349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Sen gidiyormusun canım rizeye nerdeydin şuan tam olarak

Canim benim durumu ben bile zor ogrnedim:) biz onceden istanbulda yasiyoduk yani belli bi yasa kadar ordaydim sonra babam isini tasidi pazara. Simdi orda yasiyoruz ama istanbuldaki evimizede gidiyoruz ara sira kardesim orda okuyo falan. Ama bende trabzonda ktu de okuyorum. Sevgilim trabzonlu ayni bolumdeydik tanisikligimiz ordan. Haftasonlarida gidiyorum pazara

Ne güzel canım birşeyler vesile oluyor işte tanışmalara kesin tanıyorsun sen ozaman dur özelden yazayım soy adlarını

Samsunda da oluyo mudur acaba. arasin basinin etini yicem tam olarak ne oluyo canim anlatir misin el opme falan ne

canım bi müzik falan olayı olmuş ..cumartsi pazar varmış benmki gitmemiş dediğne göre..sarışın aşırı havalı kokoş tipli bi bayan mı desem dedi..hopp orda dur dedm..askım ya ben gitmedm zaten ses de yokmuş görüntü görmedm..bizimkiler anlatıyodu dedi..artık onlar sennkiler değil dedm bende..bayanı böle karşılamışlar falan şarkıdan sonra elini öpenler falan olmuş

çok geçmiş olsun canım..kalp kalbe karşı derler hani..:)

hoşgeldn canım..bide yola göre bırakıyolarmış aile olmazsa..

ben geldiğnde bizzat okutturcam..biz böle beklerken onlar umarım kıymetimizi bilirler..

Kızlarrr hepiniz gidicek misiniz yemin töreninee?
Ben gitmicem malesef Çok uzakta, izin alamam asla evden:26:

Bende işten izin alamıycam galiba canım ailesi giderse pazar günü gidip onlarla dönmeyi düşünüyorum eğer ailesi gitmeden çarşı izni verebiliyorlarsa cuma gitsemde yemine yetişemiycem otobüsle gitmek zorundayım başka yolumuz yok 1buçukta orda olucam son otobüsüm 6da okadar zaman diliminde görmeye çalışıcam çok zor işimiz çok zor aile sorunum olmasa gece çıkarım yinede giderim ama malesef işte bu aileler

aramadı ki ama normalde arıyodu her gün 2 gibi özledim ki çok özledim

cok zormus coook :'( belirsizlik icinde bekliyorum aglamamak icinde zor tutuyorum kendimi. bide ofisdeyim .sanki zaman durdu.cok özledim ama neden aramiyor
az önce oylesine bir numara cevirdim askeriyenin ama adam cok ters cikti hic bisi diyemedim bile.zaten gözlerim dolu dolu bi de o sahsin ters ters konusmasi cok agrima gitti kizlar

aramadı ki ama normalde arıyodu her gün 2 gibi özledim ki çok özledim

Benim askerimde arardı muhakkak ama bugün yoğun olarak başlıycaklardı canım eğitimide fırsat bulamadılar inşallah dur bakalım saat bir 5 olsun ararlar inşallah çok merak ettim bugün dünde öğleden beri duymadım sesini birdaha sevinmiycem 2-3 kere arıyor konuşuyoruz diye şom ağızlıyım ben

Kuzum feyse yazdım ama oflinesin
Sms im bitti msj atamıyorum

Otobüs saatlerine baktım ben de bi gun önce akşamdan cıkmak gerekıyo sabah 9da orda olmak için,
dönüşte de yine aynı şekil olucak:26: Günü birlik gidip gelebilecek olsam sorun yapmazlar da 3 gün için
ihtimal bile vermiyorum o yüzden hiç izin almadım:44: Usta birliği İstanbula yakın çıkarsa görmeye giderim
artık

Nasıl vicdansız katı insanlar var ya insanlarda yürek kalmamış canım üzme kendini bugün eğitimler yoğun arıycaklar fırsat bulduklarında inşallah benim askerimdende ses yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…