Ayni durum :) bana gulenlerde annemin arkadaslari, 40 yaslarina gelmisler ortada hala koca yok, en uzun aşklari 2 hafta :) haftasonu erkek avina cikan kadinlar kalkmiş benimle alay ediyorlar :) dayanamadim carptim lafi ben, benim askerim gelir 3 cocuk dogururum sizde daha suslenip koca ararsiniz dedim :) bide bunun ustune aşkim aramasin mi o suratlari gormek zevk verdi resmen.
Hahahha ohhh ne iyi etmissin. Ozendim bende 3 tane dogurcam insallah:)
hadi bendende 3 gelsin :) ya resmen uykum kaçtı uyuyamıyorum
Aynen ve ben gunlerdir uyumuyorum. Ahh yarin sabah askim aricak insallah:) heycanliyim
aynen onlar erken kalktıkları için tabii :) ben, genelde 12 gibi arıyor sabah. aslında uyumaya zorlamam lazım kendimi
Evet benimde duzenim bozuldu kendime bir gece daha izin verdim pazartesi sabahi bomba gibi baslicam oyle karar verdim
evet aynen böyle :) bende bu hafta tezime odaklanıcam ve okulu bitirmeye çalışıcam. öyle olunca onlar bizim buradaki işlerimizi hallettiğimizi duydukça daha da moral bulacaklardır :)
neyse canım ben çıkıyorum yarın yine yazarım
kendine iyi bak, güçlü ol, dikkat et kendine. görüşmek üzere iyi geceler :)
kızlaaaaarrr acemilik izmir narlıdere olan var mıııııı?
canım o konuda evet jhaklısın yaşamayan bilemez bende senin gibi başka arkadaşlarımın sevgilileri,nişanlıları kısa dönem askere gittiğinde aman ya çabuk geçer ne sıkıyorsun ki 15 ay gidenler ne yapsın diyordum askerlik mevzusu benimde başıma gelince dediğin gibi parmak hesabı yapıyordum odamın duvarlarına inanmıcaksınız ama çentik atardım şafak 155 yazardım hatta abuk subuk şeyler yazdıydım şafak 10 kırmızı don-şafak 9 haftaya yokuz şafak 8 haftaya denize gideriz şafak 7 ne cola ne fanta sadece 7 gün şafak altı haftaya kahvaltı böyle şeyler yazardım herkes kafayı sıyırdığımı düşünürdütabi şimdi badana yaptık o ayrı ama geçiyor işte be güzelim öyle yada böye birde askerleriniz çooook güzel bir zamanda askere gitti kışın daha hızlı geçiyor yazın günler uzun olduğu için geçmiyordu zaman ben aşkımı 12 ağustosta yollamıştım askere
tatlım yemin törenine gittiğimde ben çok beğenmiştim nişanlım koğuşlar biraz kalabalık diyordu bazen duş problemi yaşıyorlardı onlar onun dışında çok rahattı birde nişanlım ordan doğubeyazıta geçmişti usta birliğine bana o zamanlar derdi kastamonu-gölköy cennetmişte değerini şimdi anladım demişti...yemin törenine gitmeni tavsiye ederim zaten otobüsle gidersen eğer otogara giidiyor direk otobüs birde yemin törenine giden o kadar çok kişi oluyor ki asker yakınlarından otogardan indiğinde hemen orada gölköye giden minibüsler var canım yemin töreni olduğunda bol bol minibüs kaldırıyorlar askeriyeye canım bilgin olsun dönüş biletinide indiğinde al canım bilgine ...her konuda yardımcı olabilirim he birdeee unutmadan nişanlın ankesörlüden seni çaldırsın o numarayı sen hemen ararsan konuşabilirsin canım geri aranıyor numaralar tabi değişmediyse ki sanmıyorum değişmemiştir...ben akşam 9 gibi falan arıyordum adını soyadını koğuş ve bölük numarasını söylersen hemen çağırıyorlar
alla alla bende 152 diye saydım, sevgilim de sabah aradığında 151 değil mi dedi ama kararsız kaldım şimdi, arkadaşlar hangisi acaba? sonuçta bir gün bir gündür. altın niyetinde :):)
canım ben bu siteden takip ediyorum YedekSubay.tk : 351. Dönem - Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları
hohohoho çok sevindim saat farkıyla hatta 150 yi sürüyormuşuz :):) çok sağol canııım
Zaman cabuk geçsede hep beraber şuraya koccamaan şafak dogan günes yazip yanlarina koşsaakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?