neresi burası ya :) valla ben sordum dalga mı geçiyorsun dedi. bir tek sinema vardı dedi o da bölükte 2km uzakta akşam bu soğukta kimse yürümek bile istemedi. herkes yatıp uyudu dedi :)
canm sen ulaşmaya çalış..ara biyerden..yada kardeşini aradığı numarayı ara bölüğünü falan biliyosan getirsinler..netten bak santrale falan ordan bağlıyolar
kızlar bu konser tiyatro olayı heryerde mi oluomuş her haftasonu?..gerçi benm bi arkadaşım aç aç günü olur acemilikte demişti ne o dedim bi tavernadan hatun gelir olağanüstü mini ve dekolte giyer herkeste aç aç der dedi.o da askerlik yapmış bri olarak demişti.herhaftasonu oluyomu ki?
canim benim üzme kendinibende seninle ayni durumdayim en son cuma günü 58saniye mi ne duydum sesini bekliyorum caresizlik icinde.
nerde senin askerin?
kızlar hatay iskenderunda sevgilisi olanlar yardım lütfen kardeşimi aramaya çalışıyoruz santral telefonunu bilen varsa lütfen yazar mısınız
tamam canım gittiğinde haber veririm ben :)
kızlar bu konser tiyatro olayı heryerde mi oluomuş her haftasonu?..gerçi benm bi arkadaşım aç aç günü olur acemilikte demişti ne o dedim bi tavernadan hatun gelir olağanüstü mini ve dekolte giyer herkeste aç aç der dedi.o da askerlik yapmış bri olarak demişti.herhaftasonu oluyomu ki?
canım beni aradıgı 3 farklı numaraa var arıyorum, bitanesi anında kapanıyo, digeri surekli mesgul, otekide calıyoo calıyo acan yok en az 30 kez denedim her birini :) santrali biliyorum aile iletişim numarasını falan ama koğuşunu sormadım işte 3000 acemi er varmış benimkini nasıl bulsunlar :/
Neeeeeeeeeeeeeeeeee. bittin sen uğur
Eger oyleyse yani yalniz biz yaniyoruz bitiyoruzsa ben kendi adima konusuyorum tam bir aptalim o zaman :)
hoşgeldn canım..bide yola göre bırakıyolarmış aile olmazsa..
zaman cabuk gecsin diye yabancı dizi izliyorum
Aç aç günü ne beeeYahuu hem adamların yemeğine şap katıyosunuz
hem de aç aç günü yapıyosunuz ne alakaaaaaaaArayınca hemen
yasağı koyuyorum, açtırmak maçtırmak yokkkkPekmezini akıtırım yoksaaa
amaaan bende türk dizilerine bile yabancıyım izlerken:))...muhteşem yüzyılı kaçırmazdım o gittiği gün hiç izlemedim kendime bile şaşırdım:)
aç aç mı noluyo yaaaa..ben gidiyorum canım takıl peşime bi yıkalım orayı
aç açmış ben aççam bayramlık agzımı hele bir arasın da.hıhhh aç aç günüymüş.komutanlarn da işine geliodur ondan yaptırıolardır.aç aç gününü
benmki orda ama santral tel bilmiyorum canım
bi de 2.5tl alıolarmış galiba kişi başı:))...istermisiniz pazar günü hiçbiri aramıomuş aç aça gitmişler oluolarmış sonrada diğer gün çok yorulduk akşama kadar koştuk diyolarmış:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?