senin sevdiceğin eski dönemlerden sanırım canım şimdi nerde acemilikten sonra rahat mı :))
ya kızlar bu yemin törenlerı saat kcta olur acaba? otobs ayrlamak lazm ona gre
ya kızlar bu yemin törenlerı saat kcta olur acaba? otobs ayrlamak lazm ona gre
çanakkale de canım rahat çok şükür ama artık bunaldı günde toplam 8 saat ayakta nöbet tutuyo, artık 349lar gelse de devretsek nöbetleri diyip duruyo
allah kavuştursun tekrardan umarım zamanın nası geçtiğini anlamazsınız..devamlı telefon beklemek ve o telefon hiç olmayacak zamanda çalmasın diye dua etmek bi kere öğrencileri sınıfta bırakıp çıktım telefonu açmak için..
denizcilerin hepsi mi 8saat nöbet tutuyor canım ya bizim bi arkadaşımız erdekte oda öyle demişti biz oraya has bi durum sanmıştık(
amasyada sabah 7 den itibaren içeri alınacakmış aileler bizimki 8-9 gibi başlar ama her yerin farklıdır
ben biletimi şimdiden aldım biran önce alın çok zor bulunuyor
usta birliğinde muhafız çıkmışsa denizcilerin günde 8 saat canım, sedulu nun sevgilisi istanbulda o da 8 saat tutuyo. 4 saat gündüz 4 saat gece
canım valla tek konusabileyimde öğrencilerim hiç önemli deil tüm okulu bırakıp giderim
kütahya hava er komutanlığında rahat olduğunu söylüyor sevgilim. kütahyadan olanlar içiniz rahat etsin. herkese iyi geceler
Denizci yolu bekleyen kızlar iskenderundan %80 muhafız birliği çıkar ve öyle olunca da 4 er saatten toplam 8 saat nöbet tutulur.
anladım canım başa gelen çekilir artık ne yapalım( çok teşekkür ederim aydınlattığın için bizimkiler gitse de sizinkiler dönse artık
Usta birlikleri merci nin ya da benim sevgilimin olduğu yere düşerse de yardımcı oluruz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?