349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canm sen ulaşmaya çalış..ara biyerden..yada kardeşini aradığı numarayı ara bölüğünü falan biliyosan getirsinler..netten bak santrale falan ordan bağlıyolar

canım beni aradıgı 3 farklı numaraa var arıyorum, bitanesi anında kapanıyo, digeri surekli mesgul, otekide calıyoo calıyo acan yok en az 30 kez denedim her birini :) santrali biliyorum aile iletişim numarasını falan ama koğuşunu sormadım işte 3000 acemi er varmış benimkini nasıl bulsunlar :/

Aç aç günü ne beee Yahuu hem adamların yemeğine şap katıyosunuz
hem de aç aç günü yapıyosunuz ne alakaaaaaaa Arayınca hemen
yasağı koyuyorum, açtırmak maçtırmak yokkkk Pekmezini akıtırım yoksaaa

Neeeeeeeeeeeeeeeeee. bittin sen uğur

pofff hadi yaa arayınca ilk işin aradığı numarayı kaydetmek ve bölüğünü falan sormak olsunn

aç aç gününü bende duydum ama hala yapıldıgını bilmiyodum gözün çıksıın öküüz gözün çıksın

aç aç mı noluyo yaaaa..ben gidiyorum canım takıl peşime bi yıkalım orayı

amaaan bende türk dizilerine bile yabancıyım izlerken:))...muhteşem yüzyılı kaçırmazdım o gittiği gün hiç izlemedim kendime bile şaşırdım:)

aç aç mı noluyo yaaaa..ben gidiyorum canım takıl peşime bi yıkalım orayı

aç açmış ben aççam bayramlık agzımı hele bir arasın da.hıhhh aç aç günüymüş.komutanlarn da işine geliodur ondan yaptırıolardır.aç aç gününü

aç açmış ben aççam bayramlık agzımı hele bir arasın da.hıhhh aç aç günüymüş.komutanlarn da işine geliodur ondan yaptırıolardır.aç aç gününü

bi de 2.5tl alıolarmış galiba kişi başı:))...istermisiniz pazar günü hiçbiri aramıomuş aç aça gitmişler oluolarmış sonrada diğer gün çok yorulduk akşama kadar koştuk diyolarmış:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…