Çok merak ediyorum canım bugün neoldu böyle acayip yoğunlar sanırım sabahtan beri sesini duymak için ağladım durdum
Bugün herkes yoğun sanırım canım sana msj yolladım aldınmı
aaa lütfen yıpratma kendini canım yaailk fırsatta ararlar herkes aynı anda serbest kaldıysa sıra vardır :44:
görmemişim canım...kafa mı kaldı ki..niye aramıyolar hergün arıyolardı.ben 8-10 arası bekliyorum.o zaman da aramassa ümidi kescem
Bugün yoğun şekilde eğitimleri başlıycaktı canım o yüzden sanırım arıyamadılar
kıyamam ki bennn((( Allahım yardım et askerlerimizeee
kizlar siz su an kac gün karaladiniz? Ben bugün 4.günü cizicem dogrumu? Teslim oldugu günü karalamadim odami karalanacak?[/QUO suan yazdıklarına bakıyorumda gecırdıyım gunler aklıma gelıyor benımkıde suan asker teskereye 2 ay kaldı co kotu gunler gecırdım ama gectı.sizde sabırlı olun askerde cok olgunlasıyorlar.sewdıklerının dahada deyerını anlıyolar
görmemişim canım...kafa mı kaldı ki..niye aramıyolar hergün arıyolardı.ben 8-10 arası bekliyorum.o zaman da aramassa ümidi kescem
nasıl oluo ki bu mesaj. ben söledim kuzuma ama öle şey olmaz ki nası olcak dedisiz bana bi anlatıverin ben de ona anlatiim
Amin canım Allahım yardımcıları olsun çok zormuş içim acıyor
Aminnnnnnnnn canimm üzmeyelim kendimizi söyle düşünelim başladı ve bitecek Allah yardımcıları olsun bütün askerlerin
bazen iştimalar sık oluyo o yuzdendır arar merak etme:)
ya bir gün aramassa bir şey oldu diye ödüm kopuyor ya şimdiye kadar hergün konustuk bgn akşamı bekliyoum.gündüz cok kalabalık oluyo demişti bilmiyorum yaa aramassa çok kötü olurum nasıl uyurum sesini duymadan..
ya bir gün aramassa bir şey oldu diye ödüm kopuyor ya şimdiye kadar hergün konustuk bgn akşamı bekliyoum.gündüz cok kalabalık oluyo demişti bilmiyorum yaa aramassa çok kötü olurum nasıl uyurum sesini duymadan..
Kizlar taburunu bolugunu kogusunu bilmeden aile iletisimi arasak adini soyadini kutugunu falan ogrenip ulasamazmiyiz acaba??
Kızlar bana cvp vericek kimsee yokmuuu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?