349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar kafayı yicem, hergün yeni bir intihar eden asker haberi! Neden böyle yapıyorlar ki, nasıl o hale gelebiliyorlar? Sonuçta askerlik biten bir şey. Ne kadar sıkıntıda da olsan bitecek, sonsuza kadar sürmeyecek. Sizce de çok can sıkıcı değil mi

saolasın canım ama bu numaralardan ulaşamadık gitmeden biraz rahatsızdı cumadan beri de sesini duyamıyoruz merak ettik du bakalım buluruz inşallah numarayı tekrardan teşekkür ederim....

canım benim sevgilim başka bi numara verdi ama birinci bölük için sanırım o yine de istersen verebilirim

Belki de işin aslı farklıdır intihar değildir. Cok dikkatli konusmaliyiz askerlerimizle. onlarin psikolojisini anlayamayiz kucucuk bi sozumuz bile onlari derinden etkileyebilir

Kizlar sevgilim aradi o ac ac olayini sordum sacmalama oyle sey mi olur olsa bile senin gibi sevgilim varken hayatta gitmem dedi gururumu oksadi :)) icim rahatladi hic duymamis boyle bisey

Belki de işin aslı farklıdır intihar değildir. Cok dikkatli konusmaliyiz askerlerimizle. onlarin psikolojisini anlayamayiz kucucuk bi sozumuz bile onlari derinden etkileyebilir

ben bile aramasına izin veriyorum ve sorun yokmuş gibi davranıyorum zaten hasta olmuş....artık dönünce hesaplaşcam,bu vatanın insanı olarak ne olursa olsun bir mehmetçiğe eziyet edemedim malesef bu davranışımdan pişman olacağımıda sanmıyorum hiç bişey yokmuş gibi davranıyorum bu kadar gururluykende bu tavrıma inanamıyorum ....

Hay Allah yaa içime kurt düştü yemin ederim

Kizlar sevgilim aradi o ac ac olayini sordum sacmalama oyle sey mi olur olsa bile senin gibi sevgilim varken hayatta gitmem dedi gururumu oksadi :)) icim rahatladi hic duymamis boyle bisey

Arasın da ben de sorim benimkine.
Alt tarafı bön bön bakıyolardır bişey yapacaklarından
değil ama öyle bişey varsa o sürede beni arasın

Son düzenleme:
Kizlar ben aşkimdan umudu kestim, kardesini arayip beni aramamasi kendi dusuncesizliginden baska hic bisey olamaz. Telefonumu sessize aldim artik beklemiyorum, ben burda kendimi yirtarken o da 1 dk arasaymiş.

Canım sakın öyle birşey yapma bak bugün benim askerimde aramadı hiç fırsatları olsa aramazlarmıydı kardeşi ailesi onları aramadı belki uzun zamandır o yüzden aramıştır

Hehehehhehe oldururum onu hehhehehe Askim benim bi yapsinda gorelim hahahah sinirim bozuldu

evet..neler yasıyolar kim bilir..bize çok büyük görev düşüyo burda..sizler iyiki varsınız yoksa nası gecicekti bu 5 ay..hepinize çok teşekkürler kızlar

aç aç gününü bende duydum ama hala yapıldıgını bilmiyodum gözün çıksıın öküüz gözün çıksın

Neeeeeeeeeeeeeeeeee. bittin sen uğur

ay ne mide bulandırıcııı yok kızlar ya olmaz öyle şey resmi bir kurum sonuçta orası yapmazlar

anlayışlı davranmak lazım askerlere.içerde neler yaşadıklarını bilemiyoruz malesef

Benim askerimde aramadı hala çok merak ediyorum

ZHD sen konuşabildinmi canım nasılmış orası ben meraktan deliricem sanırım

yok canım aramadı daha

yok canım aramadı daha [/QUOTE]

Çok merak ediyorum canım bugün neoldu böyle acayip yoğunlar sanırım sabahtan beri sesini duymak için ağladım durdum

yok canım aramadı daha

Çok merak ediyorum canım bugün neoldu böyle acayip yoğunlar sanırım sabahtan beri sesini duymak için ağladım durdum [/QUOTE]

aaa lütfen yıpratma kendini canım yaa ilk fırsatta ararlar herkes aynı anda serbest kaldıysa sıra vardır :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…