canım yo o bana uymuyor ki.en erken 8 de binebilirm.en geçde 9 gibi gelbilirm .sonuçta nişanlım ws değil yoksa anne-baba ben geç gelicem derdim.bi şekilde sıkıntı olmadan gitmek istedim ama bukadar pahalı olcağını tahmn edemedim
benimki sahil güvenlk 18.bölük dedi..rahatm dedi sadece burda herseyde çok sıra var dedi..egitim spor falan oluyo fazla dedi..
sennkinn usta birliği belli oldumu canm
max 5.5 saat yaa hadi arabanın lastiği patlasın 6 saat:))...ben istanbul ankara çok mekik dokuyom..sabah 6da başlar istanbuldan ank.ya aklına gelecek tüm firmalr gider ank.ya ama sen tanınmışlarla git yinede...metroda direk gitmiodur izmite falan uğruodur sen nilüfer yada pamukkaleye sor onlar direk gider...ve aştide in ordan mamak a gitmek kolay
canım bizim usta ağrı 12.mekanize lojistik destek birlkiğine*-Bakımcı olarask düştü bilgin var mı orası hakkında?
hadi ya demek kastamonu artık hep doğuya veriyor şanslı olanlardan bazıları batıya geliyor benim nişanlımın zamanındada bir çok asker nişanlımda dahil doğuya gittiler demek o gelenek devam ediyor...canım şimdi askerinde dediği gibi tek başına gitme kardeşiyle gidebiliyorsan git ama çokta kasma bu aralar gitmek için ama sana ve diğer arkadaşlara tavsiyem ne yapıp edin yemin törenine muhakkak gidin çünkü gözleri arayacaktır sizi tatlım acemilikten sonra doğuya gidecek askerler izin kullanıyor normalde benim nişanlımda kullanmıştı 4 gün kalmıştı sonra uçakla erzurum'a geçti erzurumda ktm den alıp ağrı-doğubayazıta götürdüler. ktm bu arada doğuya gidecek askerlerin toplandığı yerdir buradan güvenli bir şekilde birliklerine teslim edilir aynı şekilde askerlik bitincede ktm de toplanırlar güvenli şekilde dağıtımlar yapılır...yol izinleri gideceği mevkiye göre değişiyor tatlım kimi 1 kimi 2 gün yol izni alır
Biz bi kere konuşabildik sadece canım o yüzden bilmiyorum malesef bölüğünü ve usta birliğini
sabah 8 de binsem ,askeriyede olmam 3 te..5e kadar görüşüp 6 da binsem gece 12..hiç uygun olmaz cnm bana o saatler ve sadece 2saatlik görüşme için oda içtimaya fln ya da yazıcı kendisi geri çağrmazlarsa..
haftasonu gidip hem uzun görüşmek hemde uçakla gitmek tek şansım nese düşüncem yarına kadar:S
kafamda şimdide usta birliğnde nere olcak düşüncesi var..ankara bile olabilirmiş..komutanlık falan diyodu..izmir canakkale istanbul yalova falan cıkmıs bi önceki dönemdekilere canım
kafamda şimdide usta birliğnde nere olcak düşüncesi var..ankara bile olabilirmiş..komutanlık falan diyodu..izmir canakkale istanbul yalova falan cıkmıs bi önceki dönemdekilere canım
canım benimki ağrı-doğubayazıttaydı senin dediğin yer hakkında inan bilgim yok ama doğubayazıta düşmemesi çok iyi olmuş canımbirde ağrı çok soğuktur bilgine canım lütfen nişanlına yada erkek arkadaşına bol bol içlik al ve kalın asker çorabı alın benim nişanlım içlik ve parkasıyla yatıyordu geceleri bilgine canım...stok yapsın çantasına çarşı günleri içlik almak için donmasın sokaklarda askerin...
ankara olabiliyo kocaeli kartepe olabiliyo illaki denize sıfır olacağını düşünmeyin. ayrıca ikametgah adresine bakıyolar usta birliği için istanbulluyu istanbula vermiyolar mesela
Ankara mı?:26: Ne alaka ki güzelim denizcilerle Ankara:26::26:
İstanbul çanakkale yalova falan olursa çok iyi olur bize, İstanbuldayım
benNe zaman belli olur ki acaba usta? çok merak ediyorum ben de
max 5.5 saat yaa hadi arabanın lastiği patlasın 6 saat:))...ben istanbul ankara çok mekik dokuyom..sabah 6da başlar istanbuldan ank.ya aklına gelecek tüm firmalr gider ank.ya ama sen tanınmışlarla git yinede...metroda direk gitmiodur izmite falan uğruodur sen nilüfer yada pamukkaleye sor onlar direk gider...ve aştide in ordan mamak a gitmek kolay
ankara olabiliyo kocaeli kartepe olabiliyo illaki denize sıfır olacağını düşünmeyin. ayrıca ikametgah adresine bakıyolar usta birliği için istanbulluyu istanbula vermiyolar mesela
10 gün içinde belli olur canım
10 gün içinde belli olur canım
ağrı da çarşı izni veriyorlar mı ? yeri merkezdeymiş cnm...peki terör olayı çok yok diyolar dopğru muy?
eger ankara olursa çok mutlu olcam kayseridenz biz ikimzde canım
hangi firmayla gidiceksiniz izmitten geçerken de beni alın, ben bineyim cidden:)
canım ankaraya çok az gönderim oluyo bildiğim kadarıyla siz çanakkale izmir gölcük yada istanbul diye düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?