349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sinem duramam 3 senden 3 benden olsa ah şu üzüntü kilo azalmasında faydalı olsa ben de :S bana işlemio galiba

biz evlenicez inşallah sağ salim dönsünde..ben şuanda tek başıma yapıorum zaten hazırlıkları

Canım istanbul ankara arası çok olmasa gerek gece atla otobüse git:S Uçakla astarı kılıfından pahalı:S oo fiyat bi öğrenci bursu vala Ben olsam günübirlikde olsa giderdim Benimkini ablası Ankarada çok şükür yarın ablasıyla eniştesi gidecek yanına onlar gittiği için bana çok gerek kalmıyor zaten gelme diyor derslerim daha önemli:S

demekki yaz kış dönemi farklı olabiliyormuş canım hiç kafanı karıştırma o zaman zaten çarşıya çıkıcaz diye sana haber verir sende kendini ona göre ayarlarsın ya kışlaya gidersin beraber merkeze inersiniz yada kışlada takılırsınız...zaten öncede belli oluyor çarşı izinleri...hafta sonu gidersin canım daha iyi evet...

Canim kastamonunun çogunu dogu taraflarina dagitmislar kimden gölköy duysam usta sirnak siirt hakkari mardin agri falan.. Allah kolaylik versin onlara ne diyim.. Bakalim carsi vericeklermi gorucez, simdilik yanina gitmem konusunda pek istekli degil tek gelme kardesimle gel dedi onunda isler yogun, biraz alisiyim oyle gel dedi en son haftaya ikna eder giderim, biz vedalasamadik bide. Acemiden sonra yol izni kac gundu gorusebildiniz mi o arada siz ??

ay yaa benmkide etimesgutta demekki ziyarete gelenler varda canları çekio o da gel diyip duruo pof(....canm niye uçakla gidesiiin ankara 5 saatlik yol yaa..

canım bizim usta ağrı 12.mekanize lojistik destek birlkiğine*-Bakımcı olarask düştü bilgin var mı orası hakkında?

Bence gelmelisin ankaraya, otobuslede 5 bucuk saat sabaha karsi cikarsin yola mesela ayni gun icinde geri donsen bile cok rahat olur..Hem onun icinde moral olur. Ozlem giderirsiniz.

canım sennki kısa dönemmi

ay yaa benmkide etimesgutta demekki ziyarete gelenler varda canları çekio o da gel diyip duruo pof(....canm niye uçakla gidesiiin ankara 5 saatlik yol yaa..

istanbul ankara 5 saatmi sürüyor bilmiyorum ki öyle mi?araştırdım metrodan fln 7 saat diyor..en erken 8 gibi binebilirim geceden gitme şansım malesef pek yok..

Bence gelmelisin ankaraya, otobuslede 5 bucuk saat sabaha karsi cikarsin yola mesela ayni gun icinde geri donsen bile cok rahat olur..Hem onun icinde moral olur. Ozlem giderirsiniz.

canım yo o bana uymuyor ki.en erken 8 de binebilirm.en geçde 9 gibi gelbilirm .sonuçta nişanlım ws değil yoksa anne-baba ben geç gelicem derdim.bi şekilde sıkıntı olmadan gitmek istedim ama bukadar pahalı olcağını tahmn edemedim

istanbul ankara 5 saatmi sürüyor bilmiyorum ki öyle mi?araştırdım metrodan fln 7 saat diyor..en erken 8 gibi binebilirim geceden gitme şansım malesef pek yok..

max 5.5 saat yaa hadi arabanın lastiği patlasın 6 saat:))...ben istanbul ankara çok mekik dokuyom..sabah 6da başlar istanbuldan ank.ya aklına gelecek tüm firmalr gider ank.ya ama sen tanınmışlarla git yinede...metroda direk gitmiodur izmite falan uğruodur sen nilüfer yada pamukkaleye sor onlar direk gider...ve aştide in ordan mamak a gitmek kolay

Evet tatlım İskenderun denizci kısa dönem
Sen konuşabiliyo musun seninkiyle canım?
Nasıl rahatlar mıymış?:26:

benimki sahil güvenlk 18.bölük dedi..rahatm dedi sadece burda herseyde çok sıra var dedi..egitim spor falan oluyo fazla dedi..
sennkinn usta birliği belli oldumu canm

hadi ya demek kastamonu artık hep doğuya veriyor şanslı olanlardan bazıları batıya geliyor benim nişanlımın zamanındada bir çok asker nişanlımda dahil doğuya gittiler demek o gelenek devam ediyor...canım şimdi askerinde dediği gibi tek başına gitme kardeşiyle gidebiliyorsan git ama çokta kasma bu aralar gitmek için ama sana ve diğer arkadaşlara tavsiyem ne yapıp edin yemin törenine muhakkak gidin çünkü gözleri arayacaktır sizi tatlım acemilikten sonra doğuya gidecek askerler izin kullanıyor normalde benim nişanlımda kullanmıştı 4 gün kalmıştı sonra uçakla erzurum'a geçti erzurumda ktm den alıp ağrı-doğubayazıta götürdüler. ktm bu arada doğuya gidecek askerlerin toplandığı yerdir buradan güvenli bir şekilde birliklerine teslim edilir aynı şekilde askerlik bitincede ktm de toplanırlar güvenli şekilde dağıtımlar yapılır...yol izinleri gideceği mevkiye göre değişiyor tatlım kimi 1 kimi 2 gün yol izni alır

erkek arkadaşım izin kullanıcak istanbuldan direk uçakla ağrıya kendi gidicek bu mümkün mü ?KTM ye illa gitmesi gerekiyor mu?
Bir de ağrı 12.mekanize lojistik için bilginiz var mıı ?

Anladim canim benimde boyle bi sorunum var biraz daha yakin benimki gerci 4 saat :) otobusle git ucakla don mesela ne biliyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…