349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

arkadaşlar merhaba birşeyt sorucam size...
haftaya cuma yemiğn törenine gidicem..hava sopğuyoır diyorlar..amasyaya gidicem istanbuldan...yol kapanma durumu olmaz dimi arkadaşlarrr ????

arkadaşlar merhaba birşeyt sorucam size...
haftaya cuma yemiğn törenine gidicem..hava sopğuyoır diyorlar..amasyaya gidicem istanbuldan...yol kapanma durumu olmaz dimi arkadaşlarrr ????

bnde çok korkuom ne yalan söliim, özellikle bolu dağı taraflarından.heralde yollarda bişi olmaz die düşünüorum ama inşallah sıkıntı yaşamadan gidebiliriz.

canım üzülme bnimki aradı bz gtmdn kart almstk suan kantinde kart yokms onun icn arayamydr seninkı kartı fln bttyse alamamstrda

doğru öyle bi ihtimal olabilir,kantinde kartlar bitmiş olabilir ve her an canları istediğinde gidemiolar kantine,oraya bile izinle gidiolarmış..

doğru öyle bi ihtimal olabilir,kantinde kartlar bitmiş olabilir ve her an canları istediğinde gidemiolar kantine,oraya bile izinle gidiolarmış..

Kantine bile izinle mi gidiyolarmis gercekten off nasil bi yer su askerlik ya bana hic bahsetmiyo bole seylerden burdan duyduklarimla ogreniyorum ancak

Kizlar mektup yazsam kac gunde elinde olur acaba ? Ankaradan kastamonuya.

sinem veya sudem 2nizden biri gidicekti sankim?naptınız bgn?

Ben yemin törenine gidecem canım sabah 6.30 gibi aştide olurum =) o saatde gelen olursa buluşup gidebiliriz beraber =) Bugünlerde gitmem zor... Safama da yemin törenine bile gelemicem dicem süpriz yapcam :S Bugün 10 yıldır kırıklarını almak için bile kıyamadığım saçlarımı kısacık kestirdim ahh kadın bunalımları:S Tepkisini çok merak ediyorum:26:

bnde çok korkuom ne yalan söliim, özellikle bolu dağı taraflarından.heralde yollarda bişi olmaz die düşünüorum ama inşallah sıkıntı yaşamadan gidebiliriz.

hava soğpucakmış cumadan sonra ama ne zamana kadar bilmiyorum canım...bolu tarafı ana yol mutlaka açarlar kapanmaz herhalde?? akşam 7 de bincem otobüse nprmalde kısmetse 5 te amasyada olmam gerekiyor herhalde olurum 8 e kadar değil mi yollar tıkansa bile ???inbşaşşah tıkanmaz hava güzel olur şansımıza lütfen....

Dersten once hocayla konustum tersledi cevap vermedi cok bozuldum ve derse girdikten 10 dk sonra aradi tabiki acamadim az daha agliyodum derste. Suc benim sevgilimde e be adam biliyosun pazartesi bu saatde dersim var ne ariyosun(( bugun hic konusmadik ustelik yaa(( nolur ara bi daha nolur askim noluuuuuurrrr

wauwww kısacık mı?! cesaret valla ben hiç kısa kestirmedim, istemez de benm ki evlendikten sonra düşünüorum ama denem maksatlı,güle güle kullan canm. belki ben de olabilirim.izmitten efeturun gece 2 de otobüsü var ona binersen tam 6.30 da oradayım ben de ama 1gece önceden de gidebilirim,kalıcak yer ayarlarsam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…