349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ulan biz onca meraktan ölelim onlar kaı soydursunlar((

aç açmış ben aççam bayramlık agzımı hele bir arasın da.hıhhh aç aç günüymüş.komutanlarn da işine geliodur ondan yaptırıolardır.aç aç gününü

kızlar bana bile baktırttınız netten yaa:)) yokmuş öle bişi eskiden o olaylar ve çok çikin bayanlar olurmuş genelde.fıstık gibi sevgililerini bırakıp nie baksınlar o kadınlara,aklınıza getirmeyin böle şeyler

19.bölükde canım

bizimki 4. bölük koğuşunu bile biliyoruz ama arayabilecek numarayı bulamadık henüz umarım arar ev telefonunu arar diye evden bile çıkmıyoruz bakalım arar inşallah ya bi arkadaş yazmış denetleme varmış galiba öle zamanlarda daha sıkı oluyolar ondan sabırla bekliyoruz bakalım

Kizlar ben aşkimdan umudu kestim, kardesini arayip beni aramamasi kendi dusuncesizliginden baska hic bisey olamaz. Telefonumu sessize aldim artik beklemiyorum, ben burda kendimi yirtarken o da 1 dk arasaymiş.

Kizlar ben aşkimdan umudu kestim, kardesini arayip beni aramamasi kendi dusuncesizliginden baska hic bisey olamaz. Telefonumu sessize aldim artik beklemiyorum, ben burda kendimi yirtarken o da 1 dk arasaymiş.

Yavrum demekki tek telefonluk zamani vardi yapma boyle sabah ne kadar neseliydin halbuki

bence öyle yapma canım ne oldugunu orada bilemezsin sonucta.ve seni aradıgında duymassan kendini suclarsın.aradıgında sorarsın beni niye hiç aramıyosun diye.ama askerde o bir de sen trip atma cocuga neler yasadıgını bilmiyoruz

öle deme tatlım mesela benm kardeşim bizi aradı rica etti kız arkadaşımı arayın diye öle sıra gelince bi kaç numarayı arayamıolar sesimi duyun onu da arayın merak etmesn arkadaşlar sıra bekliyo kapatıyorum dedi ilk aradığında ve cumadan beri bizde sesini duymadık onlar orada sıkılıyolar zaten bi de sen üzme derim ...
sık dişini

canım sevgilim beni arayana kadar iyi oluyorum ben, çok düşünmüyorum. ama aradıktan sonra kendime gelemiyorum ağlıyorum hep. bazen aramasa daha mı kolay olur alışmam diyorum. seninkide belki öyledir. arayınca dayanamam sesini duyup kötü olurum diye düşünebilir.

bencede canım. benimkininde bugün morali alt üst olmuş. şırnak hakkında artık iyice karamsarlaşmış. orada nasıl bir psikoloji içerisinde olduklarını bilemiyoruz. ama gelip geçecek bugünler. bir daha askerlik falan olmıcak hayatımızda sıkın dişinizi. çok zor biliyorum hatta ağlayarak yazıyorum ama geçicek.

inşallah canım inşallah benim de tek tesellim bu önümüzdeki 1 engel yok oluyor.başka türlü dayanması cok zor sağ salim gidip gelsinler de:/

Tabiki cok yogun olabilir istese bile arayamiyo olabilir, ama ben onu cok merak ediyorum, o merak etmiyomu ? İyiyim ben desin kapatsin, yeterli.. 3 gun oldu koskoca 3 gun, cumaya kadar hep ariyodu alistirdi birakti.. Bide kardesini aradigini duyuncaa moral sifir oldu tabi.. Umudu biraz kestim gibi ben cidden, bekleme heyecanim bile kalmadi resmen (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…