349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kizlaaar simdi asure yaptikta biz ben bunun dukkana asure gotureyim diyorum abisine kardesine cok hos olmaz mii hemde kardesi ordami bi kontrol ederim haha :))

Hadi gozun aydiinn sira bende artiiikkk

çok şükür konuşabildin canım çok mutlu oluyorum hepimizin adına aradıklarında kim bilir telefon çaldığında nasıl atmıştır kalbin:)

valla canm ben işte yarın ank.ya çıkmayı düşünüyom Allah nasip ederse..eğer istnbulda gene bi mülakat neyim diye çağırmazlarsa orda olcam yeminde..eğer pazar gelceksen sen ankaraya ciddi anlamda tanışıp görüşebiliriz ve bende kalabilirsin.evde 2 arkadaşım var kız.ben kızları kötü yola düşürüom böle netten bulup kandırıp :))))...ama arkadaşındada kalabilirsin nolcak canm kırkyılda bi bşe istemişin...

wuhuuuuuuuuuu süppperrrr hadi bakalım aramıza bi 32 diş daha girdi..biz beklemedeyiz bakam:))

Hadi gozun aydiinn sira bende artiiikkk
Saol tatlımm en kısa zamanda arar inşallah senin aşkın da

çok şükür konuşabildin canım çok mutlu oluyorum hepimizin adına aradıklarında kim bilir telefon çaldığında nasıl atmıştır kalbin:)
Aynen canım telefon haberi alınca deli gibi heyecanlanıyorumEki Görüntüle 578307
Habersiz kalmak çok kötü yaaa inşallah hepsi sık sık arayabilir, habersiz kalmayız hiç:26:

En beklemediğim anda aradı, aldım telefonu elime böyleeee bakıyorum
Açmak gelmedi o an aklıma salak kafaTekrar sırıtmaya başladım

:)) pazar da gelmek istiorum ama işte sabahtan 6,6.30 gibi burda olsun demişler.mecbur yine 1 gece önceden orda olmam lazım o zaman benm. pazar gelme artık 4 gün sonra yemin törenine gelceksen dio aşkım benm. kalma işine çözüm bulmam lazım ya,teşekkür ederim cnm güzel teklifine,olabilir aslında ama ordayken tanışalım bence de

bi gece önceden olmana gerek yokkiii..gece ankara arbalarına bin izmitten 5 saatte varırsın iştee sabahta gidersin görmeğe..sonrada öğlen tekrar bin otobüse evceğizine dön...diğer haftada yemine gidersiiinn.

bi gece önceden olmana gerek yokkiii..gece ankara arbalarına bin izmitten 5 saatte varırsın iştee sabahta gidersin görmeğe..sonrada öğlen tekrar bin otobüse evceğizine dön...diğer haftada yemine gidersiiinn.

gece 2 otobüsü var sadece o da 6 gibi aşti de olur osaatte başlar mı etimesguta giden otobüsler? bide bilmiom ya tırs tırs bi haldeim(

Kizlaaar simdi asure yaptikta biz ben bunun dukkana asure gotureyim diyorum abisine kardesine cok hos olmaz mii hemde kardesi ordami bi kontrol ederim haha :))

Kiz cok mantikli git git git git hemen:) bak asurenin kokusu bile yetti kendine gelmene

En beklemediğim anda aradı, aldım telefonu elime böyleeee bakıyorum
Açmak gelmedi o an aklıma salak kafaTekrar sırıtmaya başladım[/QUOTE]

gözünaydın canım çok sevindim senin adına.. ben hala beklemedeyim (

Kiz cok mantikli git git git git hemen:) bak asurenin kokusu bile yetti kendine gelmene

Goturdum sadece abisii vardi kardesi yoktuu soramadim nerde diye asureyi bosalttim tabagi yikadim hayirli isler dedim ciktim

kızlar sevgilim sabah 8 de aradı 1 dk. konustuk bugün halası ve eniştesi gitmiş ziyarete 1 den beri ordalarmış bizimki gitmemiş yanlarına nerde diye sormuşlar cevap verende yok meraktan kudurcam ya

kızlar sevgilim sabah 8 de aradı 1 dk. konustuk bugün halası ve eniştesi gitmiş ziyarete 1 den beri ordalarmış bizimki gitmemiş yanlarına nerde diye sormuşlar cevap verende yok meraktan kudurcam ya

Tatlim hic merak etme bazen isleri olunca goruse cikamiyolar

Allah Allah nerdeymişki canım ordan kimse şurda burda dememişmi eğitimde falansa ondan gidememiştir canım gittiklerinde görememeleri kötü olmuş :96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…