benim eşim de ilk çocuk ona da özen göstermiyo ailesi, yemin törenine gidip gitmicekleri belli değil nazlanıyorlar. kayınvalidelerle aynı küçük ilçede yaşamak zor, bana da o kadar yola gerek yok deyip laf ediyolar ama kendileri bilicek artık ben gidicem kocamın yanına
Nasılsınız bacılar:) Ben bugün daha iyiyim sanki alışıyormuyum ne:) Bide iyi olduğunu bilmek rahatlatıyor.. Hiç arayamaz kötü olur diye düşünmüştüm ama korktuğumuz gibi olmadı...Engelimiz kalkıyor diye düşünüyoruz ve olumlu bakıyoruz:) Artık hiç dertt yapmıcam inşallah:)
Tamda hamileyken senin durumun daha zor canım yaa( Keşke önce gitseydi demiyormusun :/
Canım benim arkadaşımda kıbrısda yapıyor..Bizim hatlar orda çekmiyor zaten.. Onlar askerlerle toplaşıp 2 hat almışlardı ondan arıyorlar sevdikleri falan..
ZHD canım askerim aradı haberin olsun içerde çok yoğunluk varmış sıra çokmuş dışarıdakinden çıkıp aramış sevdigim -soğukta seni arıyorum diyo kıyamam yaiçtimaya gidiceklermiş şimdi tatlım ondan sonra serbest bırakırlar diyo bu arada seni anlattım eşinin künyesinde yazan kodu söylesin öyle bulunur dedi aynı koğuştalar sanırım
kızlarrrrr hepinizi allah sağ sağlim tez vakitte askerlerinize kavuştursun topiğinizi görünce aklıma bizim topikte kurulan dostluklar geldi bende 335.KISA DÖNEM asker sevgilisiydim o zamanlar nişanlım kastamonu-gölköyde acemiliğini yaptı ordanda ağrı-doğubeyazıta gitti çok zor bir askerlik atlattık ama çoook şükür bitti askerlik ve geçen yaz nişanlandık şimdi evlilik hazırlığı yapıyoruz darısı sizlere olsun kızlar sakın moralinizi bozmayın askerlerinize belli etmeyin üzgün olduğunuzu onlara hep destek olun allah hepsini gerek kısa dönem gerek 12 gerek 15 ay askerlik yapan tüm askerlerimizi korusun ve onları ailelerine ve sevdiklerine bağışlasın...zaman çok çabuk geçiyor 5.5 ay askerlik hemen geçiyor tecrübeye sabit şunuda söyliyim geleceği son hafta şafak çok pis sıkıştırıyor geçmek bilmiyorhadi bakalım hepinize rabbim sabırlar versin...bugünde bitti şafak attı sayılır
dünden beri aramadı yaaaaa bu kadar ağır mıki eğitimleri((
nerdeki canım asker?
dünden beri aramadı yaaaaa bu kadar ağır mıki eğitimleri((
ay nası bi olaydır bu yaa..ben sevgilimin açıkçası askere gitmesine pek taraftar değildim.ama annesi o kadar çok istediki ben asker oğlum var demek istiyorum yemininde gururla izlemek istiyorum diye.o da ilk çocuk...ya aslında ilki sonu yok ne bilim benm oğlum olsun her anını kaçırmak istemem.tabi onlarda anne baba kıyamazlar saçının teline çocuklarının ama garip bu konudaki tavırları
Aynen dün de bugün de aramadı
kızlarrrrr hepinizi allah sağ sağlim tez vakitte askerlerinize kavuştursun topiğinizi görünce aklıma bizim topikte kurulan dostluklar geldi bende 335.KISA DÖNEM asker sevgilisiydim o zamanlar nişanlım kastamonu-gölköyde acemiliğini yaptı ordanda ağrı-doğubeyazıta gitti çok zor bir askerlik atlattık ama çoook şükür bitti askerlik ve geçen yaz nişanlandık şimdi evlilik hazırlığı yapıyoruz darısı sizlere olsun kızlar sakın moralinizi bozmayın askerlerinize belli etmeyin üzgün olduğunuzu onlara hep destek olun allah hepsini gerek kısa dönem gerek 12 gerek 15 ay askerlik yapan tüm askerlerimizi korusun ve onları ailelerine ve sevdiklerine bağışlasın...zaman çok çabuk geçiyor 5.5 ay askerlik hemen geçiyor tecrübeye sabit şunuda söyliyim geleceği son hafta şafak çok pis sıkıştırıyor geçmek bilmiyorhadi bakalım hepinize rabbim sabırlar versin...bugünde bitti şafak attı sayılır
boynumuza 349.dönem topic diye bişe yazıp girelim öle tanırız birbirimizi:))...çok iyi olurdu aslında ya.özel msj hakkım olsa facemi verirdimde lakin yok..
izmir narlıdere
valla canım ben de anlam veremiyorum dışardan bakıldığında o kadar ilgili görünüyorlar ki ama insan hayatında kaç kere yaşanacak bir olay allah işi karışmadıkça insan iki eli kanda olsa da gider. İki kardeş benim eşim ve kardeşiyle arasında ayrım yapıldığı bariz belli canım. Eşim her zaman der benim senden başka , senin ailenden başka kimsem yok diye
beni dün sabah aradı sadece ama ondan sonra ses çıkmadı( senin nerde asker?
sadece 1 dk konuştuk ya onda da arkadaşından izin almışta aramış bugün kantinde kavga çıkmış kütahyadakilere duyrulur
herkes gergin dedi tam olarak sebebini öğrenedim kendisi de duş almış cici pijamalarını giyip kaçmış
uyumuştur tabi şimdi
151 olucazzz çok mutluyummmbugün birileri fena halde canımı sıktı aman bi senin sevgilin askere gidiyo sanki herşeyi paylaşıp duruyosun falan dedi.
çok moralim bozuldu ağlıcak gibi oldum
pazar geliceksen yapabilrizi öle bişey,birbirmizi tanıma anlamına valla olur:)ah özele bi geçsek neler yapıcaz msn verebiliriz aslında:)
içini rahat tut canım fırsatı olmamıştır.kapalı bir alanda sonuçta güvenli bir yerde ilk fırsatta arar
sadece 1 dk konuştuk ya onda da arkadaşından izin almışta aramış bugün kantinde kavga çıkmış kütahyadakilere duyrulur
herkes gergin dedi tam olarak sebebini öğrenedim kendisi de duş almış cici pijamalarını giyip kaçmış
uyumuştur tabi şimdi
151 olucazzz çok mutluyummmbugün birileri fena halde canımı sıktı aman bi senin sevgilin askere gidiyo sanki herşeyi paylaşıp duruyosun falan dedi.
çok moralim bozuldu ağlıcak gibi oldum
İskenderun'da denizci canım. 2 gün önce 1 kerecik aradı o kadar
başka hiç aramadı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?