349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

safak 151 :) arkadaslar bence ilk 10 günden sonra bunlar bir rutin haline gelicek ve zaman dahada cabuk gecicek.

bence şimdi değil de asıl olay usta birliklerinde belli olcak.kıbrısa cıktı benimki doğru düzgün birlik adresi bile vermemişler.ktbk k.lığı kıbrıs yazmıslar.nette kimi diyor ki girnede kalır karargahta kimi diyor bölüklere dagıtımı olur ihtiyaca göre.doğru düzgün adresini bilseydik nereye düseceğini orasının nasıl olacağını araştırırdık.ya da ilk zamanlar arayamazsa biz birliğini arayabilirdik.su hale bak ya.belirsizliklerden nefret etmeme ragmen gelio beni buluo bu belirsizlikler.

kızlar bi kaç yazı okudum hasta oldum vs. tipinde. herşeyin azı zararsa fazlası da zarar. ne var ki gittiler ve gitttikleri gibi geri dönecekler. sakın ama sakın ağlama davranışını başkalarının yanında yapmayın. ağlayın rahatlar insan ama kimse ilmesin bir ALLAH bir de siz bilin yeter. sakin olun geleceği günü düşünün aklınıza olumsuz düşünceleri sokmayın. dönüp bir maziye bakın ne kadar zaman geçmiş hesabını veremiyoruz nasıl geçmiş diyoruz emin olun bi gün gelecek gittiiği gün dün gibi gelecek ve sevdiklerimiz gelmiş olacak.. Sadece ALLAH a bol bol dua edelim yapacağımız işlerimizi yapalım sapasağlam dimdik ayakta durarak ASKERLERİMİZİ bekleyelim ....ALLAH ım tez zamanda kavuştursun bütün sevenleri....

günaydın kızlarr.. Şafağımız 151 oldu .. bu sabah 8 de aradı aşkım 1 dk 12 saniye konuştuk umarım yine arar kızlar eminim sizde benim gibisinizdr ben beynimi telefonun sesine o kadar yönlendirmişimki bazen gaipten tel sesleri duyuyorum durum vahim sesi kötüydü zaten uyandığında hep huysuz olur uyuyamıyormuş çok horluyormuş koğuştakiler

eczanelerde ses yalıtımlı kulak tıkacı var canım çok işe yarıyor kesinlikle almalı. E.A.R Classic psiz Kulak Tkac bu linkte olan çok güzel

eczanelerde ses yalıtımlı kulak tıkacı var canım çok işe yarıyor kesinlikle almalı. E.A.R Classic psiz Kulak Tkac bu linkte olan çok güzel

canım alcam ben ama bizimkisi kulağına kaçar diye korkuyo benim aşkım baya pimpiriklidir ama giderken götürcem sağol benim aldığım baya dandik birşeymiş baktım bu daha iyi

canım alcam ben ama bizimkisi kulağına kaçar diye korkuyo benim aşkım baya pimpiriklidir ama giderken götürcem sağol benim aldığım baya dandik birşeymiş baktım bu daha iyi

bende çok pimpirikliyimm inan bu kulağa kaçmıyor yumuşak ve çok rahat. 1 kullanımlık yazdığına bakma. bende 1 hafta önce aldım. hala kullanıyorum. 7,5 tl fiyatı da iyi

sabah sabah annemle tartıştık böyle zamanlarda o hemen arar düzeltirdi durumu
bu sefer gerçekten canım fazla sıkıldı ama o bilmicek :26:

ayy kızlar deliriyorum sanırım yavas yavass :)) dun oglen 1 cıvarı aramstı gun boyu bekledm bdaha aramadı..gece tlfnu sarza takıcaktm prız uzagımda saatı 5e kurdum dolunca alıp yanıma gelıcektm ararsa duyayım hemen acayım dye..yattm uyudum saat 5 telefon calıyoo..kardesmle beraber yattgmz ıcın telefonu sarzdan cektgm gıbıı mutfaga kostumm arıyo dye..ahh bı baktım alarmmm ben hıc boyle haya kırıklıgı yasadıgıımı hatrlamyrmm..eminm oda cok gulucek bu şapşallıklarıma gelınce :)

ayyy senin yerinde olmak istemezdim

arkadaşım moralini bozma vakti olmamıştır bende dün konuştum tekrra arar diyodum bekle bekle aramadı . tabii insanın aklına çok şey geliyor ama onlar bizim gii değil ki istedikleri an arayabilsinler.. işi varmış arayamamıstır vakit olmamıştır ben de bugün 1 dk konuştum dedii bana merak etme vaktim olduğunda seni ararım ben iiyiyim dedii.. moral bozukluğuna HAYIRR.

Günaydın Kızlar Musmutlu günler dilerim:) İnşallah sevdiceklerimizle bol bol görüşürüz:)

Canım yaa:)) Bende alarmı koymuştum :) Telefon sesiyle aynıydı alarm sesi :) dedim şimdi o arıor diye heycanlanırım değiştirim bu müziği :)

Haklısın canım ama ben sadece gittiği gün konuşabildim o kadarcık, sonra hiç aramadı
o yüzden merak ediyorum:26:

arkadaşlar günaydın
sabah aradı benimki..ateşlenmiş gece şimdi iyimiş...çok üzüldüm çook
kısa dönemleri operasyonlara vermezler değil mi ?

Haklısın canım ama ben sadece gittiği gün konuşabildim o kadarcık, sonra hiç aramadı
o yüzden merak ediyorum:26:

o zaman telefon az olabilir. sıra çok tur konuşmadan süre bitiyor olabilir ..askerin nerde arkadaşım. aklına güzel şeyler getir emii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…