- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
Cok soru sordum ama seni bulmusken merakimi gidereyim :) peki nisanlin 4 gun kullandiya, bu 4 gun askerlik sonuna ekleniyor mu ? Askerlik sonuna eklenmeden kac gun izin kullanabilir usta birligine gecerken ? Ha birde bu 10 gun dagitim izni nedir ? O da mi sonuna eklenicek ??
merhaba arkadaşlar
benimde erkek arkadaşım şırnak a gidecekte, orada telefon götürülebiliyormuş sanırım yerden dolayı rahat bırakıyorlarmış biraz. sizce giden yakınlarınız varsa doğuya yada Şırnak / Beytüşebbap'a orada hangi hat çekiyor biliyor musunuz ?
izmir yada çanakkale olursa gidemem hc usta birlgnde ziyarete..çok uzak ya
istediğin kadar soru sor canım ben sadece şunu biliyorum yanlış yönlendirmek istemem benim nişanlım 2 gün yol izni 4 günde mecburi izin kullandı bazı askerlere mecburi izin veriyorlarmış 4 gün onu kullandı etti 6 gün gelmesi gereken 1 hafta önceyken yani hiç izin kullanmasaydı 1 hafta önce gelecekti ama izin kullandığı için 1 hafta gecikmeli geldi...ben sadece yol izinlerini sayılmıyor diye biliyorum canım...10 gün dağıtım izini askerinin normal izin kullanmasıdır yani 10 gün izin kullanırsa hiç izin kullanmayan askerlerden 1 hafta sonra gelecek canım...doğuya gidenlerin bazıları bu izini kullanıyor bazıları hiç kullanmayıp direk gidiyorlar. batıya gidecek olan askerler genelde kullanma gereği duymuyorlar canım...
istediğin kadar soru sor canım ben sadece şunu biliyorum yanlış yönlendirmek istemem benim nişanlım 2 gün yol izni 4 günde mecburi izin kullandı bazı askerlere mecburi izin veriyorlarmış 4 gün onu kullandı etti 6 gün gelmesi gereken 1 hafta önceyken yani hiç izin kullanmasaydı 1 hafta önce gelecekti ama izin kullandığı için 1 hafta gecikmeli geldi...ben sadece yol izinlerini sayılmıyor diye biliyorum canım...10 gün dağıtım izini askerinin normal izin kullanmasıdır yani 10 gün izin kullanırsa hiç izin kullanmayan askerlerden 1 hafta sonra gelecek canım...doğuya gidenlerin bazıları bu izini kullanıyor bazıları hiç kullanmayıp direk gidiyorlar. batıya gidecek olan askerler genelde kullanma gereği duymuyorlar canım...
kız dur dur binme biyere giden yok daha:))...arkadaş gitcekte ailesine sölicek yalan arıoz biide zaman ayarlıoz:))...ben gidicem zzaman sana burdan yazarım tatlım
ağrı da çarşı izni veriyorlar mı ? yeri merkezdeymiş cnm...peki terör olayı çok yok diyolar dopğru muy?
evet dopuda telefon daha serbets diye duydum bende...allah sağ salim getirsin onlkarı...
ağrı hakkında bilgin var mı
Anladim canim cok cok tesekkur ederim beni yiyip bitiren sorulardi bunlar, e sevdicegime bunlari sorup zaten kisitli olan vaktimi bitirmek istemedim. Sizede biir ömür boyu mutluluklar tatlim :))
peki doğu da KTM şart mı ?istanbuldan u.akla direk aprıya gidemez mi kendisi izinden soınra ?
canım valla şans herşey umarım yakın biyer olur. benimki çanakkale nara burnunda üniversiteyi de orda okumuştu o yüzden ben istanbuldan gidip gelmeye alışkınım
yok canım. bende araştırıyorum ama buradaki kimse doğuyla alakası yok sanırım. evet öyleymiş ama tecrübesi olan birileri bizi de aydınlatsa çok iyi olacak. AMİN sağ salim gelecekler..
merhaba arkadaşlar
benimde erkek arkadaşım şırnak a gidecekte, orada telefon götürülebiliyormuş sanırım yerden dolayı rahat bırakıyorlarmış biraz. sizce giden yakınlarınız varsa doğuya yada Şırnak / Beytüşebbap'a orada hangi hat çekiyor biliyor musunuz ?
Tavıra bakarmısın ya beş ay sanki beş sene yapması gerekiyor askerlik sonuçta insan bide o duruma üzülür canım çok iyi anlıyorum seni
bunu okuyunca benim bile ağlayasım geldi. sen destek ol hep ona git yanına
pazar en uygun zamansiz ist den binin ben burdan bineyim gece otobüsüne binelim:) isterseniz izmitte bi ark var oraya gidicez diin yatılı izin verirlerse, burdan gideriz hep baerbaer:)
benim eşim de ilk çocuk ona da özen göstermiyo ailesi, yemin törenine gidip gitmicekleri belli değil nazlanıyorlar. kayınvalidelerle aynı küçük ilçede yaşamak zor, bana da o kadar yola gerek yok deyip laf ediyolar ama kendileri bilicek artık ben gidicem kocamın yanına
Ben onu yalniz birakmam asla ama ailesinin yerini tutamamki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?