349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar 347.dönem yareniyim bu aç aç eğlencesi nedir ben hiç duymadım birisi anlatsa bana:)))

sözde askerler için düzenlenen bi eğlence gecesi. ama eskiden yapılıomuşş,artık kalmamış,gecede çikin bi dansöz sahneye cıkarmıs dans ederken askerler de aç aç die bağırırlarmış, o da orasını burasını açarmış.böle anladıgım kadarıyla, tekrar diorum eskiden olurmuş.sonucta resmi kurum sanmıorum bu tarz seyler oldugunu.

az önce sevgilim aradı bi kaç dk konuşabildik bugün nöbet tutturmuşlar bi de temizlik falan yapılıyormuş şimdi
yarın ankaradan denetlemeye geleceklermiş haberiniz olsun yani kızlar arayamazsa sevdikleriniz yoğunluktandır
bu arada iskenderunda olanlardan bahsediyorum

allah razı olsun canım biz konusamadık merak ediyordum (

Hadii ara artik ara ya !! Sigara yaktigimi unutup bi tane daha yakiyorum resmen offf 3 gûn olduu !

ayyy ne biliyim canım çok çekinirim ben babamdan ble para isteyemem anneme aldırtırım
ama çok saol cvbın çok mutlu etti
bugün işe başladım yetişemezsem zaten artık isticem el mahkumm

benimki az önce aradı 2dk 14 sn konuştuk sabah sinirlenip yüzüme kapamıştı
çok alındım normalde konuşmazdım arasa da açmazdım ama hiç birini yapmıyorum
yinede ağlıcak kıvama geldim çalışma ben yapıcam gelince çeyizini çalışmanı istemiyorum diye tutturdu
ankesörlüye tekme mi attı naptı sonra ses gitti halbuki hep alttan aldım sakin ol tamam aşkım çalışmam dedim
ne oldu bu çocuğaaa yaaa ben böyle pek sabredemicekmişim gibime geliyo yaa hayırlısı..
aradı akşam gayet soğuk konuştu bende aşkım canım diyince yumuşadı bi senin sesin huzur veriyo üzme beni dedi
açç aççç ne lannnn dedim yılbaşında çıkıyo beee orasını burasını açıyo askerlere işte dedi vururum seni gitmiceksin dedim
o zmn sende evinde oturcan yoksa giderim dedi ufff kütahyada kalıcakmış hepp eğitimden gelmiş çok yorulmuş hemen uyucam dedi
az daha konuşsaydık ya dedim özel telim değil kusura bakma hadi iyi geceler dedi

Pofff anladigim kadariyla bugun herkesin askeri ya gec aramis yada henuz arayamamis bizde bugun malesef gec konusabildik cok yogunlarmis askerlik yaptgmzi bugun anladik dedi bu arada yemin torenine bende gitmiyorum, aileside gitmiyor istemedi gelmeyin dedi ben kendim gelirim dedi bizde kirmadik

anladım canım çok teşekkür ederim hemen merak ettim:))) tabi mutlaka eskidendir şimdi olması zaten mantık dışı :) inş yoktuuur

usta birlikleri belli olmuş mu canım kütahyada kalacağını nerden öğrenmiş. kütahyada rahatlar için rahat olsun. nöbet falan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…