o zaman telefon az olabilir. sıra çok tur konuşmadan süre bitiyor olabilir ..askerin nerde arkadaşım. aklına güzel şeyler getir emii...
safak 151 :) arkadaslar bence ilk 10 günden sonra bunlar bir rutin haline gelicek ve zaman dahada cabuk gecicek.
arkadaşlar günaydın
sabah aradı benimki..ateşlenmiş gece şimdi iyimiş...çok üzüldüm çook
kısa dönemleri operasyonlara vermezler değil mi ?
Haklısın canım ama ben sadece gittiği gün konuşabildim o kadarcık, sonra hiç aramadı
o yüzden merak ediyorum:26:
Benimkide en son perşembe aradi 2 gun oldu haber yokk
Ben de aynı durumdayım tatlımİnşallah bugün arayabilirler
Hatay İskenderun'da canım, zaten en çok da o yüzden merak ediyorum:26:
Bugün arar inşallah yoksa abisini falan arayıp sorucam onları arayıp aramadığını,
başka türlü içim rahat etmicem
geçmiş olsun canım nerede yapıyor ki?
Merhaba arkadaşlar inşallah arıyamıyan askerimiz gün içerisinde hatta hemen arasınlar dularımız onlarla Allahım yardımcıları olsun dişçiden geliyorum acayip bir acı sızı içerisindeyimSabah aradı askerim çok soğukmuş çok zor durumdalar arkadaşlar eminim fırsat bulamıyorlar hafta sonu rahatlar demeyin eğitimleri görevleri hala yoğun şekilde
canım şimdi amasya sonra ağrı 12.mekanize piyade lojistik te bakımcı olarak kısa dönem çıktı..
kısa dönemleri operasyona vermiyorlar diye biliyorum da ?
canım cok yogunlarmış yemin töreni için başlamışlar ble..sakın üzülme bende ablası ile konustum o söledi ..eniştesi sabah görmeye gitmiş
İnsallah canim insallah telefonla butunlestim boynuma asicam en son :))
Biraz rahatladım burda konuşunca en azından yoğun olduğunu öğrendim yaainşALLAH arkadaşım.Arayamamıştır mutlaka içini rahatlatacak işe söyleyecektir konuşunca. olmazsa ararsın abisini için rhat edecekse...
Merhaba arkadaşlar inşallah arıyamıyan askerimiz gün içerisinde hatta hemen arasınlar dularımız onlarla Allahım yardımcıları olsun dişçiden geliyorum acayip bir acı sızı içerisindeyimSabah aradı askerim çok soğukmuş çok zor durumdalar arkadaşlar eminim fırsat bulamıyorlar hafta sonu rahatlar demeyin eğitimleri görevleri hala yoğun şekilde
Geçmiş olsun canım ya, evet çok soğuk Allah hepsinin yardımcısı olsunbu karda, soğukta dışarda eğitim altındalar
canım şimdi amasya sonra ağrı 12.mekanize piyade lojistik te bakımcı olarak kısa dönem çıktı..
kısa dönemleri operasyona vermiyorlar diye biliyorum da ?
valla canım bizimde önce kastamonu sonra şırnak, bizde öyle biliyoruz kısa dönemleri geride tutuyorlarmış. yazıcı yada işte yatakhane pasta nöbeti yada asker getir götür gibi nöbetleri oluyormuş. ama tabii bilemiyoruz, dua etmekten başka birşey gelmiyor elden Allah'ım sağsalim gelsinler bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?