349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Babişim unutmuş faturayı yatırmayı kapandı netim böyyleeee kalakaldım
Nasıl yatırıp açtım bilmiyorum valla İlk defa yakalamışım bu kadar
kader ortağımıı nasıl gider netttt:18:

ayyyy sen beni güldürdün allahta seni güldürsün bende yarın aynısını diyim dur uysal askerlere uy sapıklara uyma die

arasınlar tabi yaa merak ediyoruz canlarımızı

valla uysalları da yoldan çıkarmazlarsa iyidir :)
Ay yok yokkk şaka maka bi yana ben aşkuma öyle konularda sonsuz güvenirim. Zaten
benim yüzümden kızlardan nefret etmiş garibim, kaçıp asker ocağına sığınmış,bi de elin
şarkıcısına mı sulancakHihihiii ihtimal vermem

Denizci yolu bekleyen kızlar iskenderundan %80 muhafız birliği çıkar ve öyle olunca da 4 er saatten toplam 8 saat nöbet tutulur.

Of off offf çok soğuk olmasa bariiii

Son düzenleme:

Tatlım erkak arkadaşın zaten çalışmadığını düşünerek sıkışmayasın diye para bırakmış,bunu
istemeye niye çekinesin ki? Arkadaşı kendisi de her konuda yardımcı olacağını belirtmek için
sevgilinin hesabından bahsetmemiştir bence. İstemen hiç de yüzsüzlük olmaz

Insallah canım o yasadıgını yasamaktan korkuyorum. Allah korusun tum askerlerı

Benimki aramiyo 2 gun oldu boş boş bakiyorum etrafa telefon sesi duysam gözler doluyo kastamonu gölköy bu kadarmi sıkı nedir ya

Canım benım erkek arkadasımda golkoy de belkı aynı kogustadır. Bu aksam benıde aramadı gunduzlerı yogunmus aksamda mac vardı yaondan olabılır. Kacıncı boluk senınkı?

Ayy kızlar çok fenayım...12de yattım yatağa aha saat 6:50 oldu uyku haram :S Ama askerimi düşünmekten değil:S Yan dairedeki kızlar Allahımmm bi kahkahalar bi gürültü bi bağrışma:S... Gittim Kapılarını çaldım uyardım hala aynı.... Valla gece boyu sinir krizi geçirdim ağladım...Apartmanda ses yalıtımı denen birşey yok.... Askerimde aradı şimdi direk açınca teli şaşırdı Oda orda sinirlendi Off nedir bu çektiğim :/ 9DA dersim var şimdi gelde bu kafayla derse git...

Canım benım erkek arkadasımda golkoy de belkı aynı kogustadır. Bu aksam benıde aramadı gunduzlerı yogunmus aksamda mac vardı yaondan olabılır. Kacıncı boluk senınkı?

Koğusunu soramadim ben aradiginda akil edemiyorum panikleniyorum kapatinca hepsi geliyo aklima, bugün sorucam aradiginda yazicam.

Koğusunu soramadim ben aradiginda akil edemiyorum panikleniyorum kapatinca hepsi geliyo aklima, bugün sorucam aradiginda yazicam.

O bende çok var canım a heycandan hepsini unutuyorum sesi duyduğumda sonradan geliyor aklıma üzülüyorum aradığında busefer diğerlerini unutuyorum

günaydın kızlar.. aynı dert bende de var,uyuyamıyorummm uyuyamıyorummm,aklıma sevdiceğim geliyo hep( gittiğinden beri aradığı için iyi hissediyorum aslında uzağa gitmedi çok şükür diorum,ağlamıyorum hiç ama geceleri kendini gösteriyo galiba hasret acısı:'(

öğlenleri bi şekilde geçiyo vakit ama aksam oldumu tüm hüzün çöküyo bogazm düğüm düğüm oluyo hç bseyn tadı yok cok ktü ya:'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…