Siirte gidicek, onada bozuktu morali giderken ölürüm kalirim gelemem belki diyip duruyodu
saolasın canım ama bu numaralardan ulaşamadık gitmeden biraz rahatsızdı cumadan beri de sesini duyamıyoruz merak ettik du bakalım buluruz inşallah numarayı tekrardan teşekkür ederim....
Kızlar kafayı yicem, hergün yeni bir intihar eden asker haberi!Neden böyle yapıyorlar ki, nasıl o hale gelebiliyorlar? Sonuçta askerlik biten bir şey. Ne kadar sıkıntıda da olsan bitecek, sonsuza kadar sürmeyecek. Sizce de çok can sıkıcı değil mi
Belki de işin aslı farklıdır intihar değildir. Cok dikkatli konusmaliyiz askerlerimizle. onlarin psikolojisini anlayamayiz kucucuk bi sozumuz bile onlari derinden etkileyebilir
Belki de işin aslı farklıdır intihar değildir. Cok dikkatli konusmaliyiz askerlerimizle. onlarin psikolojisini anlayamayiz kucucuk bi sozumuz bile onlari derinden etkileyebilir
orda diğer askerlere fln uyarlar meraktan giderlerseaman tek derdim bu mu sanki aramadı ya hala
Hay Allah yaa içime kurt düştü yemin ederim
Kizlar sevgilim aradi o ac ac olayini sordum sacmalama oyle sey mi olur olsa bile senin gibi sevgilim varken hayatta gitmem dedi gururumu oksadi :)) icim rahatladi hic duymamis boyle bisey
Kizlar ben aşkimdan umudu kestim, kardesini arayip beni aramamasi kendi dusuncesizliginden baska hic bisey olamaz. Telefonumu sessize aldim artik beklemiyorum, ben burda kendimi yirtarken o da 1 dk arasaymiş.
kızlar bu konser tiyatro olayı heryerde mi oluomuş her haftasonu?..gerçi benm bi arkadaşım aç aç günü olur acemilikte demişti ne o dedim bi tavernadan hatun gelir olağanüstü mini ve dekolte giyer herkeste aç aç der dedi.o da askerlik yapmış bri olarak demişti.herhaftasonu oluyomu ki?
aç aç gününü bende duydum ama hala yapıldıgını bilmiyodum gözün çıksıın öküüz gözün çıksın
Neeeeeeeeeeeeeeeeee. bittin sen uğur
Aç aç günü ne beeeYahuu hem adamların yemeğine şap katıyosunuz
hem de aç aç günü yapıyosunuz ne alakaaaaaaaArayınca hemen
yasağı koyuyorum, açtırmak maçtırmak yokkkkPekmezini akıtırım yoksaaa
Kızlar kafayı yicem, hergün yeni bir intihar eden asker haberi!Neden böyle yapıyorlar ki, nasıl o hale gelebiliyorlar? Sonuçta askerlik biten bir şey. Ne kadar sıkıntıda da olsan bitecek, sonsuza kadar sürmeyecek. Sizce de çok can sıkıcı değil mi
Benim askerimde aramadı hala çok merak ediyorum
ZHD sen konuşabildinmi canım nasılmış orası ben meraktan deliricem sanırım
aa be aşkoşum araaa bir sesini duyıyım
evet..neler yasıyolar kim bilir..bize çok büyük görev düşüyo burda..sizler iyiki varsınız yoksa nası gecicekti bu 5 ay..hepinize çok teşekkürler kızlar
Bencede arkadaslar iyi ki varsiniz
yok canım aramadı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?