cnm hiç öle düşünme. 1500 kişi var burda dio, çok kalabalık düşünsene ve yemekhane 1tanedir bence. bi de dedin ya grup grup gelıolar die, mutfaktaysa çıkmalarına izin verilmiodur. ama mutfak işi sırayla demişti bana da sıra gelcek diodu kuzum,dün nöbet sırası ondaymış mesela sabah 5-6 arası hem de :S zaten 7 de de kalkıolar kıyamam 5 te kalkmış oldu bgn. sadece askerinin başına gelmio ama ondan eminim cnm sırayla oluo bütün görevler.
ayyy bebeğimmm mutluluktan ağlattın beniii gözlerim yaşardıııı hep o olcak sandım bende yaa...ya bizimkiler yapmasın birazda yüzbaşılar yapsın değişiklik oluur:))....o değilde yüreğime su serptin yaa...Allah senden razı olsuuunn
hiç kıyamıyoz askerlerimize, nolcak böle halimiz. asıl sıkıntı acemilikte olucak usta birliğinde böle olmaz cnm az kaldı öyle düşün 28inde bitio çektikleri sıkıntılar,ustabirliğinde daha rahat olacaklarına inandırıyorum kendimi.çünkü en azından sayıları azalıcak bi kere, tel kuyrugunda bekleme olmucak,kantine bile izin ile gidiolarmış sürekli gidemiolarmış,kart bitse bile ha diyince kart alamıolarmış kantinden.çok kalabalıklar herkese mutfakta sıra gelmeyebilir belki ama bnm kuzum bana gelicek dedi,napalım alışsınlar şimdiden üzülme sen, şimdi 1500e gık diemiolar evlenirsek 2tabak yıkayıverirler artık
öğrenciyken ank.da arkadaşlarıyla kalırdı..bende pazargünleri giderdim evlerine bunların bulaşık yıkama ve yemek sırası olurdu ve tabiki bulaşık yıkamazlardı lazım olan şeyleri yıkayıp geri kalanını atarlardı ve pazar günü görev sırasınada kocaman harflerle beni yazarlardı:))....inş dediğin gibi bebeğim ustalık kolaylaşacak..her istediğimde ona ulaşamamak ne zorr..bugün banka sınavım vardı arar sınavda dedim açamam ama aramadı tee akşam aradı..sınavdan çıktım tlfnu elime aldım yolda ağlaya ağlaya kendimle konuşa konuşa o varmış gibi yürüdüm(...ilk o arardı çıktığımda sınavdan çook alıştırdılar bizi herşeye çoooookkkkkkk
bnm de az önce öyle bi his geçti içimden,arayabilsem keşke die ama artık biz biribirimize sorcaz:) nasıl geçti sınavın ne mezunuydun cnm sen? umarım dilediğin yerde çalışma imkanın olur
Mrb canım hoşgeldinngew90 var bir de İskenderundan. Kaçıncı bölükte erkek akdaşın biliyor musun?
19.bölükteymiş canım daha bugün sordum :)) sizinkiler kaçıncı bölük gitti gideli daha 3defa konusabildik oda 4 5dk sadece çok kalabalıklarmış 5bin kişi(
ben iktisat mezunuyum tatlım..valla bilmom geçiom sınavları sonra mülakata çağırıolar giriom tabi torpilimiz yok(...biz sizi arıcaz diolar aramıolar...Allah bi iş nasip etsin hayırlısıyla da..
kızlar ben yeni üye oldum.aranızda sevgilisi adanada olan var mı?
canım benmki de denzci iskenderunda
benim sevgilim de orda kızlar
inşallah gönlündeki iş olur cnm,herşey torpille dönüyo die düşünüoruz bazen ama sen umudunu kaybetme elbet vardır senın de ekmek kapınbi kaç yeri zorlaman gerekicek belki,askerinin dönüşüne kdr hatta daha da erkenden güzel bi yer olur inşallah
Mrb canım hoşgeldinngew90 var bir de İskenderundan. Kaçıncı bölükte erkek akdaşın biliyor musun?
19.bölükteymiş canım daha bugün sordum :)) sizinkiler kaçıncı bölük gitti gideli daha 3defa konusabildik oda 4 5dk sadece çok kalabalıklarmış 5bin kişi(
benim sevgilimde 1. bölükte canım sabah 7 8 gibi arıyor bi kaç dk anca konuşuyoruzbu akşam biraz rahat konuştuk maç olduğu için serbest bırakmışlar :)
inş canm....yarında bi mülakatım var dua edin bakammm:))....öpüyorum kocaman kaçar been.
benim sevgilimde 1. bölükte canım sabah 7 8 gibi arıyor bi kaç dk anca konuşuyoruzbu akşam biraz rahat konuştuk maç olduğu için serbest bırakmışlar :)
biz hep aksama doğru 3 4gibi konusabiliyoruz oda en az 25 dk sıra bekledikten sonra( senin sevgilin nasıl zorlanıyor muymuş canım bahsetti mi eğitimlerinden filan?
Tatlım benim aşkım 13. bölüktü sanırım (heyecandan yanlış anlamadıysam)
347. dönemden arkadaş 13. bölüğün çok zor olduğunu söylemişti ama aşkımın
keyfi yerinde bayaSadece çok yoğun olduğu ve erken yatırdıkları için
arayamıyo, gittiğnden beri 2 kerecik arayabildi biri 3 biri 10 dakika.Ama olsun,
rahat olduğunu bildilten sonra bi önemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?