349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Nasıl vicdansız katı insanlar var ya insanlarda yürek kalmamış canım üzme kendini bugün eğitimler yoğun arıycaklar fırsat bulduklarında inşallah benim askerimdende ses yok

insallah canim ararlar.bu beklemek insana cok büyük bir iskence
evet maelesef ki herkes halden anlamiyor.bende kide ne sansa artik hep beni bulur böyle tas kalpli kisiler

benimde ogün sınavım var canım ya kafam çok karışık napcaksam ..

Otobüs saatlerine baktım ben de bi gun önce akşamdan cıkmak gerekıyo sabah 9da orda olmak için,
dönüşte de yine aynı şekil olucak:26: Günü birlik gidip gelebilecek olsam sorun yapmazlar da 3 gün için
ihtimal bile vermiyorum o yüzden hiç izin almadım:44: Usta birliği İstanbula yakın çıkarsa görmeye giderim
artık[/QUOTE]

Bendede durum aynı canım pazar günleri günü birlik gidip gelicem 3-4 saatte olsa gidip görürüm 2haftada bir ayda bir inşallah

merhabalar tekrardan,
ben bugün mektup yolladım kastamonuna :) iki güne eline geçermiş. en azından ara ara okuyup yalnız olmadığını hissedebileceğini düşündüm :) umarım moral olur ona

neresi burası ya :) valla ben sordum dalga mı geçiyorsun dedi. bir tek sinema vardı dedi o da bölükte 2km uzakta akşam bu soğukta kimse yürümek bile istemedi. herkes yatıp uyudu dedi :)

merhabalar tekrardan,
ben bugün mektup yolladım kastamonuna :) iki güne eline geçermiş. en azından ara ara okuyup yalnız olmadığını hissedebileceğini düşündüm :) umarım moral olur ona
Tatlım mektuplar ulaşıyor muymuş? Ben de göndermek istiyorum ama eline ulaşmaz diye vazgeçiyorum

bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum canım ne yazıkki

aynen canım bende gidemicem hem çok uzak hem de gitmeye kalksam izin alamam babam bilmiyor zaten
Benim annem de babam da tanıyor ama bu kış günü hele de otobüsle gitmeme asla izin vermezler.
Hem günübirlik de olmayacağı için:44:

yeni geldim hemen fotosuna baltm acıp.bakıp bakıp ağlıyorum.çok özlüyorum ben ya 150 gün nasıl dayanıcam.bugün de hiç konusmadık Allahım sabır ver bana güç ver(

yeni geldim hemen fotosuna baltm acıp.bakıp bakıp ağlıyorum.çok özlüyorum ben ya 150 gün nasıl dayanıcam.bugün de hiç konusmadık Allahım sabır ver bana güç ver(

Allahım sabır versin hepimize canım arıycaklar inşallah birazdan umut ediyorum çok özledim ben çok

Kizlar bugun konusan yok sanirim egitimler baslamis ondan mi acaba? Ya ben onsuz kendimi cok gucsuz hissediyorum. Sizdede boyle mi

kızlar çoğunluğunuz aileyle yaşıyor galiba, ben gibi tek yaşayan yok.. bak gene yanlız değilsiniz benm için çok daha zor( 2.dönem anneme dicem gel die, değilse böle geçmyo günler:'(

Kizlar bugun konusan yok sanirim egitimler baslamis ondan mi acaba? Ya ben onsuz kendimi cok gucsuz hissediyorum. Sizdede boyle mi

Evet canım bende konuşan yok diye biliyorum bugün daha yoğun başlanıcaktı eğitimleri birazdan biter herhalde eğitimleri gerçi ozamanda hurra herkes telefona bugün zor haber alıcakmışız gibi Allahım sabır versin bizlere bende onsuz hiçbirşey yapasım yok olmuyormuş o olmayınca daha iyi anladım yanımda olsun istiyorum herşeyimi onunla yapıyordum ben bu haksızlık

Zamanla azalmıyor hasret dahada çoğalıyor ama alıştırıyor sanırım canım inşallah Allahım yardımcımız olsun

yaaa ben hep eskisi gibi hergün arar sanıyodum ama böyle olcaksa cok zor yaa özledimmm cok özledimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…