349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canim lutfen su yeme duzenini bi yoluna sok boyle olmaz lutfen

Bide babasinin telefonundan resmini atmis bana asker asker ahhh canim benim ben o fotografa 5 ay bakarim artik

Ah canim allahim muhabbetinizi artirsin, yarim saat konusmussunuz muhtesem su an herseye siritiyosundur :)

İnsallah canim haberlerini bekliyorumda su yeme isini bi yoluna sok sen

Karnim ac ama istahim yok bi tuhafim :/ sanki kardesi gitmiste beni goturmek istememis gibi bi his var icimde, dükkanda yok, araba yok whatsappta en son 3 saat once gorulmus telefonu elinden birakmayan cocuk

Karnim ac ama istahim yok bi tuhafim :/ sanki kardesi gitmiste beni goturmek istememis gibi bi his var icimde, dükkanda yok, araba yok whatsappta en son 3 saat once gorulmus telefonu elinden birakmayan cocuk

Kardesiyle aran nasildi normalde

kız bak dövcem seni saçını başını yolcaaaaaammm:)))...benmkide aramadııı ne bu yapma bölee..bana bide dün eğitim olmayabilir pazar ama aşkm iş verebilirler genede aramaya çalışcam merak etme dedi..kendini hırpalamaaa orda önüne gelen bişe yaptırıyoo silkelen bi yaaa...ayyy aşure benmde canım çok çekti.benmkide ölür bayılr biter aşureye.bi tencere yediydi bi oturuşta öküzüm:))

Ahhaha bende yardim edicem sana valla:)

Benimkide icinden kayisilari ayiklar ayirlar yer :) kucuk kaseye koydurur, az yicem bu sefer diye, en az 4-5 kase yer köpek :) benimkide uyardi hergun arayamicam tabi dedi burasi ana kucagi degil dedi ama 2 gun olduu. Cok merak ediyorum artik.

Benimkide icinden kayisilari ayiklar ayirlar yer :) kucuk kaseye koydurur, az yicem bu sefer diye, en az 4-5 kase yer köpek :) benimkide uyardi hergun arayamicam tabi dedi burasi ana kucagi degil dedi ama 2 gun olduu. Cok merak ediyorum artik.

canm merak etmen çok normal ama bunu kendine zarar vererek yapmaa.tmm takarsın hemde çok pis takarsın ama bu aşırıya gidince kendine zarar oluyo.hem o aradığındada hisssettirirsin bunu ona ve o da kendini suçlu hisseder herşey üstüne gelir garibin...bak bebeğim.beklentini belli seviyede tut.sabah kalkınca bugün kesin arıcak diye yazma kendine.ünkü ben öle yaptım bi baktım aramadı taa akşam aradı kendmi yedim.ama kendinde beklenti az olursa kendine bişeyler uydurursan bişeler bulursan aklına gelcek gene ama o kadar zarar vermicen kendine...haa bi de benmki bugün derbi var orda yer tutum yada o yüzden aramaz falan olursa oooo 7 köyün ağası gelse alamaz elimden.komutandan daha çok çömel kalk selam dur dicem geldiğinde:))

Aa aksam mac varr dimii ben umudu kestim bu akşam oyleyse izlemeden duramaz o bide iddia bagimlisi manyak :)) fanatik fenerbahcelii bide, en fazla mactan sonra arar kraal attiii diye bagirir :)

kızlar yemin törenlerine gidicekmisiniz napıcaksınız? ben çalışıorum, 28 aralık cuma sabahtan olucakmış tören.mecbur perşembeden gitmem lazım cuma günü için de izin almam lazım.şu ara epey de izin almıştım,bi de perşembe gidersem nerede kalırımo sıkıntım var aslında bi ark var ama nası arıcam dicem sen de kalabilirmiyim die,püff şimdiden stres sardı beni ya,ama gitmek de istiorum.

Eki Görüntüle 578293 Aradı aradııı aradıııı hele şükür aradıııı,10 dakika konuşabildik
Teftişe geleceklermiş bikaç gün içinde o yüzden çok sıkı çalışıyolarmış, temizlik falan da yaptırıyolarmış
Akşam 9da da uyutuyorlarmış, akşam da arayamıorum diyo Ama sesi çok iyi geliyodu bol bol kahkaha
attığına göre keyfi pek yerinde köftehorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…