349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

öyle deme ailesinden herkesten ayrı orda tek başına. sinirli olması çok normal. kendimi onların yerine koyuyorum çekilmez biri olurdum.

öyle canımda 5 ay çalışmadan ben napıcam niye böyle oldu bu ya nasıl yatıştırcam hiç bilmiyorum burdayken hiç çalışma diye bişi duymamıştım ağzından senin sevgilininde öyle sözleri yada davranışları oluyo mu? kütahya bu kadar mı bozdu benim aşkımın psikolojisini

kurban olsunlar bize:)) onlar için endişelenen birileri var buralarda, kıymetimizi daha çk anlıcaklar inşallah.ben eğer otobüsle gelirsem haberleşelim birlikte gidelim cnm,sen ist den gidicektin demi?

Benimki oluyor zaten bitanedir:) Canım ıspartadan geliyorum ben... Haberleşiriz tam kesin belli olsunda napcamız.. :13:

cnm çok sevindim,gözün aydın.bgn yoğum olacakları belliydi ama. heralde 1gün geç teskere alır ben de öle tahmın ediorum.

Cok sevindim canim gozun aydinnn :) etmezler canim ya onlarin haberleri oluyodur heralde kimin izin kullandigini kimin ne zmn gelcgni fln soyluolardir :/

inşallah sorun etmezler yaa((( şimdi de bu dert cıktı kafama

yok canım. benim sevgilim normalde de çok kıskanç biri değil. bugün aradığında açtım telefonu açar açmaz seni çok özledim dedi. duygusallaştı sadece şuan bir şey deme ona git çalış. o zamanla düzelir zaten

Ya telefonun tus kilidini kapama tusuna bile basamiyorum ararda mesgule duser diye((

Ahaha aynen bende onumde kagit kalem mektup yaziyorum aklimca elimde tabur yok boluk yok rastgele kim okursa artik dengem bozuldu

Etmezler merak etme sadece dedikleri gibi 1 gun gec cikar sadece

canım nette bazısı öyle yazmıs bazısı 7 gün gec cıkar demiş.sorun cıkar diye korkuyorum.ablasına mesaj attım geri çekebilir misiniz bileti diye bakalım ne yapcaklar inş sorun cıkarmazlar

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım beni de listeye eklerseniz sevinirim Acemi: Manisa /Alaşehir
Usta: Çanakkale/ gelibolu Bölüm:işletme Allah hepimize sabır versin

canım nette bazısı öyle yazmıs bazısı 7 gün gec cıkar demiş.sorun cıkar diye korkuyorum.ablasına mesaj attım geri çekebilir misiniz bileti diye bakalım ne yapcaklar inş sorun cıkarmazlar

İnsallah cikmaz canim ya 7 gun gec cikilcak gibi bi durum oluyosa o zaman izin kullanmis olarak sayiliyo yani :/

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım beni de listeye eklerseniz sevinirim Acemi: Manisa /Alaşehir
Usta: Çanakkale/ gelibolu Bölüm:işletme Allah hepimize sabır versin

hoşgeldin canım.Allah kavuştursun.yareni alaşehirde olan arkadaşlar var aramızda

kızlar beni de ekleyin acemi manisa alaşehir- usta birliği edirne uzunköprü
özledim ki bile şimdiden aşırı özledim:18:

mavimi benim de askerim orda belki aynı bölüktedirler sanırım 2. bölük 2. takım demişti benimki de genelde aynı saatler arıyo ve bugün sadece akşam bir kez arayabildi

1 gun daha eksildı kızlaarr :) bugn ıkı kez aradı sevdıcegımm inşallah tez zamanda sızınklerde ararr..
smdıı 4 ocakta yemn törenı varr,snrasnda ustalıga gecer rahat ederız dıyodum ama 18 ocaga kadar acemılık devam edıcekms yıkıldım suan
bıde 4 ocakta orda olucam kısmetse,14 unde de dogum gnu hedıyemıde alayımda gıdeyım dyorum..nasl bısey alablrm ? saat vs cok sayıda varr herkes saat al dyo ama ben ıstemıyorum,kıyafetmı almalıyım ?
aılesıde olucak yemn torenınde tabı bunuda goz onunde bulundrmak gereekk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…