349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar son birşey daha yazmak istiyorum ben nişanlıma yemin törenine gelmeyeceğim diye şaka yapmıştım içten içe çok üzülmüştü kızamamıştı bana kıyamadığı için ama yemin törenine gittiğimde onu bulduğumda resmen ağlamıştı iyi ki geldin diye sevdiklerini daha çok bekliyor askerler ve bu sizin ve erkek arkadaşınız için çok güzel bir anı olarak kalıyor...

Amin canım çokk teşekkürler Allah razı olsun :)

kızlar selam ank jandARMA OLAN YOK MU ARANIZDA GUVERCINLIK BEN AYIN SONUNDA SURPRIZ YAPMAYI PLANLIYORUM GIDIP ZIYARET ETMEYI TABI ALIRLA RMI HIC BILMIYORUM SANSIMI DENICEM YINE DE ORADA COK ARKDSAIM VAR ALMAZLARSADA ONLARI ZIYARET EDER DONERIM

Benimkide ustasını güvercinlikde yapcak hava okulunda :/

benim sözlüm şuanda kastamonu gölköyde ama oradan şırnak a gideceği için biraz endişeliyim. 4 ocakta yemin töreni, 19 ocak ta da askeriyenin yeni çıkarmış olduğu kararla direk en yakın havaalanı (ankara-esenboğa'dan ) ile mardine toplu gidilecekmiş. amin şimdiden şafak 152 oldu ama daha çok başındayız böyle saymakla geçmeyecekmiş gibi geliyor şimdiden Amin, Allah herkesin askerini sağ salim kavuştursun

EVLİ OLANLAR için ayrı bir dert ayrı bir zorluk telefon calar yanındaysa kayınvalıden onada verırsın annesı sesını duysun dıye sen daha az duyarsın yemin törenine sen gidemişyorlar diye üzülüyorsun ben benden önce plan yapılıyor diye bas basa kalamıcagım ıcın of of Allah sabır versin herkese ayrılık zor bide arkasından herkesı tek basına ıdare etmeye calısmak daha zor ... umarım gunler boyle hızlı gecer bıttı bıle bu hafta :)

Cok uzuluyorum yemin torenini hayatlarinda bir kez yasayacaklar herkesin ailesi ordayken nasil kiyabiliyolar evlatlarini boynu bukuk birakmaya

Canim kendileri bilir dicek bisey yok evlatlarinin gozu hep onlari aricak 1 kez olucak bisey bu tekrari yok, buna şahit olmak istemiyolarsa dicek bişey yok. Sen mutlaka orda ol, en azindan bi taraftan destegi ol yuzu gulsun askerinin, sende gururlanirsin ailesi yerinede :)

iyi geceler kızlar daha yeni girebildim bugün aşkımla 2 kere konuşabildik gayet rahatmış ama beni özlemiş gel dedi en yakın zmanda ankara yolcusuyum

Bende oyle yapmayi dusunuyorum canim bi gelisme var mi aradi mi seninki

Canim ben idrak edemedim bi dk benimkide golkoyde su an usta birligi siirt toplu gidilcekse yol izni alamiyomuyuz yani ordan hepsini goturcekler mii ??!

ooo sistem o zaman bayağ değişmiş tatlım ya ben dedeniz sayılırım 335 kısa dönemde beklemiştim hiç endişelenme canım çok çabuk ve hızlı geçiyor kısa dönem sen dualarını eminimki esirgemiyorsundur...allah kavuştursun canım...amin....

iyi geceler kızlarrrr

Senin askerdemi ustasını güvercinlikte yapcak acemilikmi:) Acemiliği çok önemsemiyorumda inşallah usta birliğinde çok sıkmazlar :)

benım acemılıkte usta da ankara guvercınlık jandarma yan yana dıye bılıyorum havacılıkla...bugun konusamadık bız ıns yarın konsuruz yarın serbstler mı bılmıyorum bu ayın sonunda onu yerınde zıyaret etmeyı dusunuyorum ama ıcerı alırlar mı benı hıc bı fıkrım yok ama gıdıcem aksılık cıkmazda Allahtan manı gelmezse

Bende oyle yapmayi dusunuyorum canim bi gelisme var mi aradi mi seninki

Bugun aramadi canim cozdum ben mantigini bi gun beni bi gun ailesini ariyor, kardesine sordum cunku beni aramadigi gun onlari aramis oluyo :) yarin sira bende boş gunleri sanirim bikac kez arar umarim.

Canım evliler herkoşulda görüşebiliyor diye biliyorum hatta çok rahat izin alabiliyor sen evlisin galiba:) Bende dedim bi nikah kıyalım diye ama olmadı

Bu toplu gidis sadece mardine mi yol izni yokmu yani simdi

Canım evliler herkoşulda görüşebiliyor diye biliyorum hatta çok rahat izin alabiliyor sen evlisin galiba:) Bende dedim bi nikah kıyalım diye ama olmadı

evet evliyiz biz..ya dayanamıcam alsında 4 ocak yemın torenı ama ben bı surprız yapıp pazar gunu zıyaret etmek istiyorum cok ozledım boyle sarma borek falan gotrmek ıstıyorum kuzucuma

evliyken daha da zor derlerdı de ınanmazdım gercekten aksam oluyor yatıyorsun sabah kalk yanın bos ...banyod aonun parfumlerı dolabın sag tarafı onun her sey dramatık gelıyorgercı esıme sorsan onun dedıgı ohh bende gıdıyorum artık zaten yavas yavas sag tarafa kayıp ıstıla ettıgın dolaba tamamen sahıp olur benım esyalarıda koyarsın bır kenara demıstı

Bu toplu gidis sadece mardine mi yol izni yokmu yani simdi

yani beytüşşebap a gidecekleri için öyle demiş komutanlar mardinden helikopterle götüreceklermiş, bizede ilk başta istanbula gelip oradan mardine gitmek için 2 gün yol izni verirler diye düşünüyorduk ama öyle olmıcakmış baya üzüldüm en azından 2 gün de olsa görücektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…