beni de arasın askeim artık yaa
arkadaşlar merhaba birşeyt sorucam size...
haftaya cuma yemiğn törenine gidicem..hava sopğuyoır diyorlar..amasyaya gidicem istanbuldan...yol kapanma durumu olmaz dimi arkadaşlarrr ????
Hadii ara artik ara ya !! Sigara yaktigimi unutup bi tane daha yakiyorum resmen offf 3 gûn olduu !
canım üzülme bnimki aradı bz gtmdn kart almstk suan kantinde kart yokms onun icn arayamydr seninkı kartı fln bttyse alamamstrda
manisada canım((
doğru öyle bi ihtimal olabilir,kantinde kartlar bitmiş olabilir ve her an canları istediğinde gidemiolar kantine,oraya bile izinle gidiolarmış..
cnm askerim aradı diceksin birazdan, umarım en yakın zamanda arar.. sıkma canını vardır mutlaka bi sebebi..
Ariycak bak gorceksin vakit bulamamistir cok yogunmus heryeraradigi zaman yaz mutlaka
kastamnuda bnim askerim kantnde hep uzun sıra varms ztn bugn kartlar btms 1-2 güne anca glrms öle ddidoğru öyle bi ihtimal olabilir,kantinde kartlar bitmiş olabilir ve her an canları istediğinde gidemiolar kantine,oraya bile izinle gidiolarmış..
inşallah canım yazacağım arayınca ama yok işte aramıyor cok merak ediyorum ben
Cok haklisin merak etmekte ama en kisa zamanda ariycak gorceksn.
Kizlar mektup yazsam kac gunde elinde olur acaba ? Ankaradan kastamonuya.
sinem veya sudem 2nizden biri gidicekti sankim?naptınız bgn?
bnde çok korkuom ne yalan söliim, özellikle bolu dağı taraflarından.heralde yollarda bişi olmaz die düşünüorum ama inşallah sıkıntı yaşamadan gidebiliriz.
Evet canım ama saat ilerliyor bugün sesini hiç duyamıycam diye korkuyorum böyle uyuyamam ki
Ben yemin törenine gidecem canım sabah 6.30 gibi aştide olurum =) o saatde gelen olursa buluşup gidebiliriz beraber =) Bugünlerde gitmem zor... Safama da yemin törenine bile gelemicem dicem süpriz yapcam :S Bugün 10 yıldır kırıklarını almak için bile kıyamadığım saçlarımı kısacık kestirdim ahh kadın bunalımları:S Tepkisini çok merak ediyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?