- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
Canımı çektirdiniz bendemi gelsem napsam :))
geeeel geeel sende geeel:))
Biz inşallah evlenebilirizBenim okuluma ve onun iş bulabilmesine bağlı askerlik dolayısıyla safam kpss hazırlanamıcak:/ acaba askerde ders çalışılırmı
Hadi yaaa o kadar sıkılar mı canım:18: Ne yalan söyliyim içten içe üzülüp kızıyodum aramadığı için,,
ama arayınca neden aramadın diye başını şişirmicemHeyecandan bölüğünü sormayı unutmuştum
konuştuğumuzda, tekrar aradığında sorarım tatlımm.Şurada 4 Ocağa ne kaldı ki sıkıcaz dişleri mecburen
bu sürede
Onu bunu bilmemde Safam sayesinde 4 günde 2 kilo verdimDönene kadar eski formuma kavuşablirim böyle giderse Ki inşallahh gider
bende aynen sen gibiyim.ama mezunum kpss ye çalışıom..zaten hem bn ders çalışam diye hemde daha kolay iş bulurum döndüğümde diye gitti lakin iyi pok yedi hiç çalışamıom.
Benimkide bi gun beni diger gun ailesini ariyo, cözdüm mantigini, dayanamam ben 2 haftaya falan gidicem ziyarete, saatler gunler hakkinda bilgin varmi??
ayy bende kurunun tekiyim 44den yukarıyı görmedim daha:))..o gelene kadar alım dedim stresten bişe yiyemiom hazırkide gitceeek
canım valla benim nişanlımda dört gözle 4 ocağı bekliyor, 349lar gelsin artık diye.
canım üzülme kızma ona nolur ben gittim gördüm kaldıkları yerleri falan, böyle tenekeden yatakhaneler falan var,hele bizimkiler ağustosta gitti ben hayatımda hiçbiyerde öyle sıcak görmedim.
heryerde metrelerce kuyruk oluyo , kantinlerde su bulunmuyo, duşa bile izinle giriyolar, oda dk yla sınırlı.
aradığında mutlaka sor bölüğünü 4.bölük en rahatı, 9 yada 13 se baya zorluyolar duyduğuma göre sabah akşam eğitim vardı onlarda.
boşver söylenilenleri..şuanda senin sevgilin askerde tabiki sen paylaşacaksın başkalarının sevgilisini düşünecek değilsin ya..ben 1 dk bile konuşamadım bugün
şunu söyliyim ilk zamanlar arayamıyorlar bu dönemdede çok asker aldımı gölköy bilmiyorum ama eğerki bizim dönemdeki gibi 5000 kusur asker aldılarsa araması biraz zor olabilir ben akşam 9 da arıyordum canım askerim 1 aylık askerken eğer uyumadıysa çağırıyorlardı telefona...hafta sonu ilk zamanlar değilde ilerleyen zamanlarda çarşı izinleri veriyorlar...ilk günler arayamıyorsa eğer sakın korkma şimdi eğitim falan yaptırıyorlarsa yada doğru düzgün koğuşlara yerleşemedilerse onun karmaşası oluyor...he birde bazı akşamlar derse giriyorlar bişey dersiydi unuttum bölük bölük ayırıyorlar mesela pazartesi günü 1.ci bölük derste salı 2.ci bölük v.s birde benim nişanlım jandarmaydı sizinkilerdemi jandarma bilmiyorum ama usta birlikte devriyeye çıkıyorlar en rahat oldukları dönem usta birlikleri...
Abuuu rüzgarda falan uçmuormusun canım sen:S aman dikkat et kendine :S 44 kilomu olur yaaa:S boyun kaç..Ben verim az sana
Abuuu rüzgarda falan uçmuormusun canım sen:S aman dikkat et kendine :S 44 kilomu olur yaaa:S boyun kaç..Ben verim az sana
canım bence yemin törenine git ne zaman yemin töreni bilmiyorum ama bizde 15 gün sonra olmuştu şimdi gidersen belki bir sorun çıkar görüştürmezler falan bilirsin askerlikte mantık yok...yinede sen bilirsin canım...
Çok çok saol tatlım bilgi verdiğin için, yoksaa ben ilk aradığında yemiştim garibimin beynini(azcık çirkeflik var da )
Allah kavuştursun sizi de canım,,nişanlın,aşkım ve herkesin aşkııı inşallah askerliklerini en rahat şekilde yapıp sağ salim
dönerler
Evet canim jandarma benimkide, usta birligi siirt rahat olurmuyuz bilmiyorum. Çarşi iznimi acemilikte çarşi izni mii vaar bunu ilk kez duydum :/
inşallah canım sormak istediğin bişey olursa 347 lerde bulabilirsin beni
bide yüzbaşı postası seçimi falan olursa atlasın hemen çünkü çok rahat eder hiçbi eğitime katılmak zorunda olmaz, kantinde yüzbaşı kartını gösterir en öne geçer arayınca mutlaka söyle
ben de verebilrim kilo sana:) ben alıcam die korkuom sıkıntıdan abur cubur ye dur benm halim:S:S
Canım gastrit reflu falan bendede varda safayla biz online oyun oynamayı çok seviordukk gün boyu oturuoruz yemeği falan yemeksepeti saolsunçantama taşla geziom:))..bende gastrit belası var hiç bişe yiyemiomki alııım o yasak bu yasak..boyum 1.60 en az 9 -10 kilo almam gerekkiii...sende varsa yok demem kargoyla yollaaaa:))
Aman canım bana vermesudeme de ben yollıcam sen dur
Canım gastrit reflu falan bendede varda safayla biz online oyun oynamayı çok seviordukk gün boyu oturuoruz yemeği falan yemeksepeti saolsunburgerler senin dürümler benim amannn sonra al başına kiloyu :S 2 katınım nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?