349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Onu bunu bilmemde Safam sayesinde 4 günde 2 kilo verdim Dönene kadar eski formuma kavuşablirim böyle giderse Ki inşallahh gider

bende aynen sen gibiyim.ama mezunum kpss ye çalışıom..zaten hem bn ders çalışam diye hemde daha kolay iş bulurum döndüğümde diye gitti lakin iyi pok yedi hiç çalışamıom.

canım valla benim nişanlımda dört gözle 4 ocağı bekliyor, 349lar gelsin artık diye.
canım üzülme kızma ona nolur ben gittim gördüm kaldıkları yerleri falan, böyle tenekeden yatakhaneler falan var,hele bizimkiler ağustosta gitti ben hayatımda hiçbiyerde öyle sıcak görmedim.
heryerde metrelerce kuyruk oluyo , kantinlerde su bulunmuyo, duşa bile izinle giriyolar, oda dk yla sınırlı.
aradığında mutlaka sor bölüğünü 4.bölük en rahatı, 9 yada 13 se baya zorluyolar duyduğuma göre sabah akşam eğitim vardı onlarda.

bende aynen sen gibiyim.ama mezunum kpss ye çalışıom..zaten hem bn ders çalışam diye hemde daha kolay iş bulurum döndüğümde diye gitti lakin iyi pok yedi hiç çalışamıom.

Valla gitti gideli bende boşladım dersleri yarın deneme var sonuncu olurum heralde bu kafayla İnanıyorum ama bi kaç güne büyük bir performansla başlıcam derslere inşallah S:
:26:

Benimkide bi gun beni diger gun ailesini ariyo, cözdüm mantigini, dayanamam ben 2 haftaya falan gidicem ziyarete, saatler gunler hakkinda bilgin varmi??

canım bence yemin törenine git ne zaman yemin töreni bilmiyorum ama bizde 15 gün sonra olmuştu şimdi gidersen belki bir sorun çıkar görüştürmezler falan bilirsin askerlikte mantık yok...yinede sen bilirsin canım...

Son düzenleme:
ayy bende kurunun tekiyim 44den yukarıyı görmedim daha:))..o gelene kadar alım dedim stresten bişe yiyemiom hazırkide gitceeek

Abuuu rüzgarda falan uçmuormusun canım sen:S aman dikkat et kendine :S 44 kilomu olur yaaa:S boyun kaç.. Ben verim az sana

Çok çok saol tatlım bilgi verdiğin için, yoksaa ben ilk aradığında yemiştim garibimin beynini(azcık çirkeflik var da)
Allah kavuştursun sizi de canım,,nişanlın,aşkım ve herkesin aşkııı inşallah askerliklerini en rahat şekilde yapıp sağ salim
dönerler

boşver söylenilenleri..şuanda senin sevgilin askerde tabiki sen paylaşacaksın başkalarının sevgilisini düşünecek değilsin ya..ben 1 dk bile konuşamadım bugün

ahh kıyamam canım yarın bol bol konuşursunuz
üzülme benimkide kaçak gelmişş onu idare eden bi arkadaşı varmış
sizi ezmeye kalkan falan varmı dedim asteğmen seviyesinde oldğumuz için kimse öyle bişi yapamaz sadece eğitimler var o yüzden arayamıyorum dedi

Evet canim jandarma benimkide, usta birligi siirt rahat olurmuyuz bilmiyorum. Çarşi iznimi acemilikte çarşi izni mii vaar bunu ilk kez duydum :/

Dun sordum acemilik 38 gün dedi bana, yemin törenini soramadim dilim tutuldu ne konusucagimi sasirdim, dün birligi aradim sehir disindan gelicem falan dedim istediginiz zaman gorusturebiliriz pek sorun olmaz ama haftasonu gelmenizi oneririm dediler ama bu carsi izni kafami karistirdi ya

inşallah canım sormak istediğin bişey olursa 347 lerde bulabilirsin beni
bide yüzbaşı postası seçimi falan olursa atlasın hemen çünkü çok rahat eder hiçbi eğitime katılmak zorunda olmaz, kantinde yüzbaşı kartını gösterir en öne geçer arayınca mutlaka söyle

Evet canim jandarma benimkide, usta birligi siirt rahat olurmuyuz bilmiyorum. Çarşi iznimi acemilikte çarşi izni mii vaar bunu ilk kez duydum :/

canım bizde ilk hafta değilde ondan sonraki hafta çarşı izini vermişlerdi ama biz yaz dönemi olduğumuz için olabilir belki kışın çarşı verirlermi bilmiyorum ama bizim dönemde dediğim gibi 5000 askeri birazda olsun baştan savmaya bakıyorlardı sizedemi o taraflar çıktı benimki doğubayazıta gitmişti ustaya allah kimseyi o tarafta düşürmesin kabus gibiydi doğubayazıt bizim şansımıza ama allahtan rahattı...

Son düzenleme:

Ooooo süpermiş kesinlikle söylemeliyimmmm çokk saol canımmm

Kızlaar merhaba..

Şuan moralim bozuk..bugün askerimle konuştum gel gel diye tuttrdu ben istiyorum herkesi yakını geliyor dedi.Ben istanbuldayım.O ankara mebs de.uçak da sadece thy var atatürk havalimanından oda dolmuş.Bence politika ya fiyatlar uçmuş ben aynı fiyatlarla londona gittim..sadece ankaraya business-esnek var.

haftasonu gidersem 218 tl rezerve yaptrdım cumartesine.Ama sevgilim çok pahalı gelme zaten sen haftaya gelsende 1 hafta sonrasına ben gelcem yanına dedi,sonra bida aradı gelirsen içerde bekle fln diyor beklentisi var hiçç kıyamam çok istiyorum ama napmalıyım karar vermedim...

ben de verebilrim kilo sana:) ben alıcam die korkuom sıkıntıdan abur cubur ye dur benm halim:S:S

Aman canım bana verme sudeme de ben yollıcam sen dur
çantama taşla geziom:))..bende gastrit belası var hiç bişe yiyemiomki alııım o yasak bu yasak..boyum 1.60 en az 9 -10 kilo almam gerekkiii...sende varsa yok demem kargoyla yollaaaa:))
Canım gastrit reflu falan bendede varda safayla biz online oyun oynamayı çok seviordukk gün boyu oturuoruz yemeği falan yemeksepeti saolsun burgerler senin dürümler benim amannn sonra al başına kiloyu :S 2 katınım nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…