349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ben haftaya pazar yanina gitmeyi dusunuyorum gölköye, yemin torenine kadar ailesi gidemicek, diger askerlerin ziyaretcileri gelicek, icten ice ici burkulur bitanemin.

Ben haftaya pazar yanina gitmeyi dusunuyorum gölköye, yemin torenine kadar ailesi gidemicek, diger askerlerin ziyaretcileri gelicek, icten ice ici burkulur bitanemin.

ne güzel ya, bende inanılmaz istiyorum ama benim ailem sıkıntı. oldukça. o yüzden birşeyde elimden gelmiyor. istanbuldan nasıl kaçarım ki iki günlüğüne kastamonuya göze de alamiyorum. hadi alsam nasıl yaparım. of o yuzden zor bi durumdayım

konvoylara yapılan saldırılardan sonra daha yeni karar çıktı öyle canımm daha iyi helikoptrle gitmeleri
benim nişanlım mardinden şırnağa konvoyla gitmişti

yalnız burda nasıl gidip geleceklerini falan açık açık yazmayın kızlar herkes okuyor. telefonlarda da dikkatli konuşun.

Canim ben idrak edemedim bi dk benimkide golkoyde su an usta birligi siirt toplu gidilcekse yol izni alamiyomuyuz yani ordan hepsini goturcekler mii ??!

yok canım öyle değil. şimdi bana dediği 4 ocakta yemin töreni var ama 19 ocak a kadar eğitim alacaklar. yani 19 ocakta yola çıkacaklar mardine. ordan da şırnak a . sizinki nasıl bir yol izleyecek siirt için bilemiyorum ona sor istersen bi ama farklı olabilir

Benim icinde cok rahat olmicak tabi, ankaraya 4 saat toplam birliğiyle beraber, sabah 7 bucuk 8 gibi binsem otobuse 12 gibi ordayim. 5 bucuk gibide binip geri gelmeyi planliyorum simdilik. Annem bi bekle bakalim dedi, belki biseyler ayarlariz biri götürür falan dedi, aşkiminda onayini almam lazim once. Bu kendi planim :)

çok teşekkür ederim canım. tabii ki her gece tüm askerler için okuyorum bende. inşallah çok çabuk geçicek iyi gecelerrrr

kesinlikle, haklısın canım. sana birkaç şey danışabilir miyim peki?

tabiikide canım
yardımcı olurum bildiğim şeylerde

teşekkür ederim,
ya şırnak hakkında baya şeyler okudum benim çok moralim bozuldu, şuandada uykum kaçtı aslında.
sizin eşiniz yada erkek arkadaşınız şuan şırnakta mı orası nasıl? yani çatışma vs oluyor mu? kısa dönem gidecek inşaat mühendisi ama ne gibi bir görev verilir yada karakollara yollanır mı o konuda endişelendim

bana mesaj yazan sanamm arkadasim malesef mesaj sayim dolmadigi icin sana cevap yazamiyorum.. benim askim edirne süloglunda.. seninkide ordami=?

tatlım benim nişanlım cizrede bana hiçbirşeyden bahsetmiyor orayla ilgili. telefonda konuşmak yasak diyor. ilk duyduğumda ben de senin gibi çok korktum endişelendim. yedek subay olarak gitti. daha 6.5 ayımız var malesef. ilk başlarda çok üstüne gittim neler olduğunu söyle diye ama sadece rahatım iyi diyor o kadar.
erlere çarşı izni olmadığını biliyorum. bizimkilerde sayılı çıktı zaten.
kısa dönemleri nerede nasıl görevlendiriyorlar bilmiyorum ama nişanlımla konuştuğumda sorarım
birde telefon çekiyormu die sormuştun cevap verdim ama görmedin heralde. bizde vodafone var çok şükür ki güzel çekiyor

Kizlar cok fenayim Ben onsuz ne uyuyabiliyorum ne gulebiliyorum ne de baska bisey. Bana araba kullanmayi o ogretti. Ehliyetimi aldim. Hayirlisiyla bu hafta arabayida aliyorum ama hic hevesim yok hic hic hic. Sifirim. Cocuklugumdan beri en cok istedigim seydi ama o yokken hic istemiyorum. Az once babam pazartesi gidelim dedi.
O kadar yalniz hissettimki birden. Tamam dedim odama geldim. Ama zor geldim aglamadan. Simdi gozlerim kan canagi. Annem geldi yanima. O yok diye istemiyosun biliyorum dedi sarilip aglastik.
cok canim yaniyo onsuz bisey yapmak istemiyorum. Onsuz yemek bile yiyemiyorum. Bayilmak uzereyken biskuviyle gecistiriyorum. Bugun memleketime geldim. Pazartesi okuluma donucem. 2 haftadir gelmiyodum gorenler ne kadar zayifladin diyo. Ya ben onsuz eriyorum tukeniyorum cok cok cok zor

bana mesaj yazan sanamm arkadasim malesef mesaj sayim dolmadigi icin sana cevap yazamiyorum.. benim askim edirne süloglunda.. seninkide ordami=?

aynı durum bendede vardı doldurdum abuk subuk msjlarla...deneme tahtasında canım biz ayrıldık bilmiyorum ama oda aynı söylediğin gibi ilçesine gönderilmiş msjlarını okuyunca olamaz dedim herşey aynı .D daha doğrusu ben ayrıldım o bana ulaşmak için şuan herşeyi yapıyor ama ben cevap vermiyorum malesef eziyet eder durumdayım Allah affetsin

anlıyorum canım, evet görmemişim onu bizimde şuan vodafone da onada turkcell diye söylemişler. peki orada cep telefonu açısından biraz daha rahatlar ama değil mi? birçok kişi öyle söylüyor da, yasak ama en azından tahammül gösteriyorlar denildi doğu olduğu için. çarşı izni evet olmuyormuş zaten gidilecek bir yerde yokmuş. o zaman birlikte şafak sayacağız canım.. bizimde şafak beytüşşebap

bende senin gibi hissediyorum ama güçlü olmak zorundayız ki onlar bizde destek alsınlar. öyle düşünmelisin, biliyorum her günün her anının geçtiği insanla ayrı kalmak zor birşey ama buda geçicek daha sonra daha güzel günler bizimle olucak. sadece bunları düşünüp sabır dileyip gün sayıcaz ve sonra zaman geçtiğinde bizde önceki topiclerde yazılanlar gibi ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ yazıp burada sabahlayıp ertesi gün onların yanına koşucazz :) tamamen bunu düşünmeliyiz bence en azından biraz da olsun moral depolayabiliriz

bizede gitmden turkcell alın dediler ama biz almadıkk
bende doğuda moral motivasyon açısından biraz daha tahammül gösterildiğini duydum. bizimki kullanıyor telefon ama mesaiden sonra serbest olduğu için yasak değil onlarda.
ilk gittiğinde sokabilrmi bilmiyorum. riske atmasın derim ben nolur nolmaz. orada ki duruma göre bakar. içerde telefon bulur heralde tezkere alanlardan falan

Banada yazin ogretti araba kullanmayi, ehliyetimide aldim, benim arabami kullan ben gidince dedi, ama o arabaya binemem ben onsuz. Meyve kurabiye biskuvi yiyorum simdilik. Zaten 47 kiloyum bi 35 olurum gelene kadar :) bu sabah annem zorla corba icirdi, ilk kez disari ciktim gittiginden beri, biraz yurumek istedim, işe yaramadi aglayarak döndüm yine, hep burnumun dibindeydi benim, hep. 3 gün ayri kaldik en fazla.. Nasil biticek nasil gecicek zaman bilmiyorum.

hmm ozaman bizimde vodafonelarımız kalsın. tezkere alanlardan nasıl bulabilir ki işte bugun ben ona postal alırken bi amcayla tanıştım oğlu şırnakta yapıyormuş askerliğini. o usta birliğine girerken telefonunu yanında götürmş sıkıntı olmamış görmezlikten gelmiş komutan. ama evet zaten şşuan ordaki biçok kişi bunu konuşuyorduk nasıl yapsak diye en azından kendileri bilir. bir yolu bulunur elbet çünkü tt net aile kartları falan araştırdım birçoğuna yetişmek olanaksız ya

Allah razi olsun su an destege cok ihtiyacim var. Hergun birlikte oldugum canimla gunde 2 dk konusmak bunla yetinmek imkansiz. Cok yalniz hissediyorum. Yalniz ve caresiz

Allah razi olsun su an destege cok ihtiyacim var. Hergun birlikte oldugum canimla gunde 2 dk konusmak bunla yetinmek imkansiz. Cok yalniz hissediyorum. Yalniz ve caresiz

Elbet biticek bitmek zorunda, o geldiginde herseyin daha guzel olucagini dusun, en azindan bi engel kalkmiş olucak, geleceğinize doğru bi adim atmiş olucaksiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…