349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kulisss özel mesaj atamıyorum dün de bugünde aradı. eğitime başlamışlar bugün o yüzden arayamamıştır belki seni. kaçıncı bölükteydi nişanlın ?

Hala ses yok :85:

benimkinden de ses yok canım sabah kardeşini aramış beni hala aramadı, uyuyorumdur diyemi acaba bölük koğuş falanda bilmiyorum bilsem aile iletişimden ben arıcam ama beklemek çok vasat. bugün dışarı çıktım 1-2 saat bu kadar mı keyifsiz olur bi insan eve geldim hemen..

Anladım canım. Senin mektubun bi ulaşsın da bakalım ben de gönderirim gidiyosa

kızlar hatay iskenderunda sevgilisi olanlar yardım lütfen kardeşimi aramaya çalışıyoruz santral telefonunu bilen varsa lütfen yazar mısınız

onsuz yaptigim yani hic destegini almadigim seylerde bile korku olustu icimde. Sanki o olmadigi icin yapamiycam gibi geliyo yani gucsuz hissediyorum. İyice yetim gibi kaldim( ya sabir bazen guluyorum halime ne asikmisim diye:)

Bende çok keyifsizim ya moral sıfır

kızlar hatay iskenderunda sevgilisi olanlar yardım lütfen kardeşimi aramaya çalışıyoruz santral telefonunu bilen varsa lütfen yazar mısınız

Nette şöyle bişey buldum ama ne kadar doğru bilmiyorum

1 nci ve 2nci Bölük: 0 326 618 36 99
3 ncü ve 4 ncü Bölük: 0 326 618 37 05
5 nci ve 15 nci Bölük: 0 326 618 37 01
6 ncı ve 7 nci Bölük: 0 326 618 37 07
8 nci ve 9 ncu Bölük: 0 326 618 37 06
10 ncu Bölük: 0 326 618 37 08
11 nci ve 12 nci Bölük: 0 326 618 37 02
13 ncü ve 14 ncü Bölük: 0 326 618 37 00
16 ncı ve 17 nci Bölük: 0 326 618 37 04
18 nci ve 19 ncu Bölük: 0 326 618 37 03
20 nci Bölük: 0 326 6189949 / 22 91

(((( ufff cildiricam. Dersim var 7de. Ya ararsa o zaman. Bu hoca sert biraz cikabilirmiyim bilmiyorum(((((( ara askim ara ara araaaa

saolasın canım ama bu numaralardan ulaşamadık gitmeden biraz rahatsızdı cumadan beri de sesini duyamıyoruz merak ettik du bakalım buluruz inşallah numarayı tekrardan teşekkür ederim....

mrb kızlar ben yeni konuştum ararlar birazdan sizide tek tek merak etmeyeseniz...kaç gündür çarşamba,c.tesi,pazar görüştürüolar aşkım diyodu gelirsen diyodu..bende telefonda yarın geliyom ankaraya çarşamba yanındayım dedim iyiii dedi.bende ne o sevinmedin mi hiç dedim ne alakası var hiç gel demeyedebilirdim dio çaktırmadım ama çok bozuldum bu lafa ne demek gel demeyedebilrdim yaa(..ya ne bilim bi özledim de bi sevin yaa yok ama hiç belirti anlamıyorum bu niye böle.düşünüyorum sadece biz mi özlüoz biz mi yanıoz bitioz diye((

saolasın canım ama bu numaralardan ulaşamadık gitmeden biraz rahatsızdı cumadan beri de sesini duyamıyoruz merak ettik du bakalım buluruz inşallah numarayı tekrardan teşekkür ederim....

Hadi yaaa ben de not etmiştim bu numaraları bişey olursa ararım diye
Dün konuştum ben erkek arkadaşımla hem çok yoğunuz hem de her yerde
çok sıra var dedi. Ondan arayamamıştır canım merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…