Sağol canım benim dua et bol bol Allahın izniyle sağsalim yapıp gelicekler alışma sürecindeler onlarda sancılı dönemlerimiz Allahın izniyle usta birlikte daha rahat telefon açıcaklar daha rahat yapıcaklar görevlerini şuanda eğitimler yemine hazırlık ve ilk olduğu için zorlanma ilk bir işe girerken bile nasıl zorlanıyoruz hasret ayrılık çok zor ama dua edip sabır istiycezinsan o bir dakikalık sesi için neler verebilirmiş
Nöbet dediğiniz peki tehlikeli değil dimi?of biliyorm saçma bi soru oldu sanırım ama insanın elinde değil
benim ki izin kullanıcak 5 gün ,KTM lerde olsun istemiyor direk istanbuldan ağrı ya gidecek...
Allah korusun askerlerimizi sağ salim getirsinlker bizlere de sabır versinler....
cnm benimki kıbrısa gidio ya orda iletişim cok zormus millet aylarca aramamıs
Kizlar hala aramadi ama cok sukur adet oldum artik patlicaktim. Durumum cok kotuydu. Hayatimda ilk defa adetim 5 gun gecikti. Hic sasmazdi. E tabi stres uzuntu vs. Ama cok sukur oldum az once ve bir ohh dedim. Cok darlatmisti beni karnim sismisti ve psikolojik olarakta hep zorlamistir e bide gecikince iyice bi manyak oldum:) ama simdi daha bi hafiflemis hissediyorum kendimi. Ha bu arada civanpercemi hayit tohumu karisimindan falan bi bitki cayi ictim. Ayni derdi olan arkadaslara yardimci olur belki
cnm benimki kıbrısa gidio ya orda iletişim cok zormus millet aylarca aramamıs
Canım bunu bilmiyordum ama içini ferah tut inşallah arıycaktır onunda bir yolu vardır belki arıyabilmenin merak etmekten çok kötü birşey yok biliyorum Allahım inşallah bir yolu vardırda haber alabilir herkes
Canım aradı peki duyabildinmi askerinin sesini
canım benim askerim su an manisada konusuorz hergün.ben kıbrıstan cok korkuyorum..aşırı korkuyorum hem de(( arayamaz görüşemeyiz 2 3 ay diye ölürüm ben arayamazsa o süre zarfında
Biliyorum manisada olduğunu tatlım en son bugün konuşamadığından sordum inşallah ordada arıycaktır canım herkesin öylemi oluyormuş bir yolu yokmuymuş bunun
Biliyorum manisada olduğunu tatlım en son bugün konuşamadığından sordum inşallah ordada arıycaktır canım herkesin öylemi oluyormuş bir yolu yokmuymuş bunun
inşallah canım nette nele yazıyo kıbrıs için bir görsen anlarsın halimiYooo yoo benim arkadaşımın abisi ki Kıbrıs'ta yaptı hergün arıyordu üzmeyin kendinizi 460 günden 156 lara inen askerler asker sevgilileri var
Aşkim aramadi hala ya deli olucam artikicim daraldi patlamak uzereyim boş gozlerle bakiyorum, o cok seviyo diye aşure yemiyorum nasilda canim cekiyoo ara artiikkk araa sabrim kalmadi gormeden gunum gecmezken 1 dk sesini duymak butun gunumu kurtarir durumda simdii.
canım benim yaa bazı yerlerde eğitim cok zormus doğuya gönderen yerlerde özellikle ondan arayamıyordur ya da sıra vardır.eminim arayacaktır bos zamanında.istiyorsan sen ara.
Gözünaydın canım=) İnşallah arar bide daha çok rahatlarsın =)
Ankesorluler geri aranmiyo orda sanirim cunku caliyo caliyo tık yok, 15-20 kez denedim 2 gundur deniyorum. Benimki doguya gidiyo evetannesini ariyo ama hergun, tabiki oncelik ailesi olsun ama 1 dk cik ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?