öyle demeailesinden herkesten ayrı orda tek başına. sinirli olması çok normal. kendimi onların yerine koyuyorum çekilmez biri olurdum.
kurban olsunlar bize:)) onlar için endişelenen birileri var buralarda, kıymetimizi daha çk anlıcaklar inşallah.ben eğer otobüsle gelirsem haberleşelim birlikte gidelim cnm,sen ist den gidicektin demi?
cnm çok sevindim,gözün aydın.bgn yoğum olacakları belliydi ama. heralde 1gün geç teskere alır ben de öle tahmın ediorum.
Cok sevindim canim gozun aydinnn :) etmezler canim ya onlarin haberleri oluyodur heralde kimin izin kullandigini kimin ne zmn gelcgni fln soyluolardir :/
Ya telefonun tus kilidini kapama tusuna bile basamiyorum ararda mesgule duser diye((
inşallah sorun etmezler yaa((( şimdi de bu dert cıktı kafama
öyle canımda 5 ay çalışmadan ben napıcam niye böyle oldu bu yanasıl yatıştırcam hiç bilmiyorum burdayken hiç çalışma diye bişi duymamıştım ağzından senin sevgilininde öyle sözleri yada davranışları oluyo mu? kütahya bu kadar mı bozdu benim aşkımın psikolojisini
Of aynisi bende de var ya hep bi panik oluyorum basarken
Ya telefonun tus kilidini kapama tusuna bile basamiyorum ararda mesgule duser diye((
Ahaha aynen bende onumde kagit kalem mektup yaziyorum aklimca elimde tabur yok boluk yok rastgele kim okursa artik dengem bozuldu
ya hersey dert yaa
Etmezler merak etme sadece dedikleri gibi 1 gun gec cikar sadece
Hahahah artik kim ustune alinirsa napalim:)
Aynn oyle biz burda boyle aman mesgule atariz aman acamayiz diye telas yapioruz acaba onlar ararken de telas yapiolarmidir ya acmazlarsa diye
sinem veya sudem 2nizden biri gidicekti sankim?naptınız bgn?
canım nette bazısı öyle yazmıs bazısı 7 gün gec cıkar demiş.sorun cıkar diye korkuyorum.ablasına mesaj attım geri çekebilir misiniz bileti diye bakalım ne yapcaklar inş sorun cıkarmazlar
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım beni de listeye eklerseniz sevinirim Acemi: Manisa /Alaşehir
Usta: Çanakkale/ gelibolu Bölüm:işletme Allah hepimize sabır versin
kızlar beni de ekleyin acemi manisa alaşehir- usta birliği edirne uzunköprü
özledim ki bile şimdiden aşırı özledim:18:
İns cnm ya bilsinler tabiİnsallah yapiyolardir kiymetimiz bilinsin yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?