349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok doğru bende elimden geldiğince destek verip gülmeye çalışıyorum. oda sesimi duydukça keyifleniyor çünkü böylesi emin olun daha iyi ona hiç yansıtmayın. hepsi gelip geçicek zor bir süreç ama herşey güzel olacak unutmayınnnn

canım şimdi amasya sonra ağrı 12.mekanize piyade lojistik te bakımcı olarak kısa dönem çıktı..
kısa dönemleri operasyona vermiyorlar diye biliyorum da ?

Kısa donemler operasyona cıkmıyor.
Jandarmanın ıcınde gorevlendırılıyor.Nobet tutuyorlar ama.

gecmiş olsun canım....günde 1 kere konusayım razıyım ben..bir de usta birliğinden cok korkuorm ben benimkinin

Sağol canım benim dua et bol bol Allahın izniyle sağsalim yapıp gelicekler alışma sürecindeler onlarda sancılı dönemlerimiz Allahın izniyle usta birlikte daha rahat telefon açıcaklar daha rahat yapıcaklar görevlerini şuanda eğitimler yemine hazırlık ve ilk olduğu için zorlanma ilk bir işe girerken bile nasıl zorlanıyoruz hasret ayrılık çok zor ama dua edip sabır istiycez insan o bir dakikalık sesi için neler verebilirmiş

kesinlikle ağlamamak gerek konuşurken tutun kendinizi kızlar fazla konuşulmuyor zaten sonra kapatınca ağlarsınız onlar bilmesin ağladığımızı. moral verelim gülelim telde güldürelim onları da....

az önce sevgilim aradı eğitimden çıkmışlar yemek yemişler hemen sıraya koşmuş
evlilere 3 kere arama izni varmışş
sen nişanlıyım deseydin ya dedim olmuyo aşkım sadece evlilere geçerli dedi
artık ağlamadan daha rahat konuşuyorum 5 ay evden çıkma diyo
hıı tamam dedim akıllı ol efendi ol lann diyo bizim aramızda öyle bi şaka vardı ayyy çok özledimmmm
günlük yazıomuş hergün seni anlatıyorum yazıp duruyorum dedi kurban olurum kiiii

valla canım benim erkek arkadaşımda görev yazmıyor. inşaat muhendisi kendisi, şuan oraya çağırdıkları birçok kişi mühendismiş makine, elektrik o yüzden bir bina yapımı olabilir diye düşündük. ama yinede kısa dönem oldukları ve kış dönemi olduğu için dediğin gibi içerde olabilirler ki inşallah öyle olur. alaydan çıkmazlar, yazıcı vs. gibi görevler olsun inşallah rahat edelim. yok canım izin kullanmayacak hemen yapıp gelsin istiyoruz, diğer türlü tekrar vedalaşması çok zor olur gelsin bi daha gitmesin yanımızdan inşallah

benim ki izin kullanıcak 5 gün ,KTM lerde olsun istemiyor direk istanbuldan ağrı ya gidecek...
Allah korusun askerlerimizi sağ salim getirsinlker bizlere de sabır versinler....

Benim bebisimde adam ol efendi ol lan derdii ay olsada azarlasa kiskansa

benim ki izin kullanıcak 5 gün ,KTM lerde olsun istemiyor direk istanbuldan ağrı ya gidecek...
Allah korusun askerlerimizi sağ salim getirsinlker bizlere de sabır versinler....

ya aslında evet çok zor ktm lerdeki koşullar. ama orada 1 hafta 10 gün kaybedebiliyorlar en azından bence o daha iyi en azından güvenli yer, hem de şafaktan yiyior, izin kullanınca gelişi 6 ayı buluyor o yüzden canım.

evlilere 3 kere arama izni varmışş

Hayatımda ilk defa böyle bişey duyuyorum.
Böyle bişey olsa o alayda isyan çıkar canım.Bir ihtimal kendi aralarında oyle olsun demişlerdir hani evliler arasınlar colugu cocugu olan gibilerinden.
Yoksa evliler 3 defa ara senin nişanlın yok sıra gelırse gibi bir durum söz konusu olamaz.

koşullar çok kötüymüş canım ,5 gün farkedicek gelceği güne..yışlbaşında burda olsun istedi hem...

Benim bebisimde adam ol efendi ol lan derdii ay olsada azarlasa kiskansa

ayyy aynen canım sabah ev telefonu çaldı 8de kalkmıştım ki 0274 gördüm nasıl başardımsa numarayı babamda yanımda ne cesaretse aşkım
diye açtım teli xxx abiyi aramıştım ama diyince hayal kırıklığına uğradım
babamda tip tip baktı
bide efendi bi çocuk bulmuş onla beni görüştürcekmiş pazartesi en azından bakarsın anlaşırsanız düşünürüz diyo :18:
ben bunu merti'me nasıl söylerim hiç bilmiyorumm

canım zaten sadece onların orda geçerliymiş yani öyle bi hak tanınmıyodur tabi de :)
ne güzel yinede anlayışlılar demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…