mrb kızlar ben yeni konuştum ararlar birazdan sizide tek tek merak etmeyeseniz...kaç gündür çarşamba,c.tesi,pazar görüştürüolar aşkım diyodu gelirsen diyodu..bende telefonda yarın geliyom ankaraya çarşamba yanındayım dedim iyiii dedi.bende ne o sevinmedin mi hiç dedim ne alakası var hiç gel demeyedebilirdim dio çaktırmadım ama çok bozuldum bu lafa ne demek gel demeyedebilrdim yaa(..ya ne bilim bi özledim de bi sevin yaa yok ama hiç belirti anlamıyorum bu niye böle.düşünüyorum sadece biz mi özlüoz biz mi yanıoz bitioz diye ((
mrb kızlar ben yeni konuştum ararlar birazdan sizide tek tek merak etmeyeseniz...kaç gündür çarşamba,c.tesi,pazar görüştürüolar aşkım diyodu gelirsen diyodu..bende telefonda yarın geliyom ankaraya çarşamba yanındayım dedim iyiii dedi.bende ne o sevinmedin mi hiç dedim ne alakası var hiç gel demeyedebilirdim dio çaktırmadım ama çok bozuldum bu lafa ne demek gel demeyedebilrdim yaa(..ya ne bilim bi özledim de bi sevin yaa yok ama hiç belirti anlamıyorum bu niye böle.düşünüyorum sadece biz mi özlüoz biz mi yanıoz bitioz diye ((
Aklima geldi kardrsini aramakta iste ya aradi bizi derse diye korktum
canım telefonda çok rahat konuşamıyolar ki ne yapsın arkasında sırada bekleyenler var belki ondan belki de yorgunluktan sevindiğini belli edememiştir üzülme sen ..
Hadi yaaa ben de not etmiştim bu numaraları bişey olursa ararım diye
Dün konuştum ben erkek arkadaşımla hem çok yoğunuz hem de her yerde
çok sıra var dedi. Ondan arayamamıştır canım merak etmeyin
Eger oyleyse yani yalniz biz yaniyoruz bitiyoruzsa ben kendi adima konusuyorum tam bir aptalim o zaman :)
ne bilim ben olsam orda bi yupppiii diye bağırırdım...insan istiyo öle arada özledim desin diye ama işte(....zaten arkadan o kadar ses gelioduki atlı koşturuo gibi konuştuk.
azıcık sık dişini usta birliği acemi gibi olmuyo orada daha rahat olur merak etme askerdeykende ondan bişi beklemicen onlar için daha zor o kimseden haber alamıyo o seni daha çok merak ediyodur emin ol..
kızlar ben sordum tek tek aşkım napıonuz gün boyu dedim ve hızlı bi şekilde şunları dedi:sabahın köründe bağırarak kaldırıolar sonra hemen el yüz yıka üstünü giyin(ki o kadar şeyi giymek çok vakit alıyo),sonra iştima hemen eğitim alanına çıkılıokoşun açılın denilio koşuoz taa saat 12.50ye kadar eğitim alanında sürekli bişeler yapıoz,sonra tekrar iştima ve yemekhane yolu,öğlen yemek sırası gelene kadar ölüoz ayakta(öğlen niye aramıyo diyenlere cvp bu),grup grup alıyolarmış yemekhaneye,yemeği yiyip arayım dicem bi bakıom kuyruk var girem diyorum dio bu kezde gene iştimaaaaaaaa diye bağırıolar.tekrar gidioz 16.00 yemek arası verdik(ki bu ara değişebiliomuş grup grup alındıkları için).gene iştimaa dicekler ve sayılcaz bi iki bişeler yaptırıp bırakcaklar 1-2 saat arası dinlenme(bende sordum o saat arası napıon die zaten sırada geçio tüm saat sonrada koğuşa gidip ell yüz yıka traş ol derken yorgunluktan yaşadığımı unutuyorum dedi).zaten 8 ya da max 9da yatışmış..
En vahim benim durumum heralde :) 3 gundur haber yok, haftasonu ailesinide aramamis ama bu sabah kardesini aradi benim telefon hala calmiyor :) aglayamiyorum bile yaş akmiyo artik
En vahim benim durumum heralde :) 3 gundur haber yok, haftasonu ailesinide aramamis ama bu sabah kardesini aradi benim telefon hala calmiyor :) aglayamiyorum bile yaş akmiyo artik
zaman cabuk gecsin diye yabancı dizi izliyorum
Kizlar bugun konusan yok sanirim egitimler baslamis ondan mi acaba? Ya ben onsuz kendimi cok gucsuz hissediyorum. Sizdede boyle mi
merhabalar tekrardan,
ben bugün mektup yolladım kastamonuna :) iki güne eline geçermiş. en azından ara ara okuyup yalnız olmadığını hissedebileceğini düşündüm :) umarım moral olur ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?