349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hahahha ohhh ne iyi etmissin. Ozendim bende 3 tane dogurcam insallah:)

Evet benimde duzenim bozuldu kendime bir gece daha izin verdim pazartesi sabahi bomba gibi baslicam oyle karar verdim

evet aynen böyle :) bende bu hafta tezime odaklanıcam ve okulu bitirmeye çalışıcam. öyle olunca onlar bizim buradaki işlerimizi hallettiğimizi duydukça daha da moral bulacaklardır :)
neyse canım ben çıkıyorum yarın yine yazarım
kendine iyi bak, güçlü ol, dikkat et kendine. görüşmek üzere iyi geceler :)

Sende oyle destegin icin cok tesekkur ederim tekrar cok cok cok

kızlaaaaarrr acemilik izmir narlıdere olan var mıııııı?

Ben varim canimm. Sonunda bulabildim birisini.

Bugun sabah 8.30'da aradi onun telefonuyla uyandim :) Dunku yuzune kapatma faciasindan sonra tekrar konusabilmek o kadar iyi geldi ki.. Ama sadece o konuda rahatladim cunku sesi hic iyi gelmiyordu Bagirmaktan kisilmis kiyamam Daha ikinci geceden nobet tutturmuslar midesi rahatsizlanmis kusmus filan ilgilenecek kimse de yokmus (( Telefonun basinda nasil kotu oldum anlatamam. Daha o halde bana aksamki mac kacta diye soruyor.. Hey allahim :) Burda zaman cok zor geciyor dedi bogazi dugumlendi hissettim ( Neseli konusmaya, moral vermeye calistim ama.. Duslar, tuvaletler surekli kalabalikmis hic rahat degilim dedi. Sabahin 6sindan aksama kadar amacsizca kosturuyolar bizi diye sikayet etti. Ben de teselli ettim, alisacaksin dedim.. Off kizlar ya nasil bitecek bu 5 ay :'(

canım Allah razı olsn ya senin yorumlarnı okudkca icim rahatlıyo negzel bak sevdiceğin yanında ve düğün hazrlğı yapysn bzde böle olucz ins basladı artk bi bkmsz snu gelms artk kndimi herşeydn tesellı payı ckaryrm bnimki usta brliği şanlıurfa kastamuda cok raht oldugunu sölyo ins urfada böle olur Allahm tüm beklynlre sabır versin

151 olmadi mi şafak ben mi yanlis saydim acaba. Ruyamda gordum sevdiceğimi bugün hic kendimde degilim ara artik ara

alla alla bende 152 diye saydım, sevgilim de sabah aradığında 151 değil mi dedi ama kararsız kaldım şimdi, arkadaşlar hangisi acaba? sonuçta bir gün bir gündür. altın niyetinde :):)

Son düzenleme:
Zaman cabuk geçsede hep beraber şuraya koccamaan şafak dogan günes yazip yanlarina koşsaakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…