349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hmmm bu kötüymüş yaa(...arkadaşta kalcam diye çık sabahtan sonrada akşam eve dön vazgeçtim diye olmaz mı ki

sabah 8 de binsem ,askeriyede olmam 3 te..5e kadar görüşüp 6 da binsem gece 12..hiç uygun olmaz cnm bana o saatler ve sadece 2saatlik görüşme için oda içtimaya fln ya da yazıcı kendisi geri çağrmazlarsa..

haftasonu gidip hem uzun görüşmek hemde uçakla gitmek tek şansım nese düşüncem yarına kadar:S

canım bizim usta ağrı 12.mekanize lojistik destek birlkiğine*-Bakımcı olarask düştü bilgin var mı orası hakkında?

canım benimki ağrı-doğubayazıttaydı senin dediğin yer hakkında inan bilgim yok ama doğubayazıta düşmemesi çok iyi olmuş canım birde ağrı çok soğuktur bilgine canım lütfen nişanlına yada erkek arkadaşına bol bol içlik al ve kalın asker çorabı alın benim nişanlım içlik ve parkasıyla yatıyordu geceleri bilgine canım...stok yapsın çantasına çarşı günleri içlik almak için donmasın sokaklarda askerin...

Cok soru sordum ama seni bulmusken merakimi gidereyim :) peki nisanlin 4 gun kullandiya, bu 4 gun askerlik sonuna ekleniyor mu ? Askerlik sonuna eklenmeden kac gun izin kullanabilir usta birligine gecerken ? Ha birde bu 10 gun dagitim izni nedir ? O da mi sonuna eklenicek ??

Biz bi kere konuşabildik sadece canım o yüzden bilmiyorum malesef bölüğünü ve usta birliğini

kafamda şimdide usta birliğnde nere olcak düşüncesi var..ankara bile olabilirmiş..komutanlık falan diyodu..izmir canakkale istanbul yalova falan cıkmıs bi önceki dönemdekilere canım

canım ben kamil koç muydu ulusoy muydu hatırlayamadım ama adana'ya gitmiştim saat akşam 19.00 da ankara aktarmalı oluyor genelde gece 12 de bilemedin 12.30 da ankarada oluyordum 6 saat bilemedin 6 buçuk saat sürüyor istanbul ankara tatlım bilgine...

Son düzenleme:
kafamda şimdide usta birliğnde nere olcak düşüncesi var..ankara bile olabilirmiş..komutanlık falan diyodu..izmir canakkale istanbul yalova falan cıkmıs bi önceki dönemdekilere canım

ankara olabiliyo kocaeli kartepe olabiliyo illaki denize sıfır olacağını düşünmeyin. ayrıca ikametgah adresine bakıyolar usta birliği için istanbulluyu istanbula vermiyolar mesela

Ankara mı?:26: Ne alaka ki güzelim denizcilerle Ankara:26::26:
İstanbul çanakkale yalova falan olursa çok iyi olur bize, İstanbuldayım
ben Ne zaman belli olur ki acaba usta? çok merak ediyorum ben de

ağrı da çarşı izni veriyorlar mı ? yeri merkezdeymiş cnm...peki terör olayı çok yok diyolar dopğru muy?

hangi firmayla gidiceksiniz izmitten geçerken de beni alın, ben bineyim cidden:)

ağrı da çarşı izni veriyorlar mı ? yeri merkezdeymiş cnm...peki terör olayı çok yok diyolar dopğru muy?

merhaba arkadaşlar
benimde erkek arkadaşım şırnak a gidecekte, orada telefon götürülebiliyormuş sanırım yerden dolayı rahat bırakıyorlarmış biraz. sizce giden yakınlarınız varsa doğuya yada Şırnak / Beytüşebbap'a orada hangi hat çekiyor biliyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…