349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım telefonda çok rahat konuşamıyolar ki ne yapsın arkasında sırada bekleyenler var belki ondan belki de yorgunluktan sevindiğini belli edememiştir üzülme sen ..

Eger oyleyse yani yalniz biz yaniyoruz bitiyoruzsa ben kendi adima konusuyorum tam bir aptalim o zaman :)

Canım ordaki psikolojilerini bilemiyoruz lütfen üzme kendini kötü birşey söylemek istememiştir seni çok özledi ondan bence böyle davranıyor

canım telefonda çok rahat konuşamıyolar ki ne yapsın arkasında sırada bekleyenler var belki ondan belki de yorgunluktan sevindiğini belli edememiştir üzülme sen ..

ne bilim ben olsam orda bi yupppiii diye bağırırdım...insan istiyo öle arada özledim desin diye ama işte(....zaten arkadan o kadar ses gelioduki atlı koşturuo gibi konuştuk.

Hadi yaaa ben de not etmiştim bu numaraları bişey olursa ararım diye
Dün konuştum ben erkek arkadaşımla hem çok yoğunuz hem de her yerde
çok sıra var dedi. Ondan arayamamıştır canım merak etmeyin

sıra muhabbetini biliyorum erkek arkadaşım iskendrunda yapmıştı.. ama dün kızların çoğu arandık diye yazınca merak ettim işte bizimki 4. bölükte 3. ve 4. bölüğün numarsını aradım ama düşmüyo numara çalmıyo yani... sennki başka bölükteyse ne olur ne olmaz şansını denersin canım

Eger oyleyse yani yalniz biz yaniyoruz bitiyoruzsa ben kendi adima konusuyorum tam bir aptalim o zaman :)

Arkadaşlar lütfen böyle şeyler düşünmeyelim onlar orda zor durumdalar herkesin askeri aramadı farkındaysanız içinizi ferah tutun onların bizim sesimize desteğimize ihtiyacları var neden zaman olupta aramasınlar

ne bilim ben olsam orda bi yupppiii diye bağırırdım...insan istiyo öle arada özledim desin diye ama işte(....zaten arkadan o kadar ses gelioduki atlı koşturuo gibi konuştuk.

azıcık sık dişini usta birliği acemi gibi olmuyo orada daha rahat olur merak etme askerdeykende ondan bişi beklemicen onlar için daha zor o kimseden haber alamıyo o seni daha çok merak ediyodur emin ol..

kızlar ben sordum tek tek aşkım napıonuz gün boyu dedim ve hızlı bi şekilde şunları dedi:sabahın köründe bağırarak kaldırıolar sonra hemen el yüz yıka üstünü giyin(ki o kadar şeyi giymek çok vakit alıyo),sonra iştima hemen eğitim alanına çıkılıokoşun açılın denilio koşuoz taa saat 12.50ye kadar eğitim alanında sürekli bişeler yapıoz,sonra tekrar iştima ve yemekhane yolu,öğlen yemek sırası gelene kadar ölüoz ayakta(öğlen niye aramıyo diyenlere cvp bu),grup grup alıyolarmış yemekhaneye,yemeği yiyip arayım dicem bi bakıom kuyruk var girem diyorum dio bu kezde gene iştimaaaaaaaa diye bağırıolar.tekrar gidioz 16.00 yemek arası verdik(ki bu ara değişebiliomuş grup grup alındıkları için).gene iştimaa dicekler ve sayılcaz bi iki bişeler yaptırıp bırakcaklar 1-2 saat arası dinlenme(bende sordum o saat arası napıon die zaten sırada geçio tüm saat sonrada koğuşa gidip ell yüz yıka traş ol derken yorgunluktan yaşadığımı unutuyorum dedi).zaten 8 ya da max 9da yatışmış..

azıcık sık dişini usta birliği acemi gibi olmuyo orada daha rahat olur merak etme askerdeykende ondan bişi beklemicen onlar için daha zor o kimseden haber alamıyo o seni daha çok merak ediyodur emin ol..

evet aslında ailesini daha bi kez aradı beni arıyo hep farkındayımda öfff napım çok duygusala mala bağladım bu ara yaa çatacak bişe arıyom aman öf ne biliim...dur aradığında aşkıııııııııııım diye bağırııım:))))).......canm çok saol arada böle birbirimize tokat atalım yoksa gelemioz kendimize

Evet canım bende arkadaşlara bunu söylüyorum yapabilceğimiz onlar için sabır ve yardım için dua etmek böyle neden aramadı şöyle oldu düşünmemek gerekiyor aradıkların arıyorlar fırsatları olunca yani sabredicez

En vahim benim durumum heralde :) 3 gundur haber yok, haftasonu ailesinide aramamis ama bu sabah kardesini aradi benim telefon hala calmiyor :) aglayamiyorum bile yaş akmiyo artik

En vahim benim durumum heralde :) 3 gundur haber yok, haftasonu ailesinide aramamis ama bu sabah kardesini aradi benim telefon hala calmiyor :) aglayamiyorum bile yaş akmiyo artik

canm sen ulaşmaya çalış..ara biyerden..yada kardeşini aradığı numarayı ara bölüğünü falan biliyosan getirsinler..netten bak santrale falan ordan bağlıyolar

canim benim üzme kendini bende seninle ayni durumdayim en son cuma günü 58saniye mi ne duydum sesini bekliyorum caresizlik icinde.
nerde senin askerin?

kızlar bu konser tiyatro olayı heryerde mi oluomuş her haftasonu?..gerçi benm bi arkadaşım aç aç günü olur acemilikte demişti ne o dedim bi tavernadan hatun gelir olağanüstü mini ve dekolte giyer herkeste aç aç der dedi.o da askerlik yapmış bri olarak demişti.herhaftasonu oluyomu ki?

merhabalar tekrardan,
ben bugün mektup yolladım kastamonuna :) iki güne eline geçermiş. en azından ara ara okuyup yalnız olmadığını hissedebileceğini düşündüm :) umarım moral olur ona

bende yazmayı çok istiyorum canım ama okuyolar malum..kafam karıştı hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…