349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bugün herkes maç izlmeye gitmiş sevdiğim de aradı beni 15 dk konuştuk rahat rahat çok güzel bişey böyle konuşabilmek keşke her zaman böyle olsa

selam kızlar nasılsınız bakalım sanırım askerlerininz yerlerine yerleşip sizi aramaya basladıkca biraz daha keyifler yerine gelmiş gibi.

bugün herkes maç izlmeye gitmiş sevdiğim de aradı beni 15 dk konuştuk rahat rahat çok güzel bişey böyle konuşabilmek keşke her zaman böyle olsa

Negüzel canım keşke hep uzun uzun konuşabilseler keşke askerim bırakamadı maçı herhalde fenerbahçelide ee gs-fb maçı olunca

Aynen öyle aşkım sıra bekliyormuş o sırada içtima diye çağrılmış geri dönmüş.Ama acemilikde ustalık da mebs çıktı.Sanırım çok şanslıyız.Msj bile atıyor ankesörlüden her sabah çok mutluyum hep dua etmiştim..

şuanda uyuyodur biriciğim..
işallah oda tez zamanda benim eşim olur................................

selam kızlar nasılsınız bakalım sanırım askerlerininz yerlerine yerleşip sizi aramaya basladıkca biraz daha keyifler yerine gelmiş gibi.

İlk günki korkularımız gibi yok çok şükür biraz daha iyi canım alışma süreci inşallah daha iyi olucaz daha rahat arıyabilseler rahat olduklarına emin olsak

İlk günki korkularımız gibi yok çok şükür biraz daha iyi canım alışma süreci inşallah daha iyi olucaz daha rahat arıyabilseler rahat olduklarına emin olsak

acemilik bitsin daha rahat ararlar canım hem arama saatleride düzenleşir.aacemi birlikleri hem eğitim nedeniyle hemde sayı olarak fazla olduklarından dolayı biraz arama acısından sıkıntılı oluyor.

kızlar geçen hafta bugünü bi düşünsenize:S 1 hafta geçti bile üzerinden.. zaman su gibi akıp geçsin inş. da güzel hayallerimizi gerçekleştirelim hepimiz.

acemilik bitsin daha rahat ararlar canım hem arama saatleride düzenleşir.aacemi birlikleri hem eğitim nedeniyle hemde sayı olarak fazla olduklarından dolayı biraz arama acısından sıkıntılı oluyor.

hoşgeldin canımm seninde az kaldı dimi benim şirinim yemekleri hiç beğenmemiş ya bu sayede kilo veririm diyo
ama herşeyleri çok rahatmış komutanlarıda öyleymiş eğer burda kalırsam sıkıntıdan bütün gün patlarmışım diyo
bide tutturdu 12 ay yapıcam para kazanayımda evimizi daha güzel döşeyelim diye öyle oluyo mu sonradan ya

desene huysuz şirin cıktı seninki.verir verir kilo benim sevdiceğim acemilikte 8kilo verdi ilk gördüm ben direk oldum.ben dedim kütahya cok rahat acemilik için .ama usta birliğe gecince bos kalmıyorlar hepsinin bi vazifesi oluyor misal benim sevdiceğim sabah 7 aksam 9 calısıyor.zavallım sivil hayatta bu kadar cok calısmıyordu be geceleride nöbet tutuyorbizimde 33 günümüz kaldı ama zaman azaldıkca hiç gecmiyor canım günler hem ben için hem askerim için.

bu arada sonradan uzun döneme gecmek gibi birsey yok kısa dönem cıktıysa kısa yapacak mecburen.

kaldı 150 :) aralık donemı en sansı donem 3 gun az yapıyolar dıyınce amaann 3 gunun hesabınımı yapıcaz demstmm..ama 1 gnun bıle degerını anladmm..kızlar zaman gecıyoo,oyle boyle gecıcek aglasakta zırlsakta kendmızı yıyıp bıtırsekte gecıcekk,ama gzel gzel gecrmk varken ndn gnlermzı zehr edyrz kendmze ? tabkı uzuluyorz hıc kolay degl ama baslamak bıtırmenın yarısı derler hepp..basladıkk 6. gune gırıcezz ve sonunda bızde buraya kcoamann ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ yazıcazz...

valla bizimki pek huysuz çıktı e tabi rahata alışmış
ahh valla saol içimi rahatlattın yani burda onu rica edip kalablirim dedi bana :26:
inşallah kalmaz bide kütahyada kalırsa eğer hiç bişi yapmadan sıkıntıdan patlarım bakalım nereye düşücem dedi
az kalmış canım ya sayılı gün çabuk geçer bi bakmışsın bitmiş bu askerlik bizede sabrı öğretiyo işte bizimde 150ye düşücek inş

deniz bişe sorcam canm sen askerine sorsana mutfaktayken falan gerçekten aramak zor mu?..çocuğun başının etini yemeyim aramıyon diye sonra..gerçi yarın eğitime gitcekmiş ama çok garip yaa mesela bugün eğitimdeydi öğlen mutfağa vermişler geçende koğuşa.ya bakıom sizinkiler hep eğitimde nedir bu benmki yaa çocuğu kakılmış mı sandılar nedir?..

valla canım kısadan uzuna geciş yok diye biliyorum ama arastırsın bakalım.evet sivil hayatta o kadar alısmıslarki rahata gidince ilk baslarda alısamıyorlar.canım kütahyada kalsa bile usta birliğine gecince muhakkak kendi mesleği ile ilgili bir işin basına geciriyorlar bos kalması imkansız aman calıssanlar cünkü bos kaldıkca daha cok düşün düşün bunalıyorlar.

Amin canım. Bizimkisi ankesörlüden mesaj olayını çok geç öğrendi. İyi sizinki hemen öğrenmiş Eşim mesaj olayını öğrendiğinde Adana'daydı.

cnm hiç öle düşünme. 1500 kişi var burda dio, çok kalabalık düşünsene ve yemekhane 1tanedir bence. bi de dedin ya grup grup gelıolar die, mutfaktaysa çıkmalarına izin verilmiodur. ama mutfak işi sırayla demişti bana da sıra gelcek diodu kuzum,dün nöbet sırası ondaymış mesela sabah 5-6 arası hem de :S zaten 7 de de kalkıolar kıyamam 5 te kalkmış oldu bgn. sadece askerinin başına gelmio ama ondan eminim cnm sırayla oluo bütün görevler.

Amin canım. Bizimkisi ankesörlüden mesaj olayını çok geç öğrendi. İyi sizinki hemen öğrenmiş Eşim mesaj olayını öğrendiğinde Adana'daydı.

nasıl oluo ki bu mesaj. ben söledim kuzuma ama öle şey olmaz ki nası olcak dedi siz bana bi anlatıverin ben de ona anlatiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…