bi de 2.5tl alıolarmış galiba kişi başı:))...istermisiniz pazar günü hiçbiri aramıomuş aç aça gitmişler oluolarmış sonrada diğer gün çok yorulduk akşama kadar koştuk diyolarmış:)))))
öğrenirsem hemen bildirrm canım..arasa sorcam ama aramıyoki
aç açmış ben aççam bayramlık agzımı hele bir arasın da.hıhhh aç aç günüymüş.komutanlarn da işine geliodur ondan yaptırıolardır.aç aç gününü
Kızlar askerlerimiz öyle şeyler yapmaz bi sakin olun güveniyoruz akıllı askerlerimiz onlar bizim
19.bölükde canım
Orada görmedikleri eziyeti zulümü dönünce bizden görcekler anlaşıldı
Kizlar ben aşkimdan umudu kestim, kardesini arayip beni aramamasi kendi dusuncesizliginden baska hic bisey olamaz. Telefonumu sessize aldim artik beklemiyorum, ben burda kendimi yirtarken o da 1 dk arasaymiş.
Kizlar ben aşkimdan umudu kestim, kardesini arayip beni aramamasi kendi dusuncesizliginden baska hic bisey olamaz. Telefonumu sessize aldim artik beklemiyorum, ben burda kendimi yirtarken o da 1 dk arasaymiş.
kastamonu gölköy jandarma canım.
bence öyle yapma canım ne oldugunu orada bilemezsin sonucta.ve seni aradıgında duymassan kendini suclarsın.aradıgında sorarsın beni niye hiç aramıyosun diye.ama askerde o bir de sen trip atma cocuga neler yasadıgını bilmiyoruz
bencede canım. benimkininde bugün morali alt üst olmuş. şırnak hakkında artık iyice karamsarlaşmış. orada nasıl bir psikoloji içerisinde olduklarını bilemiyoruz. ama gelip geçecek bugünler. bir daha askerlik falan olmıcak hayatımızda sıkın dişinizi. çok zor biliyorum hatta ağlayarak yazıyorum ama geçicek.
canım seninki oradan sonra nereye gidecek??
Benim babamda bilmediği için sorun oluyor zaten yoksa sorun olmazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?