- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
şafaklarınız atmış kızlar bir gün daha bitti gözünüz aydın...
her gününüz böyle hızlı geçsin kavuşun askerlerinize yardım edebileceğim başka konu olursa sorabilirsiniz kastamonu-gölköy ve doğubeyazıt hakkında allaha emanet olun asker yarenleri hepinize iyi geceler unutmadan yemin törenine gidecek bayanlar yemin töreni tarihi belli olduğu gün otobüs ve uçak biletlerinizi ayırtın derim
kızlar selam ank jandARMA OLAN YOK MU ARANIZDA GUVERCINLIK BEN AYIN SONUNDA SURPRIZ YAPMAYI PLANLIYORUM GIDIP ZIYARET ETMEYI TABI ALIRLA RMI HIC BILMIYORUM SANSIMI DENICEM YINE DE ORADA COK ARKDSAIM VAR ALMAZLARSADA ONLARI ZIYARET EDER DONERIM
şafaklarınız atmış kızlar bir gün daha bitti gözünüz aydın...
her gününüz böyle hızlı geçsin kavuşun askerlerinize yardım edebileceğim başka konu olursa sorabilirsiniz kastamonu-gölköy ve doğubeyazıt hakkında allaha emanet olun asker yarenleri hepinize iyi geceler unutmadan yemin törenine gidecek bayanlar yemin töreni tarihi belli olduğu gün otobüs ve uçak biletlerinizi ayırtın derim
Cok uzuluyorum yemin torenini hayatlarinda bir kez yasayacaklar herkesin ailesi ordayken nasil kiyabiliyolar evlatlarini boynu bukuk birakmaya
Amin canım çokk teşekkürler Allah razı olsun :)
Benimkide ustasını güvercinlikde yapcak hava okulunda :/
Canim kendileri bilir dicek bisey yok evlatlarinin gozu hep onlari aricak 1 kez olucak bisey bu tekrari yok, buna şahit olmak istemiyolarsa dicek bişey yok. Sen mutlaka orda ol, en azindan bi taraftan destegi ol yuzu gulsun askerinin, sende gururlanirsin ailesi yerinede :)
yan yana canım bızım kıslalar :)
benim sözlüm şuanda kastamonu gölköyde ama oradan şırnak a gideceği için biraz endişeliyim. 4 ocakta yemin töreni, 19 ocak ta da askeriyenin yeni çıkarmış olduğu kararla direk en yakın havaalanı (ankara-esenboğa'dan ) ile mardine toplu gidilecekmiş. amin şimdiden şafak 152 oldu ama daha çok başındayız böyle saymakla geçmeyecekmiş gibi geliyor şimdidenAmin, Allah herkesin askerini sağ salim kavuştursun
iyi geceler kızlar daha yeni girebildim bugün aşkımla 2 kere konuşabildik gayet rahatmış ama beni özlemiş gel dedi en yakın zmanda ankara yolcusuyum
benim sözlüm şuanda kastamonu gölköyde ama oradan şırnak a gideceği için biraz endişeliyim. 4 ocakta yemin töreni, 19 ocak ta da askeriyenin yeni çıkarmış olduğu kararla direk en yakın havaalanı (ankara-esenboğa'dan ) ile mardine toplu gidilecekmiş. amin şimdiden şafak 152 oldu ama daha çok başındayız böyle saymakla geçmeyecekmiş gibi geliyor şimdidenAmin, Allah herkesin askerini sağ salim kavuştursun
Senin askerdemi ustasını güvercinlikte yapcak acemilikmi:) Acemiliği çok önemsemiyorumda inşallah usta birliğinde çok sıkmazlar :)
Bende oyle yapmayi dusunuyorum canim bi gelisme var mi aradi mi seninki
benım acemılıkte usta da ankara guvercınlık jandarma yan yana dıye bılıyorum havacılıkla...bugun konusamadık bız ıns yarın konsuruz yarın serbstler mı bılmıyorum bu ayın sonunda onu yerınde zıyaret etmeyı dusunuyorum ama ıcerı alırlar mı benı hıc bı fıkrım yok ama gıdıcem aksılık cıkmazda Allahtan manı gelmezse
Canım evliler herkoşulda görüşebiliyor diye biliyorum hatta çok rahat izin alabiliyor sen evlisin galiba:) Bende dedim bi nikah kıyalım diye ama olmadı
evet evliyiz biz..ya dayanamıcam alsında 4 ocak yemın torenı ama ben bı surprız yapıp pazar gunu zıyaret etmek istiyorum cok ozledım boyle sarma borek falan gotrmek ıstıyorum kuzucuma
Bu toplu gidis sadece mardine mi yol izni yokmu yani simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?