az önce sevgilim aradı bi kaç dk konuşabildik bugün nöbet tutturmuşlar bi de temizlik falan yapılıyormuş şimdi
yarın ankaradan denetlemeye geleceklermiş haberiniz olsun yani kızlar arayamazsa sevdikleriniz yoğunluktandır
bu arada iskenderunda olanlardan bahsediyorum
bugün aramadı konasamadık biz( aranızda konusan var mı iskenderun denizciler??
hava soğpucakmış cumadan sonra ama ne zamana kadar bilmiyorum canım...bolu tarafı ana yol mutlaka açarlar kapanmaz herhalde?? akşam 7 de bincem otobüse nprmalde kısmetse 5 te amasyada olmam gerekiyor herhalde olurum 8 e kadar değil mi yollar tıkansa bile ???inbşaşşah tıkanmaz hava güzel olur şansımıza lütfen....
usta birlikleri belli olmuş mu canım kütahyada kalacağını nerden öğrenmiş. kütahyada rahatlar için rahat olsun. nöbet falan yok.
sevdiceğime özlemim arttı kızlar yola taktım kafayı rahatlatın beni yaaa
kafayı yedm bende konuşamadk hiç..
Daha erken cikamazmisin canim yola :/
orda bi tanıdık çıkmış burda kalmanı sağlıcam demiş yoksa istanbula gidermiş büyük ihtimall
aman nöbette tutabilir sıkıntı yok benim için çok bunalttı beni hatta bi süre aramasa mı ne
çok kırdı yaaa benim pamuk sevgilim gitti her konuşmamızda bağıran biri geldi
evt soğucakmış,şimdi bile kar var boluda ankarada ama inş.törenlerine yetişebiliriz. düşünsenize yollar kapanır ve yetişemezmişiz kabussss olur resmen.Allah'ım sen koru yetiştir bizi sevdiceklerimize...
ailesiyyle beraber çıkcaz yola 7 otobüsüyle...aradım bugün amasyadaki tur şirketini en fazla gecikse gecikse 1 bilemedin 1,5 saat diyorlar...zaten sabah 5 te olcaz normal koşullarda....4 saat te rötar yapmaz herhalde değil mii ?
ana yol ama orası kapanmaz herhalde..karayollarında çalışan arkadaşım açık dedi sürekli araçlar devrede kapanmaz dedi...iyi düşünelim iyi olsun....
wauwww kısacık mı?! cesaret valla ben hiç kısa kestirmedim, istemez de benm ki evlendikten sonra düşünüorum ama denem maksatlı,güle güle kullan canm. belki ben de olabilirim.izmitten efeturun gece 2 de otobüsü var ona binersen tam 6.30 da oradayım ben de ama 1gece önceden de gidebilirim,kalıcak yer ayarlarsam:))
aradı benim askım 13 dk fln konustuk yorgun geliyordu sesi.baya zorlamışlar. perş de atış yapcaklarmıs çok korkuyorumbu arada önceden bunlara demişlerdi ki 1inde gitceksiniz Kıbrısa şimdi 31ine almıslar.onla birlikte pek çok asker ucak biletini almıs.eğer gitmezlerse yanarmıs biletleri 1 gün gec teslim olcam dedi sizce bir sorun olur mu.komutanları demiş ki 1 gün geç teskere alırsınız.ama ordakiler sorun etmez inşallah
aradı benim askım 13 dk fln konustuk yorgun geliyordu sesi.baya zorlamışlar. perş de atış yapcaklarmıs çok korkuyorumbu arada önceden bunlara demişlerdi ki 1inde gitceksiniz Kıbrısa şimdi 31ine almıslar.onla birlikte pek çok asker ucak biletini almıs.eğer gitmezlerse yanarmıs biletleri 1 gün gec teslim olcam dedi sizce bir sorun olur mu.komutanları demiş ki 1 gün geç teskere alırsınız.ama ordakiler sorun etmez inşallah
kesinlikle ve giden gelen çok olucak o tarihlerde,kar olsa bile açarlar canım endişelenme,az kaldı 10 gün sonra görüşücez inşallah)
Bende yıllardır saçım kalça seviyesindeydi... İlk defa görcek beni kısa saçla :) askerde olduğu dönemi seçtimki güzel olmazsa nasılsa görüşemicez o gelene kadar uzar diye teşekkürler caanm:) ama beğenir inşallah:) Benim derslerim dolayısıyla erken gelemiyorum ama işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?