349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

istediğin kadar soru sor canım ben sadece şunu biliyorum yanlış yönlendirmek istemem benim nişanlım 2 gün yol izni 4 günde mecburi izin kullandı bazı askerlere mecburi izin veriyorlarmış 4 gün onu kullandı etti 6 gün gelmesi gereken 1 hafta önceyken yani hiç izin kullanmasaydı 1 hafta önce gelecekti ama izin kullandığı için 1 hafta gecikmeli geldi...ben sadece yol izinlerini sayılmıyor diye biliyorum canım...10 gün dağıtım izini askerinin normal izin kullanmasıdır yani 10 gün izin kullanırsa hiç izin kullanmayan askerlerden 1 hafta sonra gelecek canım...doğuya gidenlerin bazıları bu izini kullanıyor bazıları hiç kullanmayıp direk gidiyorlar. batıya gidecek olan askerler genelde kullanma gereği duymuyorlar canım...

evet dopuda telefon daha serbets diye duydum bende...allah sağ salim getirsin onlkarı...
ağrı hakkında bilgin var mı

izmir yada çanakkale olursa gidemem hc usta birlgnde ziyarete..çok uzak ya

canım valla şans herşey umarım yakın biyer olur. benimki çanakkale nara burnunda üniversiteyi de orda okumuştu o yüzden ben istanbuldan gidip gelmeye alışkınım

Anladim canim cok cok tesekkur ederim beni yiyip bitiren sorulardi bunlar, e sevdicegime bunlari sorup zaten kisitli olan vaktimi bitirmek istemedim. Sizede biir ömür boyu mutluluklar tatlim :))

peki doğu da KTM şart mı ?istanbuldan u.akla direk aprıya gidemez mi kendisi izinden soınra ?

kız dur dur binme biyere giden yok daha:))...arkadaş gitcekte ailesine sölicek yalan arıoz biide zaman ayarlıoz:))...ben gidicem zzaman sana burdan yazarım tatlım

pazar en uygun zaman siz ist den binin ben burdan bineyim gece otobüsüne binelim:) isterseniz izmitte bi ark var oraya gidicez diin yatılı izin verirlerse, burdan gideriz hep baerbaer:)

ağrı da çarşı izni veriyorlar mı ? yeri merkezdeymiş cnm...peki terör olayı çok yok diyolar dopğru muy?

tatlım nişanlım arada çarşı izini veriyorlardı oda doğubayazıt olduğu için bazı sebeplerden dolayı seninki merkezde olduğu için çarşı izini olur belki canım belki değil kesin olur canım terör olayına gelince merkezde yok diyorlar canım ağrı dağının karşısındaki karakolda yaptı benim nişanlım askerliğini sen rahat ol canım terör falan yok ...

evet dopuda telefon daha serbets diye duydum bende...allah sağ salim getirsin onlkarı...
ağrı hakkında bilgin var mı

yok canım. bende araştırıyorum ama buradaki kimse doğuyla alakası yok sanırım. evet öyleymiş ama tecrübesi olan birileri bizi de aydınlatsa çok iyi olacak. AMİN sağ salim gelecekler..

Anladim canim cok cok tesekkur ederim beni yiyip bitiren sorulardi bunlar, e sevdicegime bunlari sorup zaten kisitli olan vaktimi bitirmek istemedim. Sizede biir ömür boyu mutluluklar tatlim :))

rica ederim canım her türlü sorabilirsin teşekkür ederiz canım darısı tez vakitte sizede olsun tez zamanda kavuşun inşallah...fazla askerlik soruları sorma bencede canım özledim falan de askerlik konuşmayın bencede teldesizede mutluluklar dilerim canım...

peki doğu da KTM şart mı ?istanbuldan u.akla direk aprıya gidemez mi kendisi izinden soınra ?

tatlım hemen cevap vereyim bizim zamanımızda yani 335 dönem olarak ağrı daki hava alanı kullanılmıyordu bu yüzden nişanlım mecburi olarak erzuruma gitti uçakla orada ktm ye katıldı mecbur şuan ağrıdaki hava alanı kullanılıyor mu bilmiyorum ama eğer kullanılıyorsa direk ağrıya uçması daha iyi olur canım onu araştırın canım

yok canım. bende araştırıyorum ama buradaki kimse doğuyla alakası yok sanırım. evet öyleymiş ama tecrübesi olan birileri bizi de aydınlatsa çok iyi olacak. AMİN sağ salim gelecekler..

canım kuzenm tuncelide yapıyo ama uzun dönem oralarda tel sorun olmuyomuş serbest gbi hani..

kızlar inanmıycaksınız ama benim nişanlım ne acemide ne ustada cep teli kullanamadı sıkı yönetime denk geldi inşallah size böyle şeyler denk gelmez ankesörlü telefonlarla aşk yaşıyordum diyordu nişanlım evimizede ankesörlü telefon alıcam diye dalga geçiyordu...bazı yerlerde cep telefonu yasak oluyor kızlar aman dikkat etsin nişanlılarınız, sevgilileriniz cezasıda oluyor onun aman aman allah muhafaza...

dip not:bazı kışlalarda ankesörlü telefonlar dinleniyor kızlar bilginize sakın sinirlenip komutana falan küfür etmeyin =))))
ben nişanlımla uzun uzun konuşurken askerin teki girdi araya lütfen konuşmanızı kısa kesin telefon bekleyenler var demişti parazitten allahtan ters bişey konuşmadık =))))

Son düzenleme:

selam canım benim nişanlım cizrede vodafone kullanıyoruz biz gayet güzel çekiyo çok şükür orda. tereddüt etmiştik gitmeden çekmez falan demişlerdi bize

kızlar selam ank jandARMA OLAN YOK MU ARANIZDA GUVERCINLIK BEN AYIN SONUNDA SURPRIZ YAPMAYI PLANLIYORUM GIDIP ZIYARET ETMEYI TABI ALIRLA RMI HIC BILMIYORUM SANSIMI DENICEM YINE DE ORADA COK ARKDSAIM VAR ALMAZLARSADA ONLARI ZIYARET EDER DONERIM

şafaklarınız atmış kızlar bir gün daha bitti gözünüz aydın...
her gününüz böyle hızlı geçsin kavuşun askerlerinize yardım edebileceğim başka konu olursa sorabilirsiniz kastamonu-gölköy ve doğubeyazıt hakkında allaha emanet olun asker yarenleri hepinize iyi geceler unutmadan yemin törenine gidecek bayanlar yemin töreni tarihi belli olduğu gün otobüs ve uçak biletlerinizi ayırtın derim

Cok uzuluyorum yemin torenini hayatlarinda bir kez yasayacaklar herkesin ailesi ordayken nasil kiyabiliyolar evlatlarini boynu bukuk birakmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…