349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar askerim aradı,sesi kısılmış yaa çok bağırtmışlar ya kıyamam, tekmil verirken sesiniz 2km uzaktan duyulsun demişler,,ah bebeğime kıyamammm ya,bağırmayanları 2km uzaga gönderip bağırtıolarmış sesibize gelicek diolarmış.bu ne yaa , ben diodum kisevdiceğime beni de alsalar askere, artık dio ki sen gelsen yapamazsın buralarda((( çok mu yoruolar acaba?!

Canim seninki mebsdemiydi oyle hatirliyorum ben sanki? Ya bide sogukta yapiyolar bunu kisilmazmi yaa

ZHD canım askerim aradı haberin olsun içerde çok yoğunluk varmış sıra çokmuş dışarıdakinden çıkıp aramış sevdigim -soğukta seni arıyorum diyo kıyamam ya içtimaya gidiceklermiş şimdi tatlım ondan sonra serbest bırakırlar diyo bu arada seni anlattım eşinin künyesinde yazan kodu söylesin öyle bulunur dedi aynı koğuştalar sanırım

şimdi konustum sevdigimle cok ii geliodu sesi 15 dk konustuk cok memnun her şeyden.

yok canım ankara etimesgutta benm askerim.. bgn çok soğuk değildi dedi ama sesi kısılmış işte((

tatlım yaa sennkiyle benmkinin taburu maburu ayrı herhal.ben dedim bağırıon çağırıon mu yoo dio gayet sessiz sakin sadece koşuoz bide verdikleri işi yapıoz.çok iş kitliyolar.üst devreler bile iş veriyo diyo..atkı bere falanda vermişler iyi bakıyolar kafama görede bi iki kişi buldum işin eğlencesini çıkarmaya çalışıoz dio bende çok sevindim böle diyince yaa...lakin bi de özledm de be adam yaa sadece gelecen mi dio..özledim seni dedim ses çıkarmıyo sen özlemedin mi dedim hemde nasıl keşke gelebilsem diyo ...nie böleki bu hiç ben sormadan ne özledim diyebilio ne bişe odun annnem odun:))...ikide bi çarşamba c.tesi pazar görebilion dio papağan gibi özledim gel demek yok nası bi yapıdır yaa

tekbir çekerken canım hani adı soyadı memleketi emret komutanım diolar ya:) o zaman sesleriniz 2km uzaktan duyulacak ona göre demiş, o zamanda sesi kısılmış işte.üst devredekilerle sıkıntı olmadıgını,komutanların oldukça iyi oldugunu aşkım da söluo ama. sesi kısılınca üzüldüm 2.çavuş bölüğündeymiş benm Canım.
özlemiştir cnm hem de çok,bundan eminim bize çok ihtiyaçları var gerçekten. yemin törenınden önce gitmek istiyorum ben haftaya pazar inşallah bakalım.

inşallah gidebilirsem bende çarşamba sabahtan çıkacam yada salı...pazarda ankarada olursam gene gitcem yanına..belki karşılaşırız senlede ne iyi oluuur:))

sağol canım inşallah bir yolu vardır böyle cekilmez cünkü

canım KIBRIS İLETİŞİM PAKETİ diye birşey var bilmiyorum haberin var mı. kıbrısa gitmeden alınması gerkiyor internetten..55 tl.. şu an stokta yok yzaıyor.Mesaj attım ben de oraya haber bekliyorum.Sanırımk ondan siperiş etcem ben.Dağıtım izninde de veririm sevgilime..Kıbrısdaki arkadaşdan da haber bekliyorum..Bakalım son durumu haber veririm

Hayir canim ugur ilk cocuk. ama gereken onemi vermiyolar bugun tlfda konusurken arkadan anons sesi geliyodu askim bi dk dedi anonsu dinledi belki onun ziyaretcisi gelmistir diye. kiyamiyorum yaa

benim eşim de ilk çocuk ona da özen göstermiyo ailesi, yemin törenine gidip gitmicekleri belli değil nazlanıyorlar. kayınvalidelerle aynı küçük ilçede yaşamak zor, bana da o kadar yola gerek yok deyip laf ediyolar ama kendileri bilicek artık ben gidicem kocamın yanına

cnm gördüm şimdi ama bu site güvenli mi ki parayı fln nasıl ödicez bilemedim.bir sitede okudum kıbrısa gidecekler internetteki güvenlik paketine itibar etmesnler.orda havaalanında kontr bulunuo birliklerde de var yazmıs ama elden bilgi almak lazım kişisel olarak.netten her önüne gelen yazıo

kızlarrrrr hepinizi allah sağ sağlim tez vakitte askerlerinize kavuştursun topiğinizi görünce aklıma bizim topikte kurulan dostluklar geldi bende 335.KISA DÖNEM asker sevgilisiydim o zamanlar nişanlım kastamonu-gölköyde acemiliğini yaptı ordanda ağrı-doğubeyazıta gitti çok zor bir askerlik atlattık ama çoook şükür bitti askerlik ve geçen yaz nişanlandık şimdi evlilik hazırlığı yapıyoruz darısı sizlere olsun kızlar sakın moralinizi bozmayın askerlerinize belli etmeyin üzgün olduğunuzu onlara hep destek olun allah hepsini gerek kısa dönem gerek 12 gerek 15 ay askerlik yapan tüm askerlerimizi korusun ve onları ailelerine ve sevdiklerine bağışlasın...zaman çok çabuk geçiyor 5.5 ay askerlik hemen geçiyor tecrübeye sabit şunuda söyliyim geleceği son hafta şafak çok pis sıkıştırıyor geçmek bilmiyorhadi bakalım hepinize rabbim sabırlar versin...bugünde bitti şafak attı sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…