İskenderun'da denizci canım. 2 gün önce 1 kerecik aradı o kadar
başka hiç aramadı:26:
boşver söylenilenleri..şuanda senin sevgilin askerde tabiki sen paylaşacaksın başkalarının sevgilisini düşünecek değilsin ya..ben 1 dk bile konuşamadım bugün
kızlarrrrr hepinizi allah sağ sağlim tez vakitte askerlerinize kavuştursun topiğinizi görünce aklıma bizim topikte kurulan dostluklar geldi bende 335.KISA DÖNEM asker sevgilisiydim o zamanlar nişanlım kastamonu-gölköyde acemiliğini yaptı ordanda ağrı-doğubeyazıta gitti çok zor bir askerlik atlattık ama çoook şükür bitti askerlik ve geçen yaz nişanlandık şimdi evlilik hazırlığı yapıyoruz darısı sizlere olsun kızlar sakın moralinizi bozmayın askerlerinize belli etmeyin üzgün olduğunuzu onlara hep destek olun allah hepsini gerek kısa dönem gerek 12 gerek 15 ay askerlik yapan tüm askerlerimizi korusun ve onları ailelerine ve sevdiklerine bağışlasın...zaman çok çabuk geçiyor 5.5 ay askerlik hemen geçiyor tecrübeye sabit şunuda söyliyim geleceği son hafta şafak çok pis sıkıştırıyor geçmek bilmiyorhadi bakalım hepinize rabbim sabırlar versin...bugünde bitti şafak attı sayılır
İskenderun'da denizci canım. 2 gün önce 1 kerecik aradı o kadar
başka hiç aramadı:26:
ararlar inşallah canım sabredicez mecbur..ben defalarca kulübeyi aradım ama ya meşgul çalıo ya da bağlantı hatası dio
ayyy ya içim bi tuaf oldu Cenab-ı Hak ayırmasın sizi..bugün cuma kızlar burdaki olan arkadaşlarımız,evli çiftlerimiz,bebiş bekleyen annelerimz,bebeğiyle askerini bekleyenler için ve en en önemliside askerlerimiz için bu akşam yatmadan bi al açıp dua edelim.herşeyi rabbimizden isteyelim.şunu söyleyim ben ne pek dua bilirdim nede bişey bilmiyosanızda netten bi Ayet'l-Kürsi açın okuyup yatın hepimiz için bu topicte olan olmayanlar için dua edelim ve bakın o zaman yarın erleriniz sizi tek tek arayıp nasılda iyiyiz diyolar
canım iskenderun çok kalabalıktır bütün denizciler acemiliklerini orda yapıyo o yüzden çok uzun kuyruklar oluyo heryerde merak etme en kısa zamanda arar yine
ayyy ya içim bi tuaf oldu Cenab-ı Hak ayırmasın sizi..bugün cuma kızlar burdaki olan arkadaşlarımız,evli çiftlerimiz,bebiş bekleyen annelerimz,bebeğiyle askerini bekleyenler için ve en en önemliside askerlerimiz için bu akşam yatmadan bi al açıp dua edelim.herşeyi rabbimizden isteyelim.şunu söyleyim ben ne pek dua bilirdim nede bişey bilmiyosanızda netten bi Ayet'l-Kürsi açın okuyup yatın hepimiz için bu topicte olan olmayanlar için dua edelim ve bakın o zaman yarın erleriniz sizi tek tek arayıp nasılda iyiyiz diyolar[/QUO
sağolasın canım benim allah sevenleri ayırmasın daha da bağlasın birbirine, hayattaki böyle insanlar insanı DertliKurabiye yapıyolar işte :) Edelim dualarımızı askerlerimize canım, rabbim asıl onlara dayanma gücü, güç kuvvet versin
denizciler rahat olur canım sen de rahat olkuzenim de iskenderun da denizciydi ordan izmire geçti koğuştakilerle kpds çalıştılar
ararlar inşallah canım sabredicez mecbur..ben defalarca kulübeyi aradım ama ya meşgul çalıo ya da bağlantı hatası dio
kızlarrrrr hepinizi allah sağ sağlim tez vakitte askerlerinize kavuştursun topiğinizi görünce aklıma bizim topikte kurulan dostluklar geldi bende 335.KISA DÖNEM asker sevgilisiydim o zamanlar nişanlım kastamonu-gölköyde acemiliğini yaptı ordanda ağrı-doğubeyazıta gitti çok zor bir askerlik atlattık ama çoook şükür bitti askerlik ve geçen yaz nişanlandık şimdi evlilik hazırlığı yapıyoruz darısı sizlere olsun kızlar sakın moralinizi bozmayın askerlerinize belli etmeyin üzgün olduğunuzu onlara hep destek olun allah hepsini gerek kısa dönem gerek 12 gerek 15 ay askerlik yapan tüm askerlerimizi korusun ve onları ailelerine ve sevdiklerine bağışlasın...zaman çok çabuk geçiyor 5.5 ay askerlik hemen geçiyor tecrübeye sabit şunuda söyliyim geleceği son hafta şafak çok pis sıkıştırıyor geçmek bilmiyorhadi bakalım hepinize rabbim sabırlar versin...bugünde bitti şafak attı sayılır
inş canmmm askerlerimz gideceeek geri geleceeek:)))...benm bi arkadaşım vardı sevgilisi askere gitmişti e tabi ne anlarım ben kızın halinden kıza ne kadar kaldı derdim 4 ay,sonra bidaha sorardım 3 ay derken 2 ay 1 ay ben hep oooo az kalmış derdim her ayda gülerek.sonra 5 gün kaldı dediğinde ooo daha naya var asıl şimdi başladı die sırtarmıştım ahhh kafam ahh aynı duruma düştük be ya:))...siz böle yazıosunuz ya 5.5 ay geçip gidio die hepimizde şöle bi hadi be daha kocaman kış var 3 gün bile geçmedi diyip bi parmakla yada hayali bi ay hesaplaması oluyo sonra bi derin nefes alıp verme peehhh geçecekmiş dioz:))...ama geçecek dediğiiz gibi inş
amin canım ins dedğn gbi çabuck gecer bnim nişanlımda gölköyde nasildı? anlattmı nişanln nasl byrmş?
sadece bazı telefon kulubeleri geri aranıyo onu da deneye deneye bulursunuz ancak canım
Evet tatlım söylemişti kalabalık diye ama merak ettim yine de:26:
Sinemaya falan gittim bugün kafamı dağıtayım diye ama film boyu
elimde telefon bekledim durdumYarın fırsat olur da ara inş
canım o konuda evet jhaklısın yaşamayan bilemez bende senin gibi başka arkadaşlarımın sevgilileri,nişanlıları kısa dönem askere gittiğinde aman ya çabuk geçer ne sıkıyorsun ki 15 ay gidenler ne yapsın diyordum askerlik mevzusu benimde başıma gelince dediğin gibi parmak hesabı yapıyordum odamın duvarlarına inanmıcaksınız ama çentik atardım şafak 155 yazardım hatta abuk subuk şeyler yazdıydım şafak 10 kırmızı don-şafak 9 haftaya yokuz şafak 8 haftaya denize gideriz şafak 7 ne cola ne fanta sadece 7 gün şafak altı haftaya kahvaltı böyle şeyler yazardım herkes kafayı sıyırdığımı düşünürdütabi şimdi badana yaptık o ayrı ama geçiyor işte be güzelim öyle yada böye birde askerleriniz çooook güzel bir zamanda askere gitti kışın daha hızlı geçiyor yazın günler uzun olduğu için geçmiyordu zaman ben aşkımı 12 ağustosta yollamıştım askere
tatlım yemin törenine gittiğimde ben çok beğenmiştim nişanlım koğuşlar biraz kalabalık diyordu bazen duş problemi yaşıyorlardı onlar onun dışında çok rahattı birde nişanlım ordan doğubeyazıta geçmişti usta birliğine bana o zamanlar derdi kastamonu-gölköy cennetmişte değerini şimdi anladım demişti...yemin törenine gitmeni tavsiye ederim zaten otobüsle gidersen eğer otogara giidiyor direk otobüs birde yemin törenine giden o kadar çok kişi oluyor ki asker yakınlarından otogardan indiğinde hemen orada gölköye giden minibüsler var canım yemin töreni olduğunda bol bol minibüs kaldırıyorlar askeriyeye canım bilgin olsun dönüş biletinide indiğinde al canım bilgine ...her konuda yardımcı olabilirim he birdeee unutmadan nişanlın ankesörlüden seni çaldırsın o numarayı sen hemen ararsan konuşabilirsin canım geri aranıyor numaralar tabi değişmediyse ki sanmıyorum değişmemiştir...ben akşam 9 gibi falan arıyordum adını soyadını koğuş ve bölük numarasını söylersen hemen çağırıyorlar
pazar geliceksen yapabilrizi öle bişey,birbirmizi tanıma anlamına valla olur:)ah özele bi geçsek neler yapıcaz msn verebiliriz aslında:)
bakın ben 3 şafak sayıyorumbiri yemin törenine yarın 19 diğeri teskereye yarın 151 ve sonuncusu doğuma yarın 191 dönüşte evlenecek yok mu kızlar ya onları anlatın çeyiz hazırlıkları gelinlik modelleri falan kafanız dağılsın biraz
Benimde sevdicek gölköyde, nasil biyer sık konusabilirmiydiniz ortami nasildi biraz bahsedermisin lutfennn
canım valla önümüzdeki 5 ay öyle devam ediceksin elinde telefonla beklemeye hayatındaki en heyecanlı bekleyişler olcak hep de abuk sabuk zamanlarda arıcak , duştayken falan sonra çıkıp da kendini suçlıcaksın niye duşa girdim bu saatte diye , iskenderunda herşeyde zorlanıcak bunalıcak duş alma süresi bile dk yla süresi dolunca suyu kesiyolarmış. elinden geldiğince destek ol sen ona ustaya geçince rahat edicek herşeyde umarım 4. bölüğe düşmüştür
canım öncelikle allah kavuştursun bizim zamanımızda yaz dönemi yani ağustos ayındaydık.dolayısı ile yazın eğitimler daha sık olurdu biz akşam 9 da ben arardım bazen gündüz nişanlım arardı ama dediğim gibi kışında eğitim yaptırıyorlarmı bilmiyorum ama biz rahat konuşurduk canım ortama gelince bizim zamanımızda inanmıycaksınız ama gölköyde 5000 tane kısa dönem asker vardı ona rağmen fazla sıkıntı çekmedik çünkü gölköy devasa büyük bir askeriye diyeyim...yemin törenine gitmenizi tavsiye ederim otobüsle gidersen otogara kadar gittiğinde direk otogarda gölköye giden minibüsler var ve yemin töreninde bir sürü asker yakını oluyor hatta otobüstede oluyor zaten otobüsteki muavine söylersen o sizi yönlendirir.
Sık sık arayabiliyormuydu benimki bugün aramadi ha birde ziyaret ettin mi orda hic saat ve gunlerden haberin varmii ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?