349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

acemideyken ankesörlüden konştuk hep şıpp diye bitiyordu kartlarr hemen başa çıkılmaz doğruu
onlar bilirler nasıl yapıcaklarını öğrenirler acemide ona göre hareket eder. yanında götrsün en kötü ihtimal içeri girerken alırlar. ilk başta ceza falan olmaz heralde. ama eski bi telefon götrmek lazım

Bazen cok umutsuzluga kapiliyorum biz bu safagi goremeden erir gideriz diye. Allahim guc ver sabir ver. Sinandigimi dusunuyorum. Bilsem namaza baslicam. Ya cok zor mu bilen arkadaslar yardimci olur musunuz?
Canimm ben bi iyiyim bi kotu cok dengesizim. Biri adini soylese yada askerligiyle ilgili bisey dese bogazim dugumleniyo gozyaslarimi zor tutuyorum

Allah razi olsun su an destege cok ihtiyacim var. Hergun birlikte oldugum canimla gunde 2 dk konusmak bunla yetinmek imkansiz. Cok yalniz hissediyorum. Yalniz ve caresiz

tabiikide sakın üzülme, burada hepimiz aynıyız. kendini yalnız hissetme ben seni çok iyi anlıyorum. böyle böyle günlerimiz geçicek. özlicez ama sevgimiz güçlenicek. geldiklerinde arkadaşımızın dediği gibi geleceğimiz için bir adım atmış olacağız bunu da düşün. hepsi geçicek inşallah sağ salimmm

Elbet biticek bitmek zorunda, o geldiginde herseyin daha guzel olucagini dusun, en azindan bi engel kalkmiş olucak, geleceğinize doğru bi adim atmiş olucaksiniz :)

Evet evet guclu olmaliyim. Derslerime asilip okulu bitirmeliyim soz verdim yapabilirim yapicam zaten yapicam evet guclu olucam

bende öyle düşünüyorum. en olmadı ilk girişte el koyarlar eski bişi alırız sora olmadı bakar çaresine. yada onunla idare ederiz. beni iki gün önce aradığında aldığımız tt kartlar bitmesin diye çaldırıp aratıyordu bende vodafone hattı limitsiz yaptım ev iş telefonları ile, oyle olunca sabit hatları sınırsız arayabiliyorum en azından biraz olsun ona çözüm buldum. ama usta birliğinde nasıl olur bilemiyorum cep telefonu

Gelecegimiz evet zaten tek istegim bu tek hayalim bu sabretmeliyim sinavim bu benim

iyi yapmışsın canımm. bizde geri aranabilen de yoktu zor oldu öyle 1 ay
inşallah ustada rahat rahat konuşursunz. ordada rahat eder. allah kavuştrsun hepimizi

ben kaçıyorum şimdilik. görüşürüz sonraa iyi gecelerr

Evet evet guclu olmaliyim. Derslerime asilip okulu bitirmeliyim soz verdim yapabilirim yapicam zaten yapicam evet guclu olucam

şöyle düşün en azından sana destek veren güzel bir ailen var. baban annen çok anlayışlı insanlarmış. ben annemi kaybettim küçükken, babam desen erkek arkadaşımı kabul etmek istemiyor kıskançlıktan. babamın eşi desen ayrı bir telden çalıyor zaten. vedalaşırken bile sorun çıkardılar. o yüzden kendini yalnız hissetme sana bu kadar destek olan bir ailen var emin ol zaman geçicek bi süre sonra alışıcaz geldiklerinde bizi güçlü görmeliler ki bu süre içinde bizden destek alsınlar. okullarımız bitiip onlara verdiğimiz sözleri tutmalıyız unutma bunu :)

Benimde öyle, o bana antep fistikli cikolata alirdi yanima gelirken hep, markette onu görüp ağlamaya başlıyorum. Bende sanki hic bitmicek hiç gelmicek gibi hissediyorum. Sonra kendime gelemiyorum, dizlerimde derman kalmadi, bide hasta oluyorum burnumun akintisi durmuyo, gözler kirmizi. Kendime inanamiyorum, bu kadar zor olucagini dusunemedim, gecer biter nolucak diyodum, meger o benim bi parçammiş, kolum bacağim gibiymiş gidince anladim. Keşke o sıkıca sarilinca aşkim dur bogulucam demek yerine dahada sıksaymışım.. Bende namazi dusundum, ama inan ayakta durucak halim bile yok kolumu bile kaldiramiyorum artik.

çok teşekkür ederim canımm bilgilerin için. inşallah Allah hepimizi sevdiğine, askerine kavuştursun. iyi geceler görüşürüzz

Allah bin kere razi olsun beni kendime getirdin. Evet ne dogru soyledin ailem destekcim ama simdide sana uzuldum senin benden cok sabira ihtiyacin var canim keske elimden bisey gelse inan kendimi unuttum su an

bende öyle hasta oldum, moral de çok etkiliyor sağlığı. insanın bağışıklığı iyice düşüyor. içinden hiçbirşey gelmiyor her yere baktıkça onu düşünüyorsun onunla ilgili anıların onunla güldüğün şeyler vs vs geliyor aklına. bu akşam aradığında yatakhanede uyumadan önce gözlerini kapattığında sesim kulaklarında çınlamış, sanki konuşuyormuşum gibi gelmiş. bunu söylediğinde benimde boğazım düğümlendi birşey diyemedim. çünkü ağlamamalıyım, ona moral vermeliyim. böyle geçicek bu süreç geldiğinde ellerini hiç bırakmıcaz bunu düşünün kızlar

Bizim hemen toparlanmamiz lazim bi hastaligimiz falan cikicak ben de ayni sekilde sanki gelip gecicek zannediyodum ama hic ilgisi yokmus tokat gibi yedim. Soz verelim birbirimize toparlanalim. En azindan artik yememize dikkat edelim

Allah bin kere razi olsun beni kendime getirdin. Evet ne dogru soyledin ailem destekcim ama simdide sana uzuldum senin benden cok sabira ihtiyacin var canim keske elimden bisey gelse inan kendimi unuttum su an

bizler burada emin ol aynı derdi paylaşmaktan derttaş olucaz. önceki topikte yazan arkadaşlarımız gibi dost olucaz belkide, çünkü dışarıdaki arkadaşlarımıza ne kadar anlatsakta çok anlamıcaklar. burada hepimiz aynı şeyi yaşadığımız için en azından birbirmizi daha iyi anlayabileceğiz. evet aile durumum zor, zaten sözlümde bunu düşünüp duruyor orada o yuzden onada yansıtmak istemiyorum. o yuzden de üzülmemeliyim. en azından o bilmesin. burada anlatıp birbirimize böyle rahatlarız işte artık :)

Ya onada ayri bi sinir oluyorum halimi gorunce guluyolar. Pardonda komik olan ne yani? Gulenlerde hic bir iliskilerinde dikis tutturamamis insanlar. Siz boyle bi sevgiyi aski ruyanizda goremezsiniz ondan aglanacak halinize guluyosunuz demek istiyorum:)

Benimde tek umudum bu canim, herşeyin daha guzel olmasi icin bekliyoruz hep birlikte. Benim sevgilimde bende odunuz boyle duygusal seyler yasamiyoruz pek, yaşasakta anlatamiyoruz :) ilk gun agladim telefonda, ikinci gün neseli konustum biraz, bu seferde hayirdir ne bu keyif dedi :) dengesiz odunum benim. onun nasil oldugunu sormaktan ozledim demeye firsat bulamadan kapatiyoruz zaten o da bunlari hissediyomu bilmiyorum ama ben hic iyi degilim alisamiyorum, bugun kardesini gordum abin evdemi uyuyomu hala ya dedim, bi suratima bakti sonra anladim yine basladim aglamaya. Surekli gozumun onunde, yatiyorum, sanki arkamdan sarilip omzumu opucekmis gibi hissediyorum, donuyorum bakiyorum boş.

Öyle oluyor canım, ama oyuzden iyiki burası var bizler birbimizi tanımasakta en azından bir süremiz birlikte konusarak gecicek, birbirimize moral vererek. davulun sesi dışardan hoş gelir onlarınki o hesap

Ayni durum :) bana gulenlerde annemin arkadaslari, 40 yaslarina gelmisler ortada hala koca yok, en uzun aşklari 2 hafta :) haftasonu erkek avina cikan kadinlar kalkmiş benimle alay ediyorlar :) dayanamadim carptim lafi ben, benim askerim gelir 3 cocuk dogururum sizde daha suslenip koca ararsiniz dedim :) bide bunun ustune aşkim aramasin mi o suratlari gormek zevk verdi resmen.

hiissettmez mi, onlarda bizim kadar özlemiştir. hatta içlerinde bulundukları durum bence daha da sıkıntılı. bizler onların her an resimlerine veya telefondaki son attıkları mesajlara bakabilme şansımız var ama onlar sadece eger cüzdanlarında birer resminiz varsa sadece onlara bakabiliyorlar. o yüzden onlar hem evlerinden yasadıkları yerden uzak hemde bizlerden. emin ol o da çok özlüyordur bu yuzden :) aklına kötü bişi gelmesin

haha çok iyi olmuş o yalnız :):):) aldırış etme sen, bugünlerden sonra dahada çok değer bilincek düşünsene her gün özlemek aslında çok zor bişi beklemek desen keza o da öyle. :) sonunda yaşadığın mutluluğu düşün. ben zor olsada çok üzüldüğümde sadece onu karşıladığım ilk gördüğüm anı düşlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…