- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sen gidiyormusun canım rizeye nerdeydin şuan tam olarak
Sen gidiyormusun canım rizeye nerdeydin şuan tam olarak
Canim benim durumu ben bile zor ogrnedim:) biz onceden istanbulda yasiyoduk yani belli bi yasa kadar ordaydim sonra babam isini tasidi pazara. Simdi orda yasiyoruz ama istanbuldaki evimizede gidiyoruz ara sira kardesim orda okuyo falan. Ama bende trabzonda ktu de okuyorum. Sevgilim trabzonlu ayni bolumdeydik tanisikligimiz ordan. Haftasonlarida gidiyorum pazara
Samsunda da oluyo mudur acaba. arasin basinin etini yicemtam olarak ne oluyo canim anlatir misin el opme falan ne
Gunaydinn kizlar..dun aksam 3 kere aradi sevdicegim..tam onun huzuruyla yatmistim,6 da telefonum caldi..Gunaydin demek istemis,bide butun gece senle ugrastim hasta falan dgilsin dimi dedi..yok iyim dedim ama geceden beri atesler icinde yatiyordum..
Gece acile gittik babamla:/ hissetmis bebegim taa oralardantuhaf bi duygu ama cok mutlu oldum hissetmesine
merhaba arkadaşlar,
bende aranıza yeni katıldım nişanlım izmir bornovaya düştü. şuan rahatmış herşey normal diyor. yemin törenleri 28 aralıkta sadece benim gelmemi istedi fakat aileden biri olmazsa dışarı bırakmıyolarmış diye birşey duydum bilgisi olan varmı? istanbuldan gideceğimiz için kalabalık gelmeyin sadece sen gel dedi ama nasıl olur bılmıyorumkı?
gün sayıyorum resmen koşarak yanına gitmek için zor olacağını biliyodum fakat bukadarını tahmin etmemiştim içim çıktı ağlamaktan
sen beni güldürdün allahta seni güldürsün inş.nekadar şanslılar dimi bizim gibi insanları bırakıyorlar arkalarında şu sevgiye bak hepimiz çılgına döndük :) açıp okusalar yerlere yatarlar gülmekten
ben geldiğnde bizzat okutturcam..biz böle beklerken onlar umarım kıymetimizi bilirler..
Kızlarrr hepiniz gidicek misiniz yemin töreninee?
Ben gitmicem malesefÇok uzakta, izin alamam asla evden:26:
Kızlarrr hepiniz gidicek misiniz yemin töreninee?
Ben gitmicem malesefÇok uzakta, izin alamam asla evden:26:
Bencede okutmak lazım ama onlar gelene kadar kaç bininci sayfada oluruz biraz zor olur
aramadı ki ama normalde arıyodu her gün 2 gibiözledim ki çok özledim
Kuzum feyse yazdım ama oflinesinBeni unuttun
Otobüs saatlerine baktım ben de bi gun önce akşamdan cıkmak gerekıyo sabah 9da orda olmak için,Bende işten izin alamıycam galiba canım ailesi giderse pazar günü gidip onlarla dönmeyi düşünüyorum eğer ailesi gitmeden çarşı izni verebiliyorlarsa cuma gitsemde yemine yetişemiycem otobüsle gitmek zorundayım başka yolumuz yok 1buçukta orda olucam son otobüsüm 6da okadar zaman diliminde görmeye çalışıcam çok zor işimiz çok zor aile sorunum olmasa gece çıkarım yinede giderim ama malesef işte bu aileler
cok zormus coook :'( belirsizlik icinde bekliyorumaglamamak icinde zor tutuyorum kendimi. bide ofisdeyim .sanki zaman durdu.cok özledim ama neden aramiyor
az önce oylesine bir numara cevirdim askeriyenin ama adam cok ters cikti hic bisi diyemedim bile.zaten gözlerim dolu dolu bi de o sahsin ters ters konusmasi cok agrima gitti kizlar
Nasıl vicdansız katı insanlar var ya insanlarda yürek kalmamış canım üzme kendini bugün eğitimler yoğun arıycaklar fırsat bulduklarında inşallah benim askerimdende ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?