yani beytüşşebap a gidecekleri için öyle demiş komutanlar mardinden helikopterle götüreceklermiş, bizede ilk başta istanbula gelip oradan mardine gitmek için 2 gün yol izni verirler diye düşünüyorduk ama öyle olmıcakmış baya üzüldüm en azından 2 gün de olsa görücektim
Ben haftaya pazar yanina gitmeyi dusunuyorum gölköye, yemin torenine kadar ailesi gidemicek, diger askerlerin ziyaretcileri gelicek, icten ice ici burkulur bitanemin.
yani beytüşşebap a gidecekleri için öyle demiş komutanlar mardinden helikopterle götüreceklermiş, bizede ilk başta istanbula gelip oradan mardine gitmek için 2 gün yol izni verirler diye düşünüyorduk ama öyle olmıcakmış baya üzüldüm en azından 2 gün de olsa görücektim
Canim ben idrak edemedim bi dk benimkide golkoyde su an usta birligi siirt toplu gidilcekse yol izni alamiyomuyuz yani ordan hepsini goturcekler mii ??!
ne güzel ya, bende inanılmaz istiyorum ama benim ailem sıkıntı. oldukça. o yüzden birşeyde elimden gelmiyor. istanbuldan nasıl kaçarım ki iki günlüğüne kastamonuya göze de alamiyorum. hadi alsam nasıl yaparım. of o yuzden zor bi durumdayım
ooo sistem o zaman bayağ değişmiş tatlım ya ben dedeniz sayılırım 335 kısa dönemde beklemiştim hiç endişelenme canım çok çabuk ve hızlı geçiyor kısa dönem sen dualarını eminimki esirgemiyorsundur...allah kavuştursun canım...amin....
iyi geceler kızlarrrr
konvoylara yapılan saldırılardan sonra daha yeni karar çıktı öyle canımm daha iyi helikoptrle gitmeleri
benim nişanlım mardinden şırnağa konvoyla gitmişti
yalnız burda nasıl gidip geleceklerini falan açık açık yazmayın kızlar herkes okuyor. telefonlarda da dikkatli konuşun.
kesinlikle, haklısın canım. sana birkaç şey danışabilir miyim peki?
tabiikide canım
yardımcı olurum bildiğim şeylerde
teşekkür ederim,
ya şırnak hakkında baya şeyler okudum benim çok moralim bozuldu, şuandada uykum kaçtı aslında.
sizin eşiniz yada erkek arkadaşınız şuan şırnakta mı orası nasıl? yani çatışma vs oluyor mu? kısa dönem gidecek inşaat mühendisi ama ne gibi bir görev verilir yada karakollara yollanır mı o konuda endişelendim
bana mesaj yazan sanamm arkadasim malesef mesaj sayim dolmadigi icin sana cevap yazamiyorum.. benim askim edirne süloglunda.. seninkide ordami=?
tatlım benim nişanlım cizrede bana hiçbirşeyden bahsetmiyor orayla ilgili. telefonda konuşmak yasak diyor. ilk duyduğumda ben de senin gibi çok korktum endişelendim. yedek subay olarak gitti. daha 6.5 ayımız var malesef. ilk başlarda çok üstüne gittim neler olduğunu söyle diye ama sadece rahatım iyi diyor o kadar.
erlere çarşı izni olmadığını biliyorum. bizimkilerde sayılı çıktı zaten.
kısa dönemleri nerede nasıl görevlendiriyorlar bilmiyorum ama nişanlımla konuştuğumda sorarım
birde telefon çekiyormu die sormuştun cevap verdim ama görmedin heralde. bizde vodafone var çok şükür ki güzel çekiyor
Kizlar cok fenayim Ben onsuz ne uyuyabiliyorum ne gulebiliyorum ne de baska bisey. Bana araba kullanmayi o ogretti. Ehliyetimi aldim. Hayirlisiyla bu hafta arabayida aliyorum ama hic hevesim yok hic hic hic. Sifirim. Cocuklugumdan beri en cok istedigim seydi ama o yokken hic istemiyorum. Az once babam pazartesi gidelim dedi.
O kadar yalniz hissettimki birden. Tamam dedim odama geldim. Ama zor geldim aglamadan. Simdi gozlerim kan canagi. Annem geldi yanima. O yok diye istemiyosun biliyorum dedi sarilip aglastik.
cok canim yaniyo onsuz bisey yapmak istemiyorum. Onsuz yemek bile yiyemiyorum. Bayilmak uzereyken biskuviyle gecistiriyorum. Bugun memleketime geldim. Pazartesi okuluma donucem. 2 haftadir gelmiyodum gorenler ne kadar zayifladin diyo. Ya ben onsuz eriyorum tukeniyorum cok cok cok zor
anlıyorum canım, evet görmemişim onu bizimde şuan vodafone da onada turkcell diye söylemişler. peki orada cep telefonu açısından biraz daha rahatlar ama değil mi? birçok kişi öyle söylüyor da, yasak ama en azından tahammül gösteriyorlar denildi doğu olduğu için. çarşı izni evet olmuyormuş zaten gidilecek bir yerde yokmuş. o zaman birlikte şafak sayacağız canım.. bizimde şafak beytüşşebap
Kizlar cok fenayim Ben onsuz ne uyuyabiliyorum ne gulebiliyorum ne de baska bisey. Bana araba kullanmayi o ogretti. Ehliyetimi aldim. Hayirlisiyla bu hafta arabayida aliyorum ama hic hevesim yok hic hic hic. Sifirim. Cocuklugumdan beri en cok istedigim seydi ama o yokken hic istemiyorum. Az once babam pazartesi gidelim dedi.
O kadar yalniz hissettimki birden. Tamam dedim odama geldim. Ama zor geldim aglamadan. Simdi gozlerim kan canagi. Annem geldi yanima. O yok diye istemiyosun biliyorum dedi sarilip aglastik.
cok canim yaniyo onsuz bisey yapmak istemiyorum. Onsuz yemek bile yiyemiyorum. Bayilmak uzereyken biskuviyle gecistiriyorum. Bugun memleketime geldim. Pazartesi okuluma donucem. 2 haftadir gelmiyodum gorenler ne kadar zayifladin diyo. Ya ben onsuz eriyorum tukeniyorum cok cok cok zor
bizede gitmden turkcell alın dediler ama biz almadıkk
bende doğuda moral motivasyon açısından biraz daha tahammül gösterildiğini duydum. bizimki kullanıyor telefon ama mesaiden sonra serbest olduğu için yasak değil onlarda.
ilk gittiğinde sokabilrmi bilmiyorum. riske atmasın derim ben nolur nolmaz. orada ki duruma göre bakar. içerde telefon bulur heralde tezkere alanlardan falan
bende senin gibi hissediyorum ama güçlü olmak zorundayız ki onlar bizde destek alsınlar. öyle düşünmelisin, biliyorum her günün her anının geçtiği insanla ayrı kalmak zor birşey ama buda geçicek daha sonra daha güzel günler bizimle olucak. sadece bunları düşünüp sabır dileyip gün sayıcaz ve sonra zaman geçtiğinde bizde önceki topiclerde yazılanlar gibi ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ yazıp burada sabahlayıp ertesi gün onların yanına koşucazz :) tamamen bunu düşünmeliyiz bence en azından biraz da olsun moral depolayabiliriz
Allah razi olsun su an destege cok ihtiyacim var. Hergun birlikte oldugum canimla gunde 2 dk konusmak bunla yetinmek imkansiz. Cok yalniz hissediyorum. Yalniz ve caresiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?