349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayyy bebeğimmm mutluluktan ağlattın beniii gözlerim yaşardıııı hep o olcak sandım bende yaa...ya bizimkiler yapmasın birazda yüzbaşılar yapsın değişiklik oluur:))....o değilde yüreğime su serptin yaa...Allah senden razı olsuuunn

hiç kıyamıyoz askerlerimize, nolcak böle halimiz. asıl sıkıntı acemilikte olucak usta birliğinde böle olmaz cnm az kaldı öyle düşün 28inde bitio çektikleri sıkıntılar,ustabirliğinde daha rahat olacaklarına inandırıyorum kendimi.çünkü en azından sayıları azalıcak bi kere, tel kuyrugunda bekleme olmucak,kantine bile izin ile gidiolarmış sürekli gidemiolarmış,kart bitse bile ha diyince kart alamıolarmış kantinden.çok kalabalıklar herkese mutfakta sıra gelmeyebilir belki ama bnm kuzum bana gelicek dedi,napalım alışsınlar şimdiden üzülme sen, şimdi 1500e gık diemiolar evlenirsek 2tabak yıkayıverirler artık

öğrenciyken ank.da arkadaşlarıyla kalırdı..bende pazargünleri giderdim evlerine bunların bulaşık yıkama ve yemek sırası olurdu ve tabiki bulaşık yıkamazlardı lazım olan şeyleri yıkayıp geri kalanını atarlardı ve pazar günü görev sırasınada kocaman harflerle beni yazarlardı:))....inş dediğin gibi bebeğim ustalık kolaylaşacak..her istediğimde ona ulaşamamak ne zorr..bugün banka sınavım vardı arar sınavda dedim açamam ama aramadı tee akşam aradı..sınavdan çıktım tlfnu elime aldım yolda ağlaya ağlaya kendimle konuşa konuşa o varmış gibi yürüdüm(...ilk o arardı çıktığımda sınavdan çook alıştırdılar bizi herşeye çoooookkkkkkk

bnm de az önce öyle bi his geçti içimden,arayabilsem keşke die ama artık biz biribirimize sorcaz:) nasıl geçti sınavın ne mezunuydun cnm sen? umarım dilediğin yerde çalışma imkanın olur

bnm de az önce öyle bi his geçti içimden,arayabilsem keşke die ama artık biz biribirimize sorcaz:) nasıl geçti sınavın ne mezunuydun cnm sen? umarım dilediğin yerde çalışma imkanın olur

ben iktisat mezunuyum tatlım..valla bilmom geçiom sınavları sonra mülakata çağırıolar giriom tabi torpilimiz yok(...biz sizi arıcaz diolar aramıolar...Allah bi iş nasip etsin hayırlısıyla da..

ben iktisat mezunuyum tatlım..valla bilmom geçiom sınavları sonra mülakata çağırıolar giriom tabi torpilimiz yok(...biz sizi arıcaz diolar aramıolar...Allah bi iş nasip etsin hayırlısıyla da..

inşallah gönlündeki iş olur cnm,herşey torpille dönüyo die düşünüoruz bazen ama sen umudunu kaybetme elbet vardır senın de ekmek kapın bi kaç yeri zorlaman gerekicek belki,askerinin dönüşüne kdr hatta daha da erkenden güzel bi yer olur inşallah

inş canm....yarında bi mülakatım var dua edin bakammm:))....öpüyorum kocaman kaçar been.

19.bölükteymiş canım daha bugün sordum :)) sizinkiler kaçıncı bölük gitti gideli daha 3defa konusabildik oda 4 5dk sadece çok kalabalıklarmış 5bin kişi (

Tatlım benim aşkım 13. bölüktü sanırım (heyecandan yanlış anlamadıysam)
347. dönemden arkadaş 13. bölüğün çok zor olduğunu söylemişti ama aşkımın
keyfi yerinde baya Sadece çok yoğun olduğu ve erken yatırdıkları için
arayamıyo, gittiğnden beri 2 kerecik arayabildi biri 3 biri 10 dakika.Ama olsun,
rahat olduğunu bildilten sonra bi önemi yok

bizde topu topu 3defa konusabildik dediğin gibi rahat olsunlarda canım başka birşey istemiyoruz kalmak gitmekten daha zormuş gerçekten

benim sevgilimde 1. bölükte canım sabah 7 8 gibi arıyor bi kaç dk anca konuşuyoruz bu akşam biraz rahat konuştuk maç olduğu için serbest bırakmışlar :)

Oooo İskenderun tayfası toplanmaya başlamışşşş
Aşkımla bugün öğlen konuştum, diyo ki sabah 5te bi uyanıyorum telefon
başına tünemişler, sanki geceden sıraya girmişler gibi
Koyu Fb li olduğu için maç saatinde aramasını da beklemedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…