safak 151 :) arkadaslar bence ilk 10 günden sonra bunlar bir rutin haline gelicek ve zaman dahada cabuk gecicek.
kizlar siz su an kac gün karaladiniz? Ben bugün 4.günü cizicem dogrumu? Teslim oldugu günü karalamadim odami karalanacak?
kizlar siz su an kac gün karaladiniz? Ben bugün 4.günü cizicem dogrumu? Teslim oldugu günü karalamadim odami karalanacak?
günaydın kızlarr.. Şafağımız 151 oldu .. bu sabah 8 de aradı aşkım 1 dk 12 saniye konuştuk umarım yine arar kızlar eminim sizde benim gibisinizdr ben beynimi telefonun sesine o kadar yönlendirmişimki bazen gaipten tel sesleri duyuyorum durum vahimsesi kötüydü zaten uyandığında hep huysuz olur uyuyamıyormuş çok horluyormuş koğuştakiler
eczanelerde ses yalıtımlı kulak tıkacı var canım çok işe yarıyor kesinlikle almalı. E.A.R Classic psiz Kulak Tkac bu linkte olan çok güzel
canım alcam ben ama bizimkisi kulağına kaçar diye korkuyobenim aşkım baya pimpiriklidir ama giderken götürcem sağol benim aldığım baya dandik birşeymiş baktım bu daha iyi
ayy kızlar deliriyorum sanırım yavas yavass :)) dun oglen 1 cıvarı aramstı gun boyu bekledm bdaha aramadı..gece tlfnu sarza takıcaktm prız uzagımda saatı 5e kurdum dolunca alıp yanıma gelıcektm ararsa duyayım hemen acayım dye..yattm uyudum saat 5 telefon calıyoo..kardesmle beraber yattgmz ıcın telefonu sarzdan cektgm gıbıı mutfaga kostumm arıyo dye..ahh bı baktım alarmmmben hıc boyle haya kırıklıgı yasadıgıımı hatrlamyrmm..eminm oda cok gulucek bu şapşallıklarıma gelınce :)
ayy kızlar deliriyorum sanırım yavas yavass :)) dun oglen 1 cıvarı aramstı gun boyu bekledm bdaha aramadı..gece tlfnu sarza takıcaktm prız uzagımda saatı 5e kurdum dolunca alıp yanıma gelıcektm ararsa duyayım hemen acayım dye..yattm uyudum saat 5 telefon calıyoo..kardesmle beraber yattgmz ıcın telefonu sarzdan cektgm gıbıı mutfaga kostumm arıyo dye..ahh bı baktım alarmmmben hıc boyle haya kırıklıgı yasadıgıımı hatrlamyrmm..eminm oda cok gulucek bu şapşallıklarıma gelınce :)
arkadaşım moralini bozma vakti olmamıştır bende dün konuştum tekrra arar diyodum bekle bekle aramadı . tabii insanın aklına çok şey geliyor ama onlar bizim gii değil ki istedikleri an arayabilsinler.. işi varmış arayamamıstır vakit olmamıştır ben de bugün 1 dk konuştum dedii bana merak etme vaktim olduğunda seni ararım ben iiyiyim dedii.. moral bozukluğuna HAYIRR.
Haklısın canım ama ben sadece gittiği gün konuşabildim o kadarcık, sonra hiç aramadı
o yüzden merak ediyorum:26:
arkadaşlar günaydın
sabah aradı benimki..ateşlenmiş gece şimdi iyimiş...çok üzüldüm çook
kısa dönemleri operasyonlara vermezler değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?