349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bgn ailesi görüşe gitmişti fotolarını atmıs o kadar kötü oldum ki görünce( bakıp bakıp aglıyorum

Canım kıyamam sana üzme kendini çok duygusal anlar evet ama biryandanda gururdan dolayı oluyor böyle Allahım askerlerimizi korusun

( çok kötüyüm şu an duygularımın tarifi yok Allahım yardım et bana ya(( şimdi böle ii hoş hergün görüşüorz kıbrıstan cok korkuyorm hep aklımda

Allah Allah nerdeymişki canım ordan kimse şurda burda dememişmi eğitimde falansa ondan gidememiştir canım gittiklerinde görememeleri kötü olmuş :96:

yok hiç bişey dememişler anons ettirmişler ama gelmemiş eğitimdeysede haber verseler insanlık yapıp.. merak içinde bırakıyolar insanları

( çok kötüyüm şu an duygularımın tarifi yok Allahım yardım et bana ya(( şimdi böle ii hoş hergün görüşüorz kıbrıstan cok korkuyorm hep aklımda

Canım kötü hiçbirşey olmuycak Allahın izniyle aklına getirme kötü şeyler sen netteki yazılanlara bakma bizim yer içinde yazmıştı birisi abim arıyor herhafta arada bir kurtarın diye aglıyordu tamam sıkı bir yer doğr orası ama Allha şükür henüz öyle bir durumla karşılaşmadık abartıyorlar bazen bilmedende yorumluyorlar tatlım neden görüşülmesin sen içini ferah tut güzel düşün güzel olsun

yok hiç bişey dememişler anons ettirmişler ama gelmemiş eğitimdeysede haber verseler insanlık yapıp.. merak içinde bırakıyolar insanları

İnsana haber verirler onlar nerede olduğunu biliyordur sonuçta yaptıkları ne kadar vicdansızlık ya insanlar koskoca yollardan geliyorlar biraz insanlık nasıl sinir oldum şimdi

dnaib çok sevdindim konuştuğuna tatlım netimde sorun vardı rahatsızlandığında yazıcaktım yazamadan çıktım :95:

Melezgüzel gözünaydın tatlım çok sevindim ben sana demedimmi ilk fırsatında arıycaktır diye dua edelim canım sadece bol bol onların tek tutunagı biziz zaten destek olmalıyız sabır napalım

inşallah Allahım yardım et nasıl gecer bu 151 günnnnn hadi manisadakileri saymıyım gecio manisada iyi kıbrıstaki 4.5 ay nasıl gececekk

inşallah Allahım yardım et nasıl gecer bu 151 günnnnn hadi manisadakileri saymıyım gecio manisada iyi kıbrıstaki 4.5 ay nasıl gececekk

nezaman bitiyor canım acemiliği askerinin geçiçek canım oda bakın 4 günü yedik şimdiden böylede geçsin inşallah biraz psikolojimizden götürücek ama gidicek bu günlerde inşallah belki daha iyi olucak canım şimdiden kötü düşünüp üzme kendini daha iyi olacağını düşün güzel düşün canım lütfen

İnsana haber verirler onlar nerede olduğunu biliyordur sonuçta yaptıkları ne kadar vicdansızlık ya insanlar koskoca yollardan geliyorlar biraz insanlık nasıl sinir oldum şimdi

ya askerde tamam ama bizim haber alma hakkımız yokmu ya ne biçim şey ondan sonra orduya niye cephe alınıyo diyolar bi güleryüz bile göstermiyolarmış hatta böyle zırt pırt gelmeyin sizlerle mi uğraşcaz pazar pazar demişler ya düşünsene koskoca adamla kadına nasıl saygısızlık yapmışlar bende gitmeyi düşünüyordum yaşlı başlı aadamla kadına bunu yapan bana neler yapar

28 aralıkta acemilik bitio keşke daha uzun olsaydı.1 ocakta kıbrısta olcak..kıbrıs kabusum oldunn

terbiyesizlik... nasıl insanlar anlamıyorum

28 aralıkta acemilik bitio keşke daha uzun olsaydı.1 ocakta kıbrısta olcak..kıbrıs kabusum oldunn

canım nasıl okadar çabuk bitiyor yemin töreniyle beraber bitmiyo acemiik ama sonrasında tamamlıyorlar yeminden sonrada diye biliyorum kesin ögrendinizmi erken sanki tatlım

Ya bu ne vicdansızlıktır nedemek gelmeyin canımız orda haftada bir gelmek zırtpırtmı oluyor onlara o imkan verilmiş görülebilir yani onların keyfinimi bekliycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…