349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bizde topu topu 3defa konusabildik dediğin gibi rahat olsunlarda canım başka birşey istemiyoruz kalmak gitmekten daha zormuş gerçekten

Kesinlikle haklısın tatlım, inan onlar bizim kadar zorluk çekmiyorlar psikolojik olarak.
Sadece bedenen yoruluyolar Telefonda konuşurken gülüyo kahkahalar falan
atıyo aşkım, bi ara askere değil de tatile gitti sandım Benimse burda ömrümden
bi kaç yıl eksildi

pazar günleri tiyatro ve konser varmış bugün konusurken çoğu kişi oraya gittı dedi bende önceden duymuştum oraların methini sakın gitme dedim sizde uyarın kızlar

evet acemilikte sıra çokmuş erkek arkadaşım da iskendrunda denizci olarak yapmıştı oradan biliyorum. ama kardeşimle cumadan beri konuşamadım merak ediyorum..

Son düzenleme:

doğrudur valla herkes haber bekliyor tabi onlardan ama sabah sabahta sesini duymak güzel oluyor uykuyu çok seven bi insanım ama artık her sabah uyanıyorum kendiliğimden ha aradı ha arayacak diye telefonun çalmasını bekliyorum :)

ooo denizciler çoğalmışşşş melezgüzel sevindim sevgilinin rahat olmasına
Çok saoll tatlım bugün arar aramaz hemen bölüğünü sordum senden aldığım tüyolardan sonra,
13 diyince bi an afalladım ama baktım keyfi gayet yerinde, ben de rahatladım
Hiç bir sıkıntım yok dedi,sadece her yerde çok sıra oluyo çok kalabalık dedi,o kadar kusur da olsun artık

pazar günleri tiyatro ve konser varmış bugün konusurken çoğu kişi oraya gittı dedi bende önceden duymuştum oraların methini sakın gitme dedim sizde uyarın kızlar

Ayyyy bunu da yazdım ben bi yereeee
Aşkımla konuşunca burda duyduğum şeyleri söylüyorum, sen nerden
biliyosun yaa diye kopuyo Bugün yemin törenini söyledim,
içeri adamını mı soktun naptın diyo

bende duymuştumda sakın gitme oralara demiştim :) bugün konser varmış gitmiş başkaları da anlatıyorlarmış sarışın bi şarkıcı varmış herkes elini mi ne öpmüş böyle söyleyince tekrardan dedim sakın gitme diye :)

başka bişey için olsa böyle imkanlar sağlamaz bu askeriye de bi alem ne gerekse şunlara

Denizci baya çok var aralık ayında maşallah
18-19-20. bölükler sahil güvenlik bölüğü oluyordu tabi değişmediyse :44:
Sevgilimin 17. bölüktü ve rahattı aslında başındaki komutana bağlı işte 17. bölük kral bölük diyorlardı hep
Hafta sonu konserler oluyor doğru sevgilim gitti bi kere gülmekten yerlere yattım boru gibi sesi var dedi Bunun kıskançlığını yapmam ona sosyal hayatı özlüyor

Sabahları aramıyorum uyandırmamak için dedi de hemen "ara ara ben uyanırım" diye saldırdım
Kaç gündür uyumuyorum dişimin ağrısından biliyo, aramıyomuş ondan aşkummm sabah

Neeeeeeeee sarışın şarkıcının elini mi öpüyolarmıişşşşşşşşşşşşş Ulennnyyyyyy dağıtırımmmm
ben o askeriyeyiiiii. Gitmeden tembihledim valla uysal askerlere uy sapıklara uyma diye, kan çıkarrr

oh çok şükür komutanları değişmiştir belki ya da daha başlamamıştır eğitimleri.
yemin törenine kadar şikayet etcekler kalabalıktan alışcaksınız sizde
ama en azından herkes üni mezunu olduğu için çalınma olayları falan olmuyo diğer yerlerde olduğu gibi

ayyyy sen beni güldürdün allahta seni güldürsün bende yarın aynısını diyim dur uysal askerlere uy sapıklara uyma die

bizimkiler en çok sıcaktan çekti yaaa, nişanlımın bronzluğu açılmadı hala nasıl yanıksa o öylee
o yüzden bu dönem rahat

kızlar herkese hayırlı teskereler sağ salim herkes sevdiğine kavuşur inşallahh
benim eşim amasyada, usta birliği ankara mamak'ta yapacak.günde 2 kez arıyor allahtan yoksa çıldırırdım
çağrı atıyor sonra ben arıyorumm bugün sesi çok iyi geliyordu film izlemişler ardından maçı izlemişler pazartesiden itibaren yoğun bir haftaya giriyorlarmış yemin töreni hazırlıkları olacakmış..28 aralıkta yemin töreni ardından hemen ankara..

senin sevdiceğin eski dönemlerden sanırım canım şimdi nerde acemilikten sonra rahat mı :))

arasınlar tabi yaa merak ediyoruz canlarımızı

valla uysalları da yoldan çıkarmazlarsa iyidir :)

kütahya hava er komutanlığında rahat olduğunu söylüyor sevgilim. kütahyadan olanlar içiniz rahat etsin. herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…