349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

cnm benimki kıbrısa gidio ya orda iletişim cok zormus millet aylarca aramamıs

Nöbet dediğiniz peki tehlikeli değil dimi? of biliyorm saçma bi soru oldu sanırım ama insanın elinde değil

Yani nerede olduguna bağlı.Doguda tehlıke var malesef.İlçedeyse gece kule nobetı tutar ya da şanslıysa birliğin jandarmanın içinde bıryerde nobet tutar.
Yapacak bişey yok.347 lerden benim ve diger bır arkadasım askeri Eylül ayında bıngoldekı saldırıdan kurtuldu sağ sağlim şükürler olsun.
İnsan sürekli tetikte oluyor.Bizimde şansımız buymuş,askerlerimizi doğuya göndermekmiş diyoruz.Öyle yada boyle 5.ayımıza giriyoruz.Safagımızı 1 aya ındırıyoruz.
İnşallah sizde bu gunlerı gorursunuz.

benim ki izin kullanıcak 5 gün ,KTM lerde olsun istemiyor direk istanbuldan ağrı ya gidecek...
Allah korusun askerlerimizi sağ salim getirsinlker bizlere de sabır versinler....

Kendi kafasına göre gidemez ki teslim olmaya doguda.Ktm ye katılmazsa ceza veriliyor.Yani doguya kendi başına birliğe teslim olamazsın.Başına Agrıda bişey gelse asker kimliğiyle askeri mahkemede çok başı ağrır.

Kizlar hala aramadi ama cok sukur adet oldum artik patlicaktim. Durumum cok kotuydu. Hayatimda ilk defa adetim 5 gun gecikti. Hic sasmazdi. E tabi stres uzuntu vs. Ama cok sukur oldum az once ve bir ohh dedim. Cok darlatmisti beni karnim sismisti ve psikolojik olarakta hep zorlamistir e bide gecikince iyice bi manyak oldum:) ama simdi daha bi hafiflemis hissediyorum kendimi. Ha bu arada civanpercemi hayit tohumu karisimindan falan bi bitki cayi ictim. Ayni derdi olan arkadaslara yardimci olur belki

cnm benimki kıbrısa gidio ya orda iletişim cok zormus millet aylarca aramamıs

Canım bunu bilmiyordum ama içini ferah tut inşallah arıycaktır onunda bir yolu vardır belki arıyabilmenin merak etmekten çok kötü birşey yok biliyorum Allahım inşallah bir yolu vardırda haber alabilir herkes

Gözünaydın canım=) İnşallah arar bide daha çok rahatlarsın =)

Sesine kurban sevdigim aradı içtimadan gelmişler bugün daha eğitimleri yokmuş serbestlermiş 5e kadar sonra yine içtima yemek sonra yine serbest olcaz inşallah dedi inşallah öyle olur herkesin askeride yarın esas eğitimler ağırlıklı olarak başlıycakmış bizde

Kızlar aşkuşum aradı konuştuk bişeyler anlattı.Arkadaşının nişanlısı birliği aramış eğitimdeymişler..Açan askerde kızla muhabbet etmeye başlamış okuyomusun bilmemne falan filan... yazmış resmen kıza:S Şikayet etmişler... Benimki diyo sakın arama bulur o askeri katil olurum dio :18: Dikkat edin sizde sonuçda afedersiniz ama çarşıda bile görüyoruz abaza çok :S :44:

Canım bunu bilmiyordum ama içini ferah tut inşallah arıycaktır onunda bir yolu vardır belki arıyabilmenin merak etmekten çok kötü birşey yok biliyorum Allahım inşallah bir yolu vardırda haber alabilir herkes

Canım aradı peki duyabildinmi askerinin sesini

canım benim askerim su an manisada konusuorz hergün.ben kıbrıstan cok korkuyorum..aşırı korkuyorum hem de(( arayamaz görüşemeyiz 2 3 ay diye ölürüm ben arayamazsa o süre zarfında

canım benim askerim su an manisada konusuorz hergün.ben kıbrıstan cok korkuyorum..aşırı korkuyorum hem de(( arayamaz görüşemeyiz 2 3 ay diye ölürüm ben arayamazsa o süre zarfında

Biliyorum manisada olduğunu tatlım en son bugün konuşamadığından sordum inşallah ordada arıycaktır canım herkesin öylemi oluyormuş bir yolu yokmuymuş bunun

Biliyorum manisada olduğunu tatlım en son bugün konuşamadığından sordum inşallah ordada arıycaktır canım herkesin öylemi oluyormuş bir yolu yokmuymuş bunun

Yooo yoo benim arkadaşımın abisi ki Kıbrıs'ta yaptı hergün arıyordu üzmeyin kendinizi 460 günden 156 lara inen askerler asker sevgilileri var

bugün bütün ailesi ziyarete gitmiş ablasının cebinden aradı.konustuk o da dedi inanma nette gördüklerine boşuna.öyle şey olmaz dedi.manisada rahatı cok cok iyi.kıbrıs korkutuyor en cok beni işte okuduklarımdan dolayı
Yooo yoo benim arkadaşımın abisi ki Kıbrıs'ta yaptı hergün arıyordu üzmeyin kendinizi 460 günden 156 lara inen askerler asker sevgilileri var
inşallah canım nette nele yazıyo kıbrıs için bir görsen anlarsın halimi

Aşkim aramadi hala ya deli olucam artik icim daraldi patlamak uzereyim boş gozlerle bakiyorum, o cok seviyo diye aşure yemiyorum nasilda canim cekiyoo ara artiikkk araa sabrim kalmadi gormeden gunum gecmezken 1 dk sesini duymak butun gunumu kurtarir durumda simdii.

canım benim yaa bazı yerlerde eğitim cok zormus doğuya gönderen yerlerde özellikle ondan arayamıyordur ya da sıra vardır.eminim arayacaktır bos zamanında.istiyorsan sen ara.

canım benim yaa bazı yerlerde eğitim cok zormus doğuya gönderen yerlerde özellikle ondan arayamıyordur ya da sıra vardır.eminim arayacaktır bos zamanında.istiyorsan sen ara.

Ankesorluler geri aranmiyo orda sanirim cunku caliyo caliyo tık yok, 15-20 kez denedim 2 gundur deniyorum. Benimki doguya gidiyo evet annesini ariyo ama hergun, tabiki oncelik ailesi olsun ama 1 dk cik ya :)

Kızlar Allah hepimize sabır askerlerimize sabır ve kuvvet versin aradıklarında moralsiz konuşmayalım çünkü bizim burda ailemiz arkadaslarımız var onlar tekler

Ankesorluler geri aranmiyo orda sanirim cunku caliyo caliyo tık yok, 15-20 kez denedim 2 gundur deniyorum. Benimki doguya gidiyo evet annesini ariyo ama hergun, tabiki oncelik ailesi olsun ama 1 dk cik ya :)

canım o kdrcık zamnı vardır demek ki millet sıralarda aglıyormus arayamadıkları için inşallah seni de arar canım

Tam yarim saat konustuk. Ne var ne yok herseyi konustuk. Babasi goruse gitmis bugun onun telefonuyla konustuk. Ohh bugun benim en guzel gunum. Butun dertlerim halloluyo. Yarabbim cok sukur.
Sesi cok iyi geldi. Cok cok iyiymis. Allahim sana sukurler olsun. Hepiniz guzel haberlerini alirsiniz insallah kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…