349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

o zaman telefon az olabilir. sıra çok tur konuşmadan süre bitiyor olabilir ..askerin nerde arkadaşım. aklına güzel şeyler getir emii...

Hatay İskenderun'da canım, zaten en çok da o yüzden merak ediyorum:26:
Bugün arar inşallah yoksa abisini falan arayıp sorucam onları arayıp aramadığını,
başka türlü içim rahat etmicem

arkadaşlar günaydın
sabah aradı benimki..ateşlenmiş gece şimdi iyimiş...çok üzüldüm çook
kısa dönemleri operasyonlara vermezler değil mi ?

Günaydın canım çok geçmiş olsunn inşallah hemen atlatır
Kısa dönemlere operasyon verilmediğini duymuştum ama emin de
değilim tecrübeli arkadaşlar bilirler en iyi

Hatay İskenderun'da canım, zaten en çok da o yüzden merak ediyorum:26:
Bugün arar inşallah yoksa abisini falan arayıp sorucam onları arayıp aramadığını,
başka türlü içim rahat etmicem

inşALLAH arkadaşım.Arayamamıştır mutlaka içini rahatlatacak işe söyleyecektir konuşunca. olmazsa ararsın abisini için rhat edecekse...

benim erkek arkadaşım da aradı, bugün yemek postasındalarmış. 22 kişi yani tüm koğuş bugün kahvaltı ve tüm yemekleri hazırlayıp dağıtmak ve bulaşık yıkamakla görevlilermiş :) içerde bulaşıklarla haşır neşir olmaktan zamanın nasıl geçtiğini anlamamış :):) aman en azından böyle geçsinde vakitleri nöbet, eğitim, görevdi derken zaman çabuk geçsin onlara, onlar için daha zor sonuçta kapalı bi yerde olmak

Merhaba arkadaşlar inşallah arıyamıyan askerimiz gün içerisinde hatta hemen arasınlar dularımız onlarla Allahım yardımcıları olsun dişçiden geliyorum acayip bir acı sızı içerisindeyim Sabah aradı askerim çok soğukmuş çok zor durumdalar arkadaşlar eminim fırsat bulamıyorlar hafta sonu rahatlar demeyin eğitimleri görevleri hala yoğun şekilde

Canım yaa:)) Bende alarmı koymuştum :) Telefon sesiyle aynıydı alarm sesi :) dedim şimdi o arıor diye heycanlanırım değiştirim bu müziği :)

nolucak bu halımız boylee..telefon koynmda uyuyorm artk o derece bozdum kafayı

Geçmiş olsun canım ya, evet çok soğuk Allah hepsinin yardımcısı olsun bu karda, soğukta dışarda eğitim altındalar

canım şimdi amasya sonra ağrı 12.mekanize piyade lojistik te bakımcı olarak kısa dönem çıktı..
kısa dönemleri operasyona vermiyorlar diye biliyorum da ?

valla canım bizimde önce kastamonu sonra şırnak, bizde öyle biliyoruz kısa dönemleri geride tutuyorlarmış. yazıcı yada işte yatakhane pasta nöbeti yada asker getir götür gibi nöbetleri oluyormuş. ama tabii bilemiyoruz, dua etmekten başka birşey gelmiyor elden Allah'ım sağsalim gelsinler bir an önce

canım cok yogunlarmış yemin töreni için başlamışlar ble..sakın üzülme bende ablası ile konustum o söledi ..eniştesi sabah görmeye gitmiş

Saol canım Yoğun olabileceklerini tahmin ediyo insan ama yine de beklentiye giriyo
bi fırsat olur da arar 1 dakikacık diye

İnsallah canim insallah telefonla butunlestim boynuma asicam en son :))

Ben 4-5 senedir bi kerecik bile telefonun sesini açık bırakmamıştım, şimdi sinemada bile açık Dün
kafa dağıtmak için sinemaya gittim, tel çaldı resmen uçtum kapıyaa. Teli bi açtım ki sevgili aveaya
Söve söve bi hal oldum

inşALLAH arkadaşım.Arayamamıştır mutlaka içini rahatlatacak işe söyleyecektir konuşunca. olmazsa ararsın abisini için rhat edecekse...
Biraz rahatladım burda konuşunca en azından yoğun olduğunu öğrendim yaa

İlk günler nasıl geçti anlamadım pek stresli değildim, dişimin ağrısından düşünmeye fırsat
olmuyodu açıkçası ama şimdi stresim ağrımı bile bastırdı:18:

gecmiş olsun canım....günde 1 kere konusayım razıyım ben..bir de usta birliğinden cok korkuorm ben benimkinin

Geçmiş olsun canım ya, evet çok soğuk Allah hepsinin yardımcısı olsun bu karda, soğukta dışarda eğitim altındalar

Amin canım içtimada dışardalar eğitimde dışardalar biri bir hata yapsın sil baştan alıyorlarmış Allahım sabırlar versin askerleriniz aradığında moral verin ağlamayın kızlar benim gibi sulugöz biri tutuyor inanın gözyaşlarını sesimizden çok etkileniyorlar çünkü farkedince bıraktım bende

canım şimdi amasya sonra ağrı 12.mekanize piyade lojistik te bakımcı olarak kısa dönem çıktı..
kısa dönemleri operasyona vermiyorlar diye biliyorum da ?

Vermiyorlardır canım genelde operasyonlara bordo bereliler yada uzmanlar gidiyor diye biliyorum daha eğitimleri tam olmuyorki kısa dönemlerin çıkarsınlar operasyona Allahım korusun askerlerimizi inşallah dua edelim bol bol

ben de öyle biliyorum canım bakımcı çıktı sınıfı yazıcı revirde vs yapıyoırlarmış iç.erde tutuyorlarmış kısa dönemleri...er olarak çıktılar komandoları veriyorlar genelde...izin kullanıcak mı peki senin sevgilin ya da nişanlın?

Merhaba tatlım geçmiş olsunn Diş ağrısı çok kötü yaa dikkat et,ben de 20lik dişler çıkarıyorum
öldürüyo resmen:26: Offf hala bekliyorum hala arayamadı benimki Eminim zor şartlardadılar
fırsat olmuyodur ama beklenti işte:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…