biz hep aksama doğru 3 4gibi konusabiliyoruz oda en az 25 dk sıra bekledikten sonra( senin sevgilin nasıl zorlanıyor muymuş canım bahsetti mi eğitimlerinden filan?
valla sesi çok iyi geliyordu canım daha eğitime başlamamışlar yarın başlayacaklarmış salı günü de denetimleri varmış o yüzden biraz düzen tertip falan öğretiyorlarmış herhalde :)o da heryerde sıra olduğunu söylüyor sürekli bekliyorlarmış yemek zamanı duş zamanı kantinde yani heryerde onun haricinde şimdilik rahatım dedi yemeklerde iyiymiş taze meyve falan veriyorlarmış :)
bizde topu topu 3defa konusabildikdediğin gibi rahat olsunlarda canım başka birşey istemiyoruz kalmak gitmekten daha zormuş gerçekten
Oooo İskenderun tayfası toplanmaya başlamışşşş
Aşkımla bugün öğlen konuştum, diyo ki sabah 5te bi uyanıyorum telefon
başına tünemişler, sanki geceden sıraya girmişler gibi
Koyu Fb li olduğu için maç saatinde aramasını da beklemedim valla
Oooo İskenderun tayfası toplanmaya başlamışşşş
Aşkımla bugün öğlen konuştum, diyo ki sabah 5te bi uyanıyorum telefon
başına tünemişler, sanki geceden sıraya girmişler gibi
Koyu Fb li olduğu için maç saatinde aramasını da beklemedim valla
Çok saoll tatlım bugün arar aramaz hemen bölüğünü sordum senden aldığım tüyolardan sonra,ooo denizciler çoğalmışşşşmelezgüzel sevindim sevgilinin rahat olmasına
pazar günleri tiyatro ve konser varmış bugün konusurken çoğu kişi oraya gittı dedi bende önceden duymuştum oraların methini sakın gitme dedim sizde uyarın kızlar
pazar günleri tiyatro ve konser varmış bugün konusurken çoğu kişi oraya gittı dedi bende önceden duymuştum oraların methini sakın gitme dedim sizde uyarın kızlar
bende duymuştumda sakın gitme oralara demiştim :) bugün konser varmış gitmiş başkaları da anlatıyorlarmış sarışın bi şarkıcı varmış herkes elini mi ne öpmüş böyle söyleyince tekrardan dedim sakın gitme diye :)
doğrudur valla herkes haber bekliyor tabi onlardan ama sabah sabahta sesini duymak güzel oluyor uykuyu çok seven bi insanım ama artık her sabah uyanıyorum kendiliğimden ha aradı ha arayacak diye telefonun çalmasını bekliyorum :)
Çok saoll tatlım bugün arar aramaz hemen bölüğünü sordum senden aldığım tüyolardan sonra,
13 diyince bi an afalladım ama baktım keyfi gayet yerinde, ben de rahatladım
Hiç bir sıkıntım yok dedi,sadece her yerde çok sıra oluyo çok kalabalık dedi,o kadar kusur da olsun artık
başka bişey için olsa böyle imkanlar sağlamaz bu askeriye de bi alem ne gerekse şunlara
Sabahları aramıyorum uyandırmamak için dedi de hemen "ara ara ben uyanırım" diye saldırdım
Kaç gündür uyumuyorum dişimin ağrısından biliyo, aramıyomuş ondan aşkummm sabah
Neeeeeeeee sarışın şarkıcının elini mi öpüyolarmıişşşşşşşşşşşşşUlennnyyyyyy dağıtırımmmm
ben o askeriyeyiiiii. Gitmeden tembihledim valla uysal askerlere uy sapıklara uyma diye, kan çıkarrr
Denizci baya çok var aralık ayında maşallah
18-19-20. bölükler sahil güvenlik bölüğü oluyordu tabi değişmediyse :44:
Sevgilimin 17. bölüktü ve rahattı aslında başındaki komutana bağlı işte 17. bölük kral bölük diyorlardı hep
Hafta sonu konserler oluyor doğru sevgilim gitti bi kere gülmekten yerlere yattım boru gibi sesi var dediBunun kıskançlığını yapmam ona sosyal hayatı özlüyor
oh çok şükür komutanları değişmiştir belki ya da daha başlamamıştır eğitimleri.
yemin törenine kadar şikayet etcekler kalabalıktan alışcaksınız sizde
ama en azından herkes üni mezunu olduğu için çalınma olayları falan olmuyo diğer yerlerde olduğu gibi
bizimkiler en çok sıcaktan çekti yaaa, nişanlımın bronzluğu açılmadı hala nasıl yanıksa o öylee
o yüzden bu dönem rahat
Sabahları aramıyorum uyandırmamak için dedi de hemen "ara ara ben uyanırım" diye saldırdım
Kaç gündür uyumuyorum dişimin ağrısından biliyo, aramıyomuş ondan aşkummm sabah
Neeeeeeeee sarışın şarkıcının elini mi öpüyolarmıişşşşşşşşşşşşşUlennnyyyyyy dağıtırımmmm
ben o askeriyeyiiiii. Gitmeden tembihledim valla uysal askerlere uy sapıklara uyma diye, kan çıkarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?