349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kafayı yedm bende konuşamadk hiç..

evt soğucakmış,şimdi bile kar var boluda ankarada ama inş.törenlerine yetişebiliriz. düşünsenize yollar kapanır ve yetişemezmişiz kabussss olur resmen.Allah'ım sen koru yetiştir bizi sevdiceklerimize...

usta birlikleri belli olmuş mu canım kütahyada kalacağını nerden öğrenmiş. kütahyada rahatlar için rahat olsun. nöbet falan yok.

orda bi tanıdık çıkmış burda kalmanı sağlıcam demiş yoksa istanbula gidermiş büyük ihtimall
aman nöbette tutabilir sıkıntı yok benim için çok bunalttı beni hatta bi süre aramasa mı ne
çok kırdı yaaa benim pamuk sevgilim gitti her konuşmamızda bağıran biri geldi

öyle deme ailesinden herkesten ayrı orda tek başına. sinirli olması çok normal. kendimi onların yerine koyuyorum çekilmez biri olurdum.

evt soğucakmış,şimdi bile kar var boluda ankarada ama inş.törenlerine yetişebiliriz. düşünsenize yollar kapanır ve yetişemezmişiz kabussss olur resmen.Allah'ım sen koru yetiştir bizi sevdiceklerimize...

ana yol ama orası kapanmaz herhalde..karayollarında çalışan arkadaşım açık dedi sürekli araçlar devrede kapanmaz dedi...iyi düşünelim iyi olsun....

Tur sirketleri az cok bilir canim yol durumunu soncta surekli kullandiklari yol onlarin icini feraht tut kotu dusunme ki kotu olmasin hem rahat rahat yetisirsiniz bence 4 saat gecikme falan olmaz yani :)

aradı benim askım 13 dk fln konustuk yorgun geliyordu sesi.baya zorlamışlar. perş de atış yapcaklarmıs çok korkuyorum bu arada önceden bunlara demişlerdi ki 1inde gitceksiniz Kıbrısa şimdi 31ine almıslar.onla birlikte pek çok asker ucak biletini almıs.eğer gitmezlerse yanarmıs biletleri 1 gün gec teslim olcam dedi sizce bir sorun olur mu.komutanları demiş ki 1 gün geç teskere alırsınız.ama ordakiler sorun etmez inşallah

ana yol ama orası kapanmaz herhalde..karayollarında çalışan arkadaşım açık dedi sürekli araçlar devrede kapanmaz dedi...iyi düşünelim iyi olsun....

kesinlikle ve giden gelen çok olucak o tarihlerde,kar olsa bile açarlar canım endişelenme,az kaldı 10 gün sonra görüşücez inşallah)

Bende yıllardır saçım kalça seviyesindeydi... İlk defa görcek beni kısa saçla :) askerde olduğu dönemi seçtimki güzel olmazsa nasılsa görüşemicez o gelene kadar uzar diye teşekkürler caanm:) ama beğenir inşallah:) Benim derslerim dolayısıyla erken gelemiyorum ama işte :)

cnm çok sevindim,gözün aydın.bgn yoğum olacakları belliydi ama. heralde 1gün geç teskere alır ben de öle tahmın ediorum.

Bi guzel mektubumu yazdim ama yollamam icin taburunu birligini bilmem gerekiyo onu unuttum

Cok sevindim canim gozun aydinnn :) etmezler canim ya onlarin haberleri oluyodur heralde kimin izin kullandigini kimin ne zmn gelcgni fln soyluolardir :/

kesinlikle ve giden gelen çok olucak o tarihlerde,kar olsa bile açarlar canım endişelenme,az kaldı 10 gün sonra görüşücez inşallah)

yemin törenleri olduğu için ek sefer koymuş şirketlerin bazıları...aynen inşallahhh iyi düşünelim iyi olsun hava ısıncakk güneşli olcakkk hayırlısıyla gidip gelcezzzzz):

kurban olsunlar bize:)) onlar için endişelenen birileri var buralarda, kıymetimizi daha çk anlıcaklar inşallah.ben eğer otobüsle gelirsem haberleşelim birlikte gidelim cnm,sen ist den gidicektin demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…