Nasıl vicdansız katı insanlar var ya insanlarda yürek kalmamış canım üzme kendini bugün eğitimler yoğun arıycaklar fırsat bulduklarında inşallah benim askerimdende ses yok
Bende işten izin alamıycam galiba canım ailesi giderse pazar günü gidip onlarla dönmeyi düşünüyorum eğer ailesi gitmeden çarşı izni verebiliyorlarsa cuma gitsemde yemine yetişemiycem otobüsle gitmek zorundayım başka yolumuz yok 1buçukta orda olucam son otobüsüm 6da okadar zaman diliminde görmeye çalışıcam çok zor işimiz çok zor aile sorunum olmasa gece çıkarım yinede giderim ama malesef işte bu aileler
thescientist msjını yeni gördüm canım izmir narlıderede mi seninde sevgilin?
insallah canim ararlar.bu beklemek insana cok büyük bir iskence
evet maelesef ki herkes halden anlamiyor.bende kide ne sansa artik hep beni bulur böyle tas kalpli kisiler
benimde ogün sınavım var canım ya kafam çok karışık napcaksam ..
Kızlarrr hepiniz gidicek misiniz yemin töreninee?
Ben gitmicem malesefÇok uzakta, izin alamam asla evden:26:
Kızlarrr hepiniz gidicek misiniz yemin töreninee?
Ben gitmicem malesefÇok uzakta, izin alamam asla evden:26:
canım bi müzik falan olayı olmuş ..cumartsi pazar varmış benmki gitmemiş dediğne göre..sarışın aşırı havalı kokoş tipli bi bayan mı desem dedi..hopp orda dur dedm..askım ya ben gitmedm zaten ses de yokmuş görüntü görmedm..bizimkiler anlatıyodu dedi..artık onlar sennkiler değil dedm bende..bayanı böle karşılamışlar falan şarkıdan sonra elini öpenler falan olmuş
aynen canım bende gidemicem hem çok uzak hem de gitmeye kalksam izin alamam babam bilmiyor zaten
Tatlım mektuplar ulaşıyor muymuş? Ben de göndermek istiyorum ama eline ulaşmaz diye vazgeçiyorummerhabalar tekrardan,
ben bugün mektup yolladım kastamonuna :) iki güne eline geçermiş. en azından ara ara okuyup yalnız olmadığını hissedebileceğini düşündüm :) umarım moral olur ona
bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum canım ne yazıkki
Benim annem de babam da tanıyor ama bu kış günü hele de otobüsle gitmeme asla izin vermezler.aynen canım bende gidemicem hem çok uzak hem de gitmeye kalksam izin alamam babam bilmiyor zaten
yeni geldim hemen fotosuna baltm acıp.bakıp bakıp ağlıyorum.çok özlüyorum ben ya 150 gün nasıl dayanıcam.bugün de hiç konusmadık Allahım sabır ver bana güç ver(
Allahım sabır versin hepimize canım arıycaklar inşallah birazdan umut ediyorum çok özledim ben çok
inşallah canımAllahım yardım et ya hem onlara hem bize....çekilecek dert değilmiş bu giden ayrı kalan ayrı
Kizlar bugun konusan yok sanirim egitimler baslamis ondan mi acaba? Ya ben onsuz kendimi cok gucsuz hissediyorum. Sizdede boyle mi
Zamanla azalmıyor hasret dahada çoğalıyor ama alıştırıyor sanırım canım inşallah Allahım yardımcımız olsun
Evet canım bende konuşan yok diye biliyorum bugün daha yoğun başlanıcaktı eğitimleri birazdan biter herhalde eğitimleri gerçi ozamanda hurra herkes telefona bugün zor haber alıcakmışız gibi Allahım sabır versin bizlere bende onsuz hiçbirşey yapasım yok olmuyormuş o olmayınca daha iyi anladım yanımda olsun istiyorum herşeyimi onunla yapıyordum ben bu haksızlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?