.
Beni cok dusunmeye baslamis. Aklimdan cikmiyosun deli gibi ozledim. İzin kullanip gelicem yeminden sonra 3 4 gun dedi. Tabi dunyalar benim oldu:)

Cok sevindim canim adina benimki hic aramadi bugün hala bekliyorumm (

ya ben napcam peki konusamassam hiç tel sorunu nasıl çözcez offf cok zor yaa

canım ben özel mesaj atamıyorum.. iletişim sorunu benide çok düşündürüyor.kıbrıs çıktığında o kadar çok sevinmiştimki ama internetten hiç iyi şeyler okumadım çok moralim bozuk.ben hafta içi turkcelle felan konuşmya gitcem.telefon sokması lazım.. hattını dış aramalara açtırması lazım..ama işte telefon sokmakta risk.. herşey gidince belli olacak..ilk zamanlar belki hiç haber alamyaız( of bilmiyorum.. bizim bi arkadaşımız var kıbrısta onunla felan konuşcam bi çözüm bulursam sana da haber veririm

Canım yarın arkadaşım çarşı iznine çıkınca sorayım ben vardır bi çaresi sınıfı neydi seninkinin..Bizim arkadaşın manitası yok belki ondan önemsememiştir :S

kıbrıs ktbk k.lığı yazıyor. jeoloji müh.liği bitirdi. ya cok kokuyorum kantinde ankesörlü tel kartı rahat bulunabiliomuymus onu da sorar mısın cnm bazısı 2 3 ay arayamamıs ben ölürüm meraktan tel nasıl sokcak ya yakalanırsa

ben de senin durumundayım şu an o kdr üzgünüm ki hep aglıorm midem bulanıyo artk üzüntüden.bana haber ver cnm cözüm bulursan nolur çok kötüyüm yaaa

Tamam canım ilk fırsatta bulup bilgilendircem seni merak etme ama vardır illaki bir yöntemi

ben de bgn hiç konusmaadım ((((((((( o kdr zor geldi ki kıbrısta hiç konusamassam die kara kara düşünmekteym

Tamam canım ilk fırsatta bulup bilgilendircem seni merak etme ama vardır illaki bir yöntemi

inş cnm millet yazmıs nette oğlum esim nişanlım kıbrısta asker die.kimi 1 ay kimi 2 3 ay haber alamamıs forumlardan haber toplamaya calışıolar öle bşy olursa ölürüm ben

ben de senin durumundayım şu an o kdr üzgünüm ki hep aglıorm midem bulanıyo artk üzüntüden.bana haber ver cnm cözüm bulursan nolur çok kötüyüm yaaa

Ama bu kadar mahvetme kendini Güçlü olmak zorundayız yoksa hiç geçmez bu 5 ay..Askerliğin iyi tarafalığını görmeye çalşalım.Mesela biz gelince nişan yapcaz:)) bi engeldi önümüzde inşallah kalkıcak..Öyle böyle geçicek.. Vay be ne günlerdi diyeceğiz:)) o günlerde geldi geçti diyeceğiz.. Zaman hızlı geçiyor merak etme...

ya haklısın ama haber alamassak naparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…