Eki Görüntüle 578293 Aradı aradııı aradıııı hele şükür aradıııı,10 dakika konuşabildikEki Görüntüle 578294
Teftişe geleceklermiş bikaç gün içinde o yüzden çok sıkı çalışıyolarmış, temizlik falan da yaptırıyolarmış
Akşam 9da da uyutuyorlarmış, akşam da arayamıorum diyoAma sesi çok iyi geliyodu bol bol kahkaha
attığına göre keyfi pek yerinde köftehorun
Eki Görüntüle 578293 Aradı aradııı aradıııı hele şükür aradıııı,10 dakika konuşabildikEki Görüntüle 578294
Teftişe geleceklermiş bikaç gün içinde o yüzden çok sıkı çalışıyolarmış, temizlik falan da yaptırıyolarmış
Akşam 9da da uyutuyorlarmış, akşam da arayamıorum diyoAma sesi çok iyi geliyodu bol bol kahkaha
kızlar yemin törenlerine gidicekmisiniz napıcaksınız? ben çalışıorum, 28 aralık cuma sabahtan olucakmış tören.mecbur perşembeden gitmem lazım cuma günü için de izin almam lazım.şu ara epey de izin almıştım,bi de perşembe gidersem nerede kalırımo sıkıntım var aslında bi ark var ama nası arıcam dicem sen de kalabilirmiyim die,püff şimdiden stres sardı beni ya,ama gitmek de istiorum.
Saol tatlımm en kısa zamanda arar inşallah senin aşkın daHadi gozun aydiinn sira bende artiiikkk
Aynen canım telefon haberi alınca deli gibi heyecanlanıyorumEki Görüntüle 578307çok şükür konuşabildin canım çok mutlu oluyorum hepimizin adına aradıklarında kim bilir telefon çaldığında nasıl atmıştır kalbin:)
wuhuuuuuuuuuu süppperrrr hadi bakalım aramıza bi 32 diş daha girdi..biz beklemedeyiz bakam:))
valla canm ben işte yarın ank.ya çıkmayı düşünüyom Allah nasip ederse..eğer istnbulda gene bi mülakat neyim diye çağırmazlarsa orda olcam yeminde..eğer pazar gelceksen sen ankaraya ciddi anlamda tanışıp görüşebiliriz ve bende kalabilirsin.evde 2 arkadaşım var kız.ben kızları kötü yola düşürüom böle netten bulup kandırıp :))))...ama arkadaşındada kalabilirsin nolcak canm kırkyılda bi bşe istemişin...
:)) pazar da gelmek istiorum ama işte sabahtan 6,6.30 gibi burda olsun demişler.mecbur yine 1 gece önceden orda olmam lazım o zaman benm. pazar gelme artık 4 gün sonra yemin törenine gelceksen dio aşkım benm. kalma işine çözüm bulmam lazım ya,teşekkür ederim cnm güzel teklifine,olabilir aslında ama ordayken tanışalım bence de
bi gece önceden olmana gerek yokkiii..gece ankara arbalarına bin izmitten 5 saatte varırsın iştee sabahta gidersin görmeğe..sonrada öğlen tekrar bin otobüse evceğizine dön...diğer haftada yemine gidersiiinn.
hee benmkide fb li bende inadına gs lıyım:))..real madridi tutsa barcelona diom:))..
Kizlaaar simdi asure yaptikta biz ben bunun dukkana asure gotureyim diyorum abisine kardesine cok hos olmaz mii hemde kardesi ordami bi kontrol ederim haha :))
Benimkide icinden kayisilari ayiklar ayirlar yer :) kucuk kaseye koydurur, az yicem bu sefer diye, en az 4-5 kase yer köpek :) benimkide uyardi hergun arayamicam tabi dedi burasi ana kucagi degil dedi ama 2 gun olduu. Cok merak ediyorum artik.
Kiz cok mantikli git git git git hemen:) bak asurenin kokusu bile yetti kendine gelmene
Goturdum sadece abisii vardi kardesi yoktuu soramadim nerde diye asureyi bosalttim tabagi yikadim hayirli isler dedim ciktim
kızlar sevgilim sabah 8 de aradı 1 dk. konustuk bugün halası ve eniştesi gitmiş ziyarete 1 den beri ordalarmış bizimki gitmemiş yanlarına nerde diye sormuşlar cevap verende yok meraktan kudurcam ya
kızlar sevgilim sabah 8 de aradı 1 dk. konustuk bugün halası ve eniştesi gitmiş ziyarete 1 den beri ordalarmış bizimki gitmemiş yanlarına nerde diye sormuşlar cevap verende yok meraktan kudurcam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?