Amin canım içtimada dışardalar eğitimde dışardalar biri bir hata yapsın sil baştan alıyorlarmış Allahım sabırlar versin askerleriniz aradığında moral verin ağlamayın kızlar benim gibi sulugöz biri tutuyor inanın gözyaşlarını sesimizden çok etkileniyorlar çünkü farkedince bıraktım bende
canım şimdi amasya sonra ağrı 12.mekanize piyade lojistik te bakımcı olarak kısa dönem çıktı..
kısa dönemleri operasyona vermiyorlar diye biliyorum da ?
gecmiş olsun canım....günde 1 kere konusayım razıyım ben..bir de usta birliğinden cok korkuorm ben benimkinin
ben de öyle biliyorum canım bakımcı çıktı sınıfı yazıcı revirde vs yapıyoırlarmış iç.erde tutuyorlarmış kısa dönemleri...er olarak çıktılar komandoları veriyorlar genelde...izin kullanıcak mı peki senin sevgilin ya da nişanlın?
valla canım benim erkek arkadaşımda görev yazmıyor. inşaat muhendisi kendisi, şuan oraya çağırdıkları birçok kişi mühendismiş makine, elektrik o yüzden bir bina yapımı olabilir diye düşündük. ama yinede kısa dönem oldukları ve kış dönemi olduğu için dediğin gibi içerde olabilirler ki inşallah öyle olur. alaydan çıkmazlar, yazıcı vs. gibi görevler olsun inşallah rahat edelim. yok canım izin kullanmayacak hemen yapıp gelsin istiyoruz, diğer türlü tekrar vedalaşması çok zor olur gelsin bi daha gitmesin yanımızdan inşallah
Saol canımYoğun olabileceklerini tahmin ediyo insan ama yine de beklentiye giriyo
bi fırsat olur da arar 1 dakikacık diye
Ben 4-5 senedir bi kerecik bile telefonun sesini açık bırakmamıştım, şimdi sinemada bile açıkDün
kafa dağıtmak için sinemaya gittim, tel çaldı resmen uçtum kapıyaa. Teli bi açtım ki sevgili aveaya
Söve söve bi hal oldum
Bende öyle, telefonumun sesini hic acmazdim, zil sesini bile unutmuşum evdeki her telefona koşuyorum :)) arayanlara bagiriyorum aramayin ya diye.. Ama sevdicekten halaaaaa sess yokk.
az önce sevgilim aradı eğitimden çıkmışlar yemek yemişler hemen sıraya koşmuş
evlilere 3 kere arama izni varmışş
sen nişanlıyım deseydin ya dedimolmuyo aşkım sadece evlilere geçerli dedi
artık ağlamadan daha rahat konuşuyorum 5 ay evden çıkma diyo
hıı tamam dedim akıllı ol efendi ol lann diyobizim aramızda öyle bi şaka vardı ayyy çok özledimmmm
günlük yazıomuş hergün seni anlatıyorum yazıp duruyorum dedikurban olurum kiiii
benim ki izin kullanıcak 5 gün ,KTM lerde olsun istemiyor direk istanbuldan ağrı ya gidecek...
Allah korusun askerlerimizi sağ salim getirsinlker bizlere de sabır versinler....
Bende öyle, telefonumun sesini hic acmazdim, zil sesini bile unutmuşum evdeki her telefona koşuyorum :)) arayanlara bagiriyorum aramayin ya diye.. Ama sevdicekten halaaaaa sess yokk.
evlilere 3 kere arama izni varmışş
Kısa donemler operasyona cıkmıyor.
Jandarmanın ıcınde gorevlendırılıyor.Nobet tutuyorlar ama.
canım şimdi amasya sonra ağrı 12.mekanize piyade lojistik te bakımcı olarak kısa dönem çıktı..
kısa dönemleri operasyona vermiyorlar diye biliyorum da ?
Haklısın canım ama ben sadece gittiği gün konuşabildim o kadarcık, sonra hiç aramadı
o yüzden merak ediyorum:26:
ya aslında evet çok zor ktm lerdeki koşullar. ama orada 1 hafta 10 gün kaybedebiliyorlar en azından bence o daha iyi en azından güvenli yer, hem de şafaktan yiyior, izin kullanınca gelişi 6 ayı buluyor o yüzden canım.
koşullar çok kötüymüş canım ,5 gün farkedicek gelceği güne..yışlbaşında burda olsun istedi hem...
canım seninki nereye gittiki gittiği günden beri aramıyor?
Benim bebisimde adam ol efendi ol lan derdiiay olsada azarlasa kiskansa
Hayatımda ilk defa böyle bişey duyuyorum.
Böyle bişey olsa o alayda isyan çıkar canım.Bir ihtimal kendi aralarında oyle olsun demişlerdir hani evliler arasınlar colugu cocugu olan gibilerinden.
Yoksa evliler 3 defa ara senin nişanlın yok sıra gelırse gibi bir durum söz konusu olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?