349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ay nası bi olaydır bu yaa..ben sevgilimin açıkçası askere gitmesine pek taraftar değildim.ama annesi o kadar çok istediki ben asker oğlum var demek istiyorum yemininde gururla izlemek istiyorum diye.o da ilk çocuk...ya aslında ilki sonu yok ne bilim benm oğlum olsun her anını kaçırmak istemem.tabi onlarda anne baba kıyamazlar saçının teline çocuklarının ama garip bu konudaki tavırları

yok canım yaa biz böyle olsun istiyorduk Rabbim nasip etti çok şükür askerden sonraya kalsaydı iyice geç olacaktı daha önce de askere gidemezdi iş durumundan dolayı

biz de 4 buçuk gibi konuştuk tatlım sesi iyi geliyordu bizimkinin ranzası cam kenarıymış safranbolu manzaralı diyo

inş canmmm askerlerimz gideceeek geri geleceeek:)))...benm bi arkadaşım vardı sevgilisi askere gitmişti e tabi ne anlarım ben kızın halinden kıza ne kadar kaldı derdim 4 ay,sonra bidaha sorardım 3 ay derken 2 ay 1 ay ben hep oooo az kalmış derdim her ayda gülerek.sonra 5 gün kaldı dediğinde ooo daha naya var asıl şimdi başladı die sırtarmıştım ahhh kafam ahh aynı duruma düştük be ya:))...siz böle yazıosunuz ya 5.5 ay geçip gidio die hepimizde şöle bi hadi be daha kocaman kış var 3 gün bile geçmedi diyip bi parmakla yada hayali bi ay hesaplaması oluyo sonra bi derin nefes alıp verme peehhh geçecekmiş dioz:))...ama geçecek dediğiiz gibi inş

valla canım ben de anlam veremiyorum dışardan bakıldığında o kadar ilgili görünüyorlar ki ama insan hayatında kaç kere yaşanacak bir olay allah işi karışmadıkça insan iki eli kanda olsa da gider. İki kardeş benim eşim ve kardeşiyle arasında ayrım yapıldığı bariz belli canım. Eşim her zaman der benim senden başka , senin ailenden başka kimsem yok diye

sadece 1 dk konuştuk ya onda da arkadaşından izin almışta aramış bugün kantinde kavga çıkmış kütahyadakilere duyrulur
herkes gergin dedi tam olarak sebebini öğrenedim kendisi de duş almış cici pijamalarını giyip kaçmış
uyumuştur tabi şimdi
151 olucazzz çok mutluyummm bugün birileri fena halde canımı sıktı aman bi senin sevgilin askere gidiyo sanki herşeyi paylaşıp duruyosun falan dedi.
çok moralim bozuldu ağlıcak gibi oldum

amin canım ins dedğn gbi çabuck gecer bnim nişanlımda gölköyde nasildı? anlattmı nişanln nasl byrmş?

boynumuza 349.dönem topic diye bişe yazıp girelim öle tanırız birbirimizi:))...çok iyi olurdu aslında ya.özel msj hakkım olsa facemi verirdimde lakin yok..

pazar geliceksen yapabilrizi öle bişey,birbirmizi tanıma anlamına valla olur:)ah özele bi geçsek neler yapıcaz msn verebiliriz aslında:)

ayyy ya içim bi tuaf oldu Cenab-ı Hak ayırmasın sizi..bugün cuma kızlar burdaki olan arkadaşlarımız,evli çiftlerimiz,bebiş bekleyen annelerimz,bebeğiyle askerini bekleyenler için ve en en önemliside askerlerimiz için bu akşam yatmadan bi al açıp dua edelim.herşeyi rabbimizden isteyelim.şunu söyleyim ben ne pek dua bilirdim nede bişey bilmiyosanızda netten bi Ayet'l-Kürsi açın okuyup yatın hepimiz için bu topicte olan olmayanlar için dua edelim ve bakın o zaman yarın erleriniz sizi tek tek arayıp nasılda iyiyiz diyolar

boşver söylenilenleri..şuanda senin sevgilin askerde tabiki sen paylaşacaksın başkalarının sevgilisini düşünecek değilsin ya..ben 1 dk bile konuşamadım bugün

biz bugün 30 dk konuştuk canım. kavgadan bahsetmedi ama rahatlarmış. bölükler uzakmış birbirine. bi ucundan bi ucuna 17km dedi. eğitimde pazartesi başlayacakmış ve sadece 2km yürüyeceklermiş. için rahat olsun en rahat eğitim bizimkilerin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…