349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Çok merak ediyorum canım bugün neoldu böyle acayip yoğunlar sanırım sabahtan beri sesini duymak için ağladım durdum

aaa lütfen yıpratma kendini canım yaa ilk fırsatta ararlar herkes aynı anda serbest kaldıysa sıra vardır :44:[/QUOTE]

Evet canım ama saat ilerliyor bugün sesini hiç duyamıycam diye korkuyorum böyle uyuyamam ki

aaa lütfen yıpratma kendini canım yaa ilk fırsatta ararlar herkes aynı anda serbest kaldıysa sıra vardır :44:

Evet canım ama saat ilerliyor bugün sesini hiç duyamıycam diye korkuyorum böyle uyuyamam ki [/QUOTE]

ben de uyuyamam böyleeee(((

nasıl oluo ki bu mesaj. ben söledim kuzuma ama öle şey olmaz ki nası olcak dedi siz bana bi anlatıverin ben de ona anlatiim

Canım bu çipli türktelekom kartı varmış. Ankesöre takıyomuşsun sağ üstte 4 seçenek varmış en üsste olanı seçiyormuşsun, mesaj yazıcağı alan geliyormuş. Mesajı yazdıktan sonra mesaj atacağı numarayı yazıyormuş gönderiyormuş.

bazen iştimalar sık oluyo o yuzdendır arar merak etme:)

ya bir gün aramassa bir şey oldu diye ödüm kopuyor ya şimdiye kadar hergün konustuk bgn akşamı bekliyoum.gündüz cok kalabalık oluyo demişti bilmiyorum yaa aramassa çok kötü olurum nasıl uyurum sesini duymadan..

Bende birgün boyunca sesini duymadan uyuyucam yani uyuyamıycam sanırım canım

Kizlar taburunu bolugunu kogusunu bilmeden aile iletisimi arasak adini soyadini kutugunu falan ogrenip ulasamazmiyiz acaba??

Arar canim merak etme.benimki hep aksamlari ariyor..dun mesela 9 bucukta aradi..sonra 10 bucukta 11 de bida aradi.galiba o zmanlar bos oluyor,eminim senin askerinde ilk firsatta arayacaktir..

Kızlar bana cvp vericek kimsee yokmuuu:)))

doğruluğu tartışılır canım bence yoktur öyle bir şey ama şöyleki pavyon şarkıcısı kıvamında bol dekolteli bir bayan bed sesiyle şarkı söylüyormuş bir yandan da açar gibi yapıyormuş ya da açıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…