349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ara artik canimin ici ara ya 4 gün olcakk mal gibiyim artiikkk

Bende pazar günü gidiyoruuumm :)

gidin tabiki herkes gitsiin mümkünse tabi...sevgi nerdeyse gidin bırakın o gelsin ben gitmem demeleri,o arasın ben aramam o yapsın ben yapmam demeleri.sevginerdeyse gidin ayağına kadar alın koparın gelin:)).aşkta ne gurur tanırım ne de kimlik şu an onla aynı havayı solumak bile kokusunu getiriyo ayy duygulandım(

Amin canım inşallah çok sevindim hadi bakalım git biranönce askerinin yanına

2 gün oldu ada ya ses seda yok en son cumartesi görüştük daha bölüğüm belli olmadı misafirhane gibi bi yer var orada kalıyoruz demişti eğitimler sıkı başladı galiba

bölüğünü öğrenebildin mi bugün canım? günde 2 km yürüyeceğiz demişti erkek arkadaşım. nöbet tutmuyolar. yemekler fena değilmiş

kuzularım laptobun şarjı bitiyo.o kadar pır pır ki kalbim hemen dostlarımla beni en iyi anlıcak insanlarla paylaşım dedim iyki varsınız hepiniz tek tek..ankara etimesgutta yari olanlar yarın görüşten sonra buraya gördüklerimi ortamı falan öğrenip yazarım.son gelişmelerle yarın karşınızdayım inşallah:)))..ankarada kar varrr ama yüksek yerlerde..birazdan zırhlı birliklerin ordan geçicezzz arabayı durdurun diyesm geliyo:))

:)) ne sanslisin cok sevindim hadi bakalim ben en cok seni gorunce yapacaklarini merak ediyorum:)

bölüğünü öğrenebildin mi bugün canım? günde 2 km yürüyeceğiz demişti erkek arkadaşım. nöbet tutmuyolar. yemekler fena değilmiş

öğrendim canım 4.bölükmüş arama diye ısrar etti sıkıntı yaratıyorlarmış galiba fazla detaya girmiyo açıkçası şikayet etmiyo sanırım telefonlar dinleniyo diye:26: bu soğukta ne yürümesi ya

kütahya da çok rahatlar canım. nöbet yok. yemeklerini özel şirket yapıyor. 2.bölükte erkek arkadaşım. bugün ilk kez eğitim yapacak. dün hamam günleriydi yapmadı. hamama gidiyorlarmış pazartesi ve cuma. (2.bölüktekiler) bugün ararsa tam olarak öğrenirim eğitimde neler yaptıklarını. 2km yürüyecekmişiz demişti dün. 100 mesaj atmama az kaldı öğrenirsem ve mesaj hakkım gelirse burdan özelden yazarım sana :)

Yaa git yaa imkan olsada bende gitsem dusunemiyorum o ani aklim tutulur nasil mutlu olur kimbilir sende oyle:)

Gorunce onun tepkisinden cok ben ne tepki vericem onu dusunuyorum heyecandan sarilabilcem mi acaba onuda bilmiyoruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…