Bende pazar günü gidiyoruuumm :)
şu an ankara il sınırlarına giriyorum..yıllardır bu şehirdeyim ilk defa böyle kalbm bi küt küt atarken giriyorum.bu şehir gri bi şehir ama bugün sanki heryerinde gökkuşağı varrrr.sabahta aradı gözbebeğim geliyom dedm dün sevnmemişti bugün sesi titredi.bi de elma vermişler kütür kütür yiyo:)).bide azar yicek galiba en son sıra ona gelmiş çağrılmış gitmemiş giderken artık zıçtım zaten konuşum en iyisi dedi:))...şu an aynadan çayımın şekerini dinliyom..bu dünyayaaaaaaaa senn olmaya geldiiiiiiiimmm:))))....Allah sizede bu duyguyu tattırsın bebeklerimmmmm
Amin canım inşallah çok sevindim hadi bakalım git biranönce askerinin yanına
2 gün oldu ada ya ses seda yok en son cumartesi görüştük daha bölüğüm belli olmadı misafirhane gibi bi yer var orada kalıyoruz demişti eğitimler sıkı başladı galiba
Ara artik canimin ici ara ya 4 gün olcakk mal gibiyim artiikkk
Bende pazar günü gidiyoruuumm :)
yarın 12den sonra görüşmeymiş.bekletebilirler ama 1 saat dedi manyağa bak ben 1hafta nası bekledim 1saat ne ki beeeee
Benimkinden hala ses yok bugunde aramazsa 4 gün olucak sesini duymayali off !
neredeydi canım ?
kuzularım laptobun şarjı bitiyo.o kadar pır pır ki kalbim hemen dostlarımla beni en iyi anlıcak insanlarla paylaşım dedim iyki varsınız hepiniz tek tek..ankara etimesgutta yari olanlar yarın görüşten sonra buraya gördüklerimi ortamı falan öğrenip yazarım.son gelişmelerle yarın karşınızdayım inşallah:)))..ankarada kar varrr ama yüksek yerlerde..birazdan zırhlı birliklerin ordan geçicezzz arabayı durdurun diyesm geliyo:))
bölüğünü öğrenebildin mi bugün canım? günde 2 km yürüyeceğiz demişti erkek arkadaşım. nöbet tutmuyolar. yemekler fena değilmiş
Arıycak tatlım kendini üzme arıycak inşallah
Kastamonu golkoy canim
telefon sırası çok oluyordur canım az sayıda vardır telefon. ustalık neresi olacak?
Elbet aricak, arasada aramasada pazar gunu yanindayim duramiyorum..
öğrendim canım 4.bölükmüş arama diye ısrar etti sıkıntı yaratıyorlarmış galiba fazla detaya girmiyo açıkçası şikayet etmiyo sanırım telefonlar dinleniyo diye:26: bu soğukta ne yürümesi ya
Yaa git yaa imkan olsada bende gitsem dusunemiyorum o ani aklim tutulurnasil mutlu olur kimbilir sende oyle:)
Siirt jandarma karakolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?