349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

senin sevdiceğin eski dönemlerden sanırım canım şimdi nerde acemilikten sonra rahat mı :))

çanakkale de canım rahat çok şükür ama artık bunaldı günde toplam 8 saat ayakta nöbet tutuyo, artık 349lar gelse de devretsek nöbetleri diyip duruyo

allah kavuştursun tekrardan umarım zamanın nası geçtiğini anlamazsınız..devamlı telefon beklemek ve o telefon hiç olmayacak zamanda çalmasın diye dua etmek bi kere öğrencileri sınıfta bırakıp çıktım telefonu açmak için..

çanakkale de canım rahat çok şükür ama artık bunaldı günde toplam 8 saat ayakta nöbet tutuyo, artık 349lar gelse de devretsek nöbetleri diyip duruyo

denizcilerin hepsi mi 8saat nöbet tutuyor canım ya bizim bi arkadaşımız erdekte oda öyle demişti biz oraya has bi durum sanmıştık (

canım valla tek konusabileyimde öğrencilerim hiç önemli deil tüm okulu bırakıp giderim

denizcilerin hepsi mi 8saat nöbet tutuyor canım ya bizim bi arkadaşımız erdekte oda öyle demişti biz oraya has bi durum sanmıştık (

usta birliğinde muhafız çıkmışsa denizcilerin günde 8 saat canım, sedulu nun sevgilisi istanbulda o da 8 saat tutuyo. 4 saat gündüz 4 saat gece

Denizci yolu bekleyen kızlar iskenderundan %80 muhafız birliği çıkar ve öyle olunca da 4 er saatten toplam 8 saat nöbet tutulur.

kızlar size bişi sorucam önerilerinize ihtiyacım var
benim kredi kartı borcum var sevgilimde bunu biliyo ve bana bunun için gitmeden eğer sıkışırsam ödiyim diye biraz fazla bi meblağ para bıraktı
hesap numaram arkadaşımda istersin ondan çekersin dedi:18:
az önce arkadaşı aradı havadan sudan konuştuk bi ihtiyacın olursa ne kadar olduğu farketmez ben bulur veririm dedi kart konusu açılınca
ama mxx demişti hatta hesap nosu şu demedi bana e haliyle bende istemeye utandım şuan çalışmıyorum öncesinde hastanede çalışıyodum
nasıl ödücem bilmiyorum saol ya ben kendim hallederim dedim bak ara gerçekten kırılırım yarın para yetişmezse çağır beni ödicem dedi ama ben diyemedim sevgilim zaten bırakmıştı diye:18:
ne bilim yüzsüzlük olur gibime geldi sizce napmalıyım???:26:

usta birliğinde muhafız çıkmışsa denizcilerin günde 8 saat canım, sedulu nun sevgilisi istanbulda o da 8 saat tutuyo. 4 saat gündüz 4 saat gece

anladım canım başa gelen çekilir artık ne yapalım ( çok teşekkür ederim aydınlattığın için bizimkiler gitse de sizinkiler dönse artık

canım valla tek konusabileyimde öğrencilerim hiç önemli deil tüm okulu bırakıp giderim

aynen bende çıktım hemen koridorlarda kamera vardı ama yakalanmadım herhalde usta birliğinde benm sevgilim çok rahattı izmir karaburun çıkmıştı usta birliğinde radarcıydı cep telle konuşuyoduk gece nöbeti olduğunda sabaha kadar
umarım sizinkilerde böle rahat bi usta birliğine düşerLER...

Son düzenleme:
Usta birlikleri merci nin ya da benim sevgilimin olduğu yere düşerse de yardımcı oluruz kızlar

ay evet aklınızda bulunsun kızlar çanakkale /nara burnu /güdümlü mermi test istasyonu gelenleri bekleriz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…