Aman canım bana vermesudeme de ben yollıcam sen dur
Canım gastrit reflu falan bendede varda safayla biz online oyun oynamayı çok seviordukk gün boyu oturuoruz yemeği falan yemeksepeti saolsunburgerler senin dürümler benim amannn sonra al başına kiloyu :S 2 katınım nerdeyse
Aynen dün de bugün de aramadı
bakın ben 3 şafak sayıyorumbiri yemin törenine yarın 19 diğeri teskereye yarın 151 ve sonuncusu doğuma yarın 191 dönüşte evlenecek yok mu kızlar ya onları anlatın çeyiz hazırlıkları gelinlik modelleri falan kafanız dağılsın biraz
Kızlaar merhaba..
Şuan moralim bozuk..bugün askerimle konuştum gel gel diye tuttrdu ben istiyorum herkesi yakını geliyor dedi.Ben istanbuldayım.O ankara mebs de.uçak da sadece thy var atatürk havalimanından oda dolmuş.Bence politika ya fiyatlar uçmuş ben aynı fiyatlarla londona gittim..sadece ankaraya business-esnek var.
haftasonu gidersem 218 tl rezerve yaptrdım cumartesine.Ama sevgilim çok pahalı gelme zaten sen haftaya gelsende 1 hafta sonrasına ben gelcem yanına dedi,sonra bida aradı gelirsen içerde bekle fln diyor beklentisi var hiçç kıyamam çok istiyorum ama napmalıyım karar vermedim...
Dun sordum acemilik 38 gün dedi bana, yemin törenini soramadim dilim tutuldu ne konusucagimi sasirdim, dün birligi aradim sehir disindan gelicem falan dedim istediginiz zaman gorusturebiliriz pek sorun olmaz ama haftasonu gelmenizi oneririm dediler ama bu carsi izni kafami karistirdi ya
canım bizde ilk hafta değilde ondan sonraki hafta çarşı izini vermişlerdi ama biz yaz dönemi olduğumuz için olabilir belki kışın çarşı verirlermi bilmiyorum ama bizim dönemde dediğim gibi 5000 askeri birazda olsun baştan savmaya bakıyorlardı sizedemi o taraflar çıktı benimki doğubayazıta gitmişti ustaya allah kimseyi o tarafta düşürmesin kabus gibiydi doğubayazıt bizim şansımıza ama allahtan rahattı...
Kızlaar merhaba..
Şuan moralim bozuk..bugün askerimle konuştum gel gel diye tuttrdu ben istiyorum herkesi yakını geliyor dedi.Ben istanbuldayım.O ankara mebs de.uçak da sadece thy var atatürk havalimanından oda dolmuş.Bence politika ya fiyatlar uçmuş ben aynı fiyatlarla londona gittim..sadece ankaraya business-esnek var.
haftasonu gidersem 218 tl rezerve yaptrdım cumartesine.Ama sevgilim çok pahalı gelme zaten sen haftaya gelsende 1 hafta sonrasına ben gelcem yanına dedi,sonra bida aradı gelirsen içerde bekle fln diyor beklentisi var hiçç kıyamam çok istiyorum ama napmalıyım karar vermedim...
sinem duramam 3 senden 3 benden olsaah şu üzüntü kilo azalmasında faydalı olsa ben de :S bana işlemio galiba
demekki yaz kış dönemi farklı olabiliyormuş canım hiç kafanı karıştırma o zaman zaten çarşıya çıkıcaz diye sana haber verir sende kendini ona göre ayarlarsın ya kışlaya gidersin beraber merkeze inersiniz yada kışlada takılırsınız...zaten öncede belli oluyor çarşı izinleri...hafta sonu gidersin canım daha iyi evet...
ahh kıyamam canım yarın bol bol konuşursunuz
üzülme benimkide kaçak gelmişş onu idare eden bi arkadaşı varmış
sizi ezmeye kalkan falan varmı dedim asteğmen seviyesinde oldğumuz için kimse öyle bişi yapamaz sadece eğitimler var o yüzden arayamıyorum dedi
Kızlaar merhaba..
Hadi yaaa o kadar sıkılar mı canım:18: Ne yalan söyliyim içten içe üzülüp kızıyodum aramadığı için,,
ama arayınca neden aramadın diye başını şişirmicemHeyecandan bölüğünü sormayı unutmuştum
konuştuğumuzda, tekrar aradığında sorarım tatlımm.Şurada 4 Ocağa ne kaldı ki sıkıcaz dişleri mecburen
bu sürede
ay yaa benmkide etimesgutta demekki ziyarete gelenler varda canları çekio o da gel diyip duruo pof(....canm niye uçakla gidesiiin ankara 5 saatlik yol yaa..
canm sennki iskenderun hataydamıydı
canım sennki kısa dönemmi
Bence gelmelisin ankaraya, otobuslede 5 bucuk saat sabaha karsi cikarsin yola mesela ayni gun icinde geri donsen bile cok rahat olur..Hem onun icinde moral olur. Ozlem giderirsiniz.
istanbul ankara 5 saatmi sürüyor bilmiyorum ki öyle mi?araştırdım metrodan fln 7 saat diyor..en erken 8 gibi binebilirim geceden gitme şansım malesef pek yok..
Evet tatlım İskenderun denizci kısa dönem
Sen konuşabiliyo musun seninkiyle canım?
Nasıl rahatlar mıymış?:26:
Canim kastamonunun çogunu dogu taraflarina dagitmislar kimden gölköy duysam usta sirnak siirt hakkari mardin agri falan.. Allah kolaylik versin onlara ne diyim.. Bakalim carsi vericeklermi gorucez, simdilik yanina gitmem konusunda pek istekli degil tek gelme kardesimle gel dedi onunda isler yogun, biraz alisiyim oyle gel dedi en son haftaya ikna eder giderim, biz vedalasamadik bide. Acemiden sonra yol izni kac gundu gorusebildiniz mi o arada siz ??
hadi ya demek kastamonu artık hep doğuya veriyor şanslı olanlardan bazıları batıya geliyor benim nişanlımın zamanındada bir çok asker nişanlımda dahil doğuya gittiler demek o gelenek devam ediyor...canım şimdi askerinde dediği gibi tek başına gitme kardeşiyle gidebiliyorsan git ama çokta kasma bu aralar gitmek için ama sana ve diğer arkadaşlara tavsiyem ne yapıp edin yemin törenine muhakkak gidin çünkü gözleri arayacaktır sizi tatlım acemilikten sonra doğuya gidecek askerler izin kullanıyor normalde benim nişanlımda kullanmıştı 4 gün kalmıştı sonra uçakla erzurum'a geçti erzurumda ktm den alıp ağrı-doğubayazıta götürdüler. ktm bu arada doğuya gidecek askerlerin toplandığı yerdir buradan güvenli bir şekilde birliklerine teslim edilir aynı şekilde askerlik bitincede ktm de toplanırlar güvenli şekilde dağıtımlar yapılır...yol izinleri gideceği mevkiye göre değişiyor tatlım kimi 1 kimi 2 gün yol izni alır
canım yo o bana uymuyor ki.en erken 8 de binebilirm.en geçde 9 gibi gelbilirm .sonuçta nişanlım ws değil yoksa anne-baba ben geç gelicem derdim.bi şekilde sıkıntı olmadan gitmek istedim ama bukadar pahalı olcağını tahmn edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?